• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdşlr ALLAHIN izni ile bugünleride atlatıcağız.Uğurlu gelsin bu topik hepimize inş.

neden gecmemişki kıstın:26::26::26::26: bende bekarken vardı en snda kısın bı adet sancılı gectı dok gıttık kis var dedi ılac vermsıtı ben ıcmedım kan yapömıstı bıde ıyı huylumu dıye kotu mu dıye temız cıkmıstı snra gırdıgım butun ultrasyonda cıkmadıı yok demedı canım kadın zorla muane oldumm yasıma ınaamdı kucugum dıye resmen ılgılenmedı:25::25:

yok canım infertilite bu bolume sevk ettı 1 yılı gectı dedım reglımın 2 gunu gel dedı oarasıda

Ohh canım benim benimkide inşallah temiz çıkar yaa taktım buna kafayı:26:
Doğum kontrol hapı verdi şimdi bana onu kullanacam du bakalım geçecek mi

neden gecmemişki kıstın:26::26::26::26: bende bekarken vardı en snda kısın bı adet sancılı gectı dok gıttık kis var dedi ılac vermsıtı ben ıcmedım kan yapömıstı bıde ıyı huylumu dıye kotu mu dıye temız cıkmıstı snra gırdıgım butun ultrasyonda cıkmadıı yok demedı canım kadın zorla muane oldumm yasıma ınaamdı kucugum dıye resmen ılgılenmedı:25::25:

yok canım infertilite bu bolume sevk ettı 1 yılı gectı dedım reglımın 2 gunu gel dedı oarasıda

bat ne zaman senin cnmmm ....
bende bu cuma fln giderim dr.a bende 3.günü gidicem işte

kız şimdi siz aynı bınada kaynana gelın görümcemı yasayacaksınız:18::18::18::18:

yok gelin görümce ama kaynana zırtpırt gelir artık toruncunu sevcem dieee offf ben gidim ya terk edim bu adanayıııı çok canım sıkılıooo gerçi bana karışmadıkları sürece otursunlar oturdukları yerde ben mesafemi koyarım da mesele kötü olmamak aynı apt suratsızlığı sevmiom

ayy cnmm olsun ne olucak sankiii ...naptınn
benimde eşim bu akşam yok tekim yarın gelicekkk:31:

Hiç bişey yapmadım valla benim kayganaya şal örüyorumda accık onunla uğraştım
Anam ne aksi bi kadın ipi ikide bir dolaşıyor ölüyorum onu açacam diye gözlerim kör olacak mazallah:27:
Bende tekim valla kocişkom yarın gelecek sabah inş

takma kafayı canımmm bi bakmışsın geçmiştir aha da onu farketmeden hamiş bile kaldını görürsün inşallah:26:

yok gelin görümce ama kaynana zırtpırt gelir artık toruncunu sevcem dieee offf ben gidim ya terk edim bu adanayıııı çok canım sıkılıooo gerçi bana karışmadıkları sürece otursunlar oturdukları yerde ben mesafemi koyarım da mesele kötü olmamak aynı apt suratsızlığı sevmiom

Canım işin zor Allah yardımcın olsun valla
Şimdi zırt pırt çıkar gelir ee görümcenle aran nasıl ya

Canım işin zor Allah yardımcın olsun valla
Şimdi zırt pırt çıkar gelir ee görümcenle aran nasıl ya

kaynanayla da görümceylede aram iidir ama çok içli dışlı olmak yaramıo ne kadar sık yanımda olurlarsa kavga başlar karışkanlar laf sokmaları fazla heel görümce kimseyi beğenmez kibirli zamanında terbiyesizlik yaptı bekarken bana akıl veriodu bende bana akıl verme dedim kapımı suratıma kapattı çekip gitmişti sonra yalaka yüzsüz yine yanıma uğruo kıskanç bişi yani akıl verir ama kendi yapmaz deidklerini öle biri anlıcan

temiz cıkar inş canım benım yaa ama sen hamıs kaldın gebelıge engel degıl heralde

bat ne zaman senin cnmmm ....
bende bu cuma fln giderim dr.a bende 3.günü gidicem işte

10 mayıs canım ya hep 2 sinde olurdum bu ay 10 oldum heralde boyle gıder ay kafam karıstı:25:

ne irenc duyguu:27::27::27::27:

kaynanayla da görümceylede aram iidir ama çok içli dışlı olmak yaramıo ne kadar sık yanımda olurlarsa kavga başlar karışkanlar laf sokmaları fazla heel görümce kimseyi beğenmez kibirli zamanında terbiyesizlik yaptı bekarken bana akıl veriodu bende bana akıl verme dedim kapımı suratıma kapattı çekip gitmişti sonra yalaka yüzsüz yine yanıma uğruo kıskanç bişi yani akıl verir ama kendi yapmaz deidklerini öle biri anlıcan

ama bu sefer eşimi uyardım benim hayatıma burnunu sokmaya geliosa çok kavga olur bu sefer sende tutamassın dedim zamanında terbiyesizlik yaptı bu sefer yaaprsa annenin hatrını dinlemem dedim ayağımın altına alırım dedim gelenime gidenime karışmasın bana akıl vermesin otursun adam gibi evinde başımın üstünde yeri var dedim bakalım hiçte ii görünmüo benim canımı çok sıkıcaklar ama bakalım

Bencede canım en iyisi mesafeli olmak samimi olunca afedersin bokunu ççıkartıyorlar zaten:27:

İnşallah hadiskom yaa kötü bir şey olsa şimdiye çıkardı demi ne bilem uff tövbee

yok canım sen içini ferah tut sıkıntıya sokma kendini olurmu bişi yokkk tabi bunlar küçük şeyler kimileri nelerle mücadele edio şükretmek gerekkk benim arkadaşımdada vardı hemen hamile kaldı

Hiç bişey yapmadım valla benim kayganaya şal örüyorumda accık onunla uğraştım
Anam ne aksi bi kadın ipi ikide bir dolaşıyor ölüyorum onu açacam diye gözlerim kör olacak mazallah:27:
Bende tekim valla kocişkom yarın gelecek sabah inş

neden bize şöle tatlı bi kaynana düşmediki acabaa....
desene nöbetçiyiz bu gecee:32:

aman sen mesafeni koyda şimdiden yüz bulmasınlarr ....

hoşgeldiniz kızlarr buyrun aşşağıdan bakmayın ölee:3:

temiz cıkar inş canım benım yaa ama sen hamıs kaldın gebelıge engel degıl heralde

10 mayıs canım ya hep 2 sinde olurdum bu ay 10 oldum heralde boyle gıder ay kafam karıstı:25:

Yok engel değil dedi doktor ama ben pinpirikli oldum iyice işte
Sen geçen ay bi hafta gecikti ya adetin ileri attı adet tarihin

napalım anam kapımız ayrı boku çıakrsa kapatırım kapımı olur biterrr

peki ya bana noluo mervecim yaaa biliosun konuyu 3 ünde oluodum aynı ay 16 sında oldum bu sefer 3 ünü bekledim olmadım 16 sını bekledim olmadım 19 unda oldum hiç bu kadar ne geri sardı nede ileri anlamadım

yok canım sen içini ferah tut sıkıntıya sokma kendini olurmu bişi yokkk tabi bunlar küçük şeyler kimileri nelerle mücadele edio şükretmek gerekkk benim arkadaşımdada vardı hemen hamile kaldı
Haklısın hadiskom bu durumumuza binn şükürler olsun valla
neden bize şöle tatlı bi kaynana düşmediki acabaa....
desene nöbetçiyiz bu gecee:32:

aman sen mesafeni koyda şimdiden yüz bulmasınlarr ....

hoşgeldiniz kızlarr buyrun aşşağıdan bakmayın ölee:3:

Evet nöbetçiyiz valla bu gece:31:
Aman şans olacak şanss insanda

canım esım sıperm testını yaptracak bugun halvet oldu pazartesı yapılacak sorun olurmu bılıyomusun:44::44:

napalım anam kapımız ayrı boku çıakrsa kapatırım kapımı olur biterrr

:60: :60: :60: :60::9::9::9::9:

Back
X