- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Biricikimmm
-
şimdi ewe geledim cnm çekildim sonunda allaha şükür temiz çıktıhiç bi sorun yokmuşş...
ayy kalçamdan iğne wurdular sonra iki adım attım bi fenalaştım tansiyonum 8-4 e düşmüşş neyse hemşireler bayabi ilgilendiler ..
sonra çekim olcak yere geçtim ki bi istifra ettim çok kötüydü neyse kendime geldikten sonra çekildim biras sancı hissettim dr.kendimi kastığım için sancı çetiğimi söledi ama elimde değilkii zaten bende panik atak war dedim ..
sonra çıktık kocişim yemeğe götürdü beni birasda alışweriş yapıp geldim ewe ama sol kalçam iğne wurulan wer acıyo aksıyorum yürüken ..yatıcam şimdide
tşk kuzummm 1 ay korunucam zaten antibiyotik,magnesyum we buscopan ilacı wermiş onları içicem hem 1 ay en azından düşünmeden geçiririm dinlanmiş olurum ama hesap0larıma göre bidahaki ayda yani 19 haziranda belki gelir bebişim allahın izniylee...Canım geçmiş olsun hadi bakalım atlatmışsın çok şükür maşallah bi sorunda çıkmamış
Kim bilir gelecek ay hamile kalırsın belkide
saol tatlımm ...ama senin yaptırdığın şeyi hiç anlamadım yaw o nedir öle neden yapılır kuzumm ...geçmiş olsun canım.atlatığına sevindim.
bende bugün çapada ofis histeroskopi yaptırdım.ağrı kesici de yapılmadı.
inanılmaz bir acı.halen etkisindeyim
mood hayırlı olsun canım topiğin
inşallah en kısa sürede hayırlısıyla bebiş haberlerini verirsin tatlım sen ve tüm isteyenlerrrr
arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim ve hiç gebelik yaşamadım.
açıklanamayan infertilite teşhisi konulmuştu ve aşılama denmişti. ben de korktuğum için ve özel sebeplerden dolayı 1 sene kadar ara verdim.
geçen ay tedaviye başlamak için gitiğimde rahim ağzında 0,5mm lik polipim çıktı.
çapada tanı ve polipi aldırmak histeroskopi yaptırdım canlı kanlı:18:
birden fazla polip ve miyomum çıktı ve aneztezi ile alınmasına karar verildi.
herşeyde bir hayır vardır derlerya işte ispatı geçen sene aşılama yaptırsaydım,polipten dolayı tutmıcakmış.öyle ultrasonla görünmeyen polip ve miyomların var. kanalı tıkamışlar.
çok üzgünüm canım ama poliplerim rahim filmimde küçük oldukları için temiz çıkmıştı.histeroskopi dediğim basınçlı su ve kamerayla rahime giriliyor.
rahimin uzantısında karşılık polip ve miyomum histeroskopide çıktı ve alınmadı.
yurt dışında tüp bebekten önce histeroskopi yapılması şartmış.
rahim ağzında sonradan polipim çıkmasaydı açıklanamyan infertilite teşhisi konulup öylece kalacaktı.
ve histeroskopiyede gerek duyulmadan öylece gereksiz aşılama ve tüp bebek yaptıracaktım
merhaba cnmm yaa nerelerdesin sen kayıplara karıştın gülüm yaa
kermese elişi yetiştiriyodum ama artık az kaldı
ama buralara girmemek bana daha iyi geliyor bilmiyorum elişi bitince yine arada uğrarım
moodcum hayırlı olsun topikin inşallah uğurlu gelir sana....hadişkooo yakaladım seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?