Arkdşlr ALLAHIN izni ile bugünleride atlatıcağız.Uğurlu gelsin bu topik hepimize inş.

Canım geçmiş olsun hadi bakalım atlatmışsın çok şükür maşallah bi sorunda çıkmamış
Kim bilir gelecek ay hamile kalırsın belkide

geçmiş olsun canım.atlatığına sevindim.
bende bugün çapada ofis histeroskopi yaptırdım.ağrı kesici de yapılmadı.
inanılmaz bir acı.halen etkisindeyim

Canım geçmiş olsun hadi bakalım atlatmışsın çok şükür maşallah bi sorunda çıkmamış
Kim bilir gelecek ay hamile kalırsın belkide
tşk kuzummm 1 ay korunucam zaten antibiyotik,magnesyum we buscopan ilacı wermiş onları içicem hem 1 ay en azından düşünmeden geçiririm dinlanmiş olurum ama hesap0larıma göre bidahaki ayda yani 19 haziranda belki gelir bebişim allahın izniylee...
sen nerelerdesin cnm ya görüşemiyoruzz...

geçmiş olsun canım.atlatığına sevindim.
bende bugün çapada ofis histeroskopi yaptırdım.ağrı kesici de yapılmadı.
inanılmaz bir acı.halen etkisindeyim
saol tatlımm ...ama senin yaptırdığın şeyi hiç anlamadım yaw o nedir öle neden yapılır kuzumm ...
sana da çok geçmiş olsun ..atlatmışsn ya sende elbet güzel hbrlerimiz de gelir yakın zamanda.
seninle tanışamadık cnm ya bi tanışalımm kaynaşalım dimii

mood hayırlı olsun canım topiğin
inşallah en kısa sürede hayırlısıyla bebiş haberlerini verirsin tatlım sen ve tüm isteyenlerrrr

mood hayırlı olsun canım topiğin
inşallah en kısa sürede hayırlısıyla bebiş haberlerini verirsin tatlım sen ve tüm isteyenlerrrr

tşk ederim sesacmm
inşallahh hepimizin bebişi olucak en kısa sürede ....ben buay koruma süresindeyim bidaha ki ay kısmett
herzaman beklerim topicimize

arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim ve hiç gebelik yaşamadım.
açıklanamayan infertilite teşhisi konulmuştu ve aşılama denmişti. ben de korktuğum için ve özel sebeplerden dolayı 1 sene kadar ara verdim.
geçen ay tedaviye başlamak için gitiğimde rahim ağzında 0,5mm lik polipim çıktı.
çapada tanı ve polipi aldırmak histeroskopi yaptırdım canlı kanlı :18:
birden fazla polip ve miyomum çıktı ve aneztezi ile alınmasına karar verildi.
herşeyde bir hayır vardır derlerya işte ispatı geçen sene aşılama yaptırsaydım,polipten dolayı tutmıcakmış.öyle ultrasonla görünmeyen polip ve miyomların var. kanalı tıkamışlar.

cnmm çok geçmiş olsunnn ...
poliplerin rahim filmindemi çıktı gülümmm ....temizletmişsin işte cnm yaa bundan sonra bebiş bekleme başla bencee

çok üzgünüm canım ama poliplerim rahim filmimde küçük oldukları için temiz çıkmıştı.histeroskopi dediğim basınçlı su ve kamerayla rahime giriliyor.
rahimin uzantısında karşılık polip ve miyomum histeroskopide çıktı ve alınmadı.

yurt dışında tüp bebekten önce histeroskopi yapılması şartmış.
rahim ağzında sonradan polipim çıkmasaydı açıklanamyan infertilite teşhisi konulup öylece kalacaktı.
ve histeroskopiyede gerek duyulmadan öylece gereksiz aşılama ve tüp bebek yaptıracaktım

hmm anladımm burda öle bişi duymadım çünküü
senin için böylesi daha iyi olmuş işte

moodcum hayırlı olsun topikin inşallah uğurlu gelir sana....hadişkooo yakaladım seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…