• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdşlr ALLAHIN izni ile bugünleride atlatıcağız.Uğurlu gelsin bu topik hepimize inş.

Mood canısı ben çıkıuorum:1:
Hadi görüşrüüz allaha emanet ol bebişkom
Sende uyu bencee yarın işlerin varmış baksana

ewet cnm güzellik merkezi war burda oraya gidiyorum ben ...ewde perişan oluyorn kendim yaparken ..en iyisi yaptırmakk ..alışık değilim ben kendim yapmaya

Orda acımıyomu ya sorma ben banyonun duvarlarını döve döve bi hal oldum zaten
Yumruklamaktan aşındılar:27:

Herkeze iyi geceler gwercekten 3 olmuş 11 12 gibi yatan ben martdan beri bu satte ayaktayım inanabiliyormusunuz iyi geceler:45::45:

Anam dayanamayacam artık çift görmeye başladım yazıları şuurumu kaybedeceğim birazdan:27:

Anam dayanamayacam artık çift görmeye başladım yazıları şuurumu kaybedeceğim birazdan:27:

Ben bu sefer kaçtım hadi bana eyvallah:54:
bende dayanamıam walla cnm yaa görüşürüz yarın yine öptüm iyi gecelerrr:16:

slm arkadaşlar.........................

slm hşgldn cnmm ama baya geç geldin ..şimdi çıkıyordum bende yarın beklerim yine ok tatlmm kusura bakma dayanamıyorumm :16:

Ben gidiyorum ya sohbete başlarsınız:63:
yok kıs cidden çıkıyorum ben sizler sohbete kalırsınız artıkınn

suan yatacagım canım iyi gecler :37:
iyi geceler cnm yarın görüşürüz tanışırız

ben yeniyim fazla takip etmeyi bilmiyorum yoksa yazardım
herzaman beklerim cnm tanışır kaynaşırızz

hepinize iyi geceler arkadaşlarr ....gözümü açamıyorum çiftleşti yazılar artıkkk.....:54::54::54::54:
rüyanızda meleğinizi görün :54:

Ana sayfadan en aşşalara in şiir bölümü var fhm diye görürsün canım inşallah emri vaki gibi olmamışdır bak dedim ya yeni şiirlerimide yazacağim yarın:9::9::9::9:

Back
X