Çocuk Hastalıkları arkdşlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nurey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
35
1
bebeğimin başında terleme oluyor sizlerin bebeğinizdede olan varmı ? neden kaynaklanıyor acba

cnm yazmamışsın bebeğin kaç aylık?
kansızlıktan olur derler terleme için
benim oğlumda da çok olurdu bebekken
yastığı su gibi kalkardı yataktan

canım benim oglumdada var.dogdugundan beri arkadaşa katılıyorum kansızlık.ama doktora gidince sen bi sor

benim kızımında oluyor ama sadece emerken bazen çok hırslanıyor genelde o zaman oluyor kansızlıktan olduğunu bilmiyordum doktorumuza sorayım bende
demir damlası kullanıyoruz da

kzım 8 aylık vitamin kullanıyorum sürekli olmuyor ztn bazn emerken bide bronşit başlangıcı çıktı dr ilaç olarak bricanyl verdi ama yine de balgamı atamadık hala doğal yöntem olarak balgamı ne söktürür acaba

kzım 8 aylık vitamin kullanıyorum sürekli olmuyor ztn bazn emerken bide bronşit başlangıcı çıktı dr ilaç olarak bricanyl verdi ama yine de balgamı atamadık hala doğal yöntem olarak balgamı ne söktürür acaba

canım öncelikle geçmiş olsun. benim bebeğim 10 aylık oda böyle çok terliyor ama çok hareket ediyor.Birde bizim prematüre doğduğu için ondan da olur dedi doktor.Bizimde bronşit sorunumuz vardı.Bricanly balgamı iyi söküyor kullandık bizde.Biraz zaman alıyor.Bizimki gerçi çok üşütmüş ve ciğerleri gelişmeden doğduğu için astıma çevirdi.Ha birde ıhlamur ver kaynatıp verebilirsin bebeğine.Çok faydalıymış bizede doktorumuz tavsye etmişti.İnşallah biran önce sağlığına kavuşur.

X