Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim kızımında oluyor ama sadece emerken bazen çok hırslanıyor genelde o zaman oluyor kansızlıktan olduğunu bilmiyordum doktorumuza sorayım bende demir damlası kullanıyoruz da
kzım 8 aylık vitamin kullanıyorum sürekli olmuyor ztn bazn emerken bide bronşit başlangıcı çıktı dr ilaç olarak bricanyl verdi ama yine de balgamı atamadık hala doğal yöntem olarak balgamı ne söktürür acaba
kzım 8 aylık vitamin kullanıyorum sürekli olmuyor ztn bazn emerken bide bronşit başlangıcı çıktı dr ilaç olarak bricanyl verdi ama yine de balgamı atamadık hala doğal yöntem olarak balgamı ne söktürür acaba
canım öncelikle geçmiş olsun. benim bebeğim 10 aylık oda böyle çok terliyor ama çok hareket ediyor.Birde bizim prematüre doğduğu için ondan da olur dedi doktor.Bizimde bronşit sorunumuz vardı.Bricanly balgamı iyi söküyor kullandık bizde.Biraz zaman alıyor.Bizimki gerçi çok üşütmüş ve ciğerleri gelişmeden doğduğu için astıma çevirdi.Ha birde ıhlamur ver kaynatıp verebilirsin bebeğine.Çok faydalıymış bizede doktorumuz tavsye etmişti.İnşallah biran önce sağlığına kavuşur.