arkdaşlar trabzonda çok iyi kadın dogum bilen varsa...

61esra

ALLAH'IM SANA ÇOK ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
1.463
0
41
slm arkdşlar ben trabzondan uzaktayım oturdugum yerde tek kadın dogum var ben tam 3 sen olacak çocuk istiyorum ama olmuyor bayram izninden yaralanarak trabzona doktora gittcem tanıdıgınız ve güvendigini kadın dogum varsa yardımınız ve önerilerinizi bekliyorum biede özel ise fiyat istiyorumm biliyosanız lütfen

canım ben trabzonda oturmuyorum şu anda ama yakın bir ildeyim burda doktorlardan sonuç alamayınca tavsiye üzerine trabzona geldim.7 aydır okadar muayene oldum bir doktorda polikistik over sendromum olduğunu göremedi.ama bu doktor ilk muayenede hemen gördü.ilaçlarımı verdi ve tavsiyelerde bulundu.şu anda 6 aylık bir bekle süremiz var.
trabzonda çok hastası bebek sahibi olmuş.istersen dene derim.bol şans.
Dr.Ayhan Şahinler
Muayane:0462 321 13 20
Cep:0532 250 45 78
Kunduracılar Cad.Merkez İşhanı.Trabzon
Ayrıca Fatih Devlet Hastanesinde doktor.

bakalım cnm ya ben imperali düşünüyorum acaba ordaki doktorlar hakkında biligisi olan varmı ama başka doktorda söylüyebilirsiniz

Trabzonda benim kuzenlerr herkezz Tülay çağları n hastasıydıı.. dogum hastanesinde olmalı normalde sorar öğrenirim

bakalım cnm ya ben imperali düşünüyorum acaba ordaki doktorlar hakkında biligisi olan varmı ama başka doktorda söylüyebilirsiniz

imperal özel hastaneydi demi.valla canım tabi sen bilirsin.bende burda özel hastaneye gittim ama hiç bişi anlamadı doktorlar.ben çözümü bu doktorda buldum.sana bol şans.

arkadaşım bende 2 sene üstüne hamile kaldım trabzondayım çok doktor değiştirdim san tek tavsiyenm özel karadeniz hastanesi şafak bey başka sormak istediğin bir şey olursa derim ben imperyalede gittim doğum ahstanesinin doktorunadak tıp fakültesinede am şaşma derim şafak beyden

cnm ama o tüp bebek doktoru degilmii yanliş bilmiyosamma.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…