• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkdaslar fikir danismak istiyorum

BenGulsu

Kiymetlim,Devrimim ve Rüzgarim
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
3.187
81
123
41
:kkk:kizlar bu koltugu almayi düsünüyorum insallah yükleyabilmisimdir resmi.beyaz masa siyah deri sandelyeler beyaz tv ünitesi ve beyaz sehba alcam ortaya ama hali ne renkte olabilir dekorasyonu nasil yapim bilmiyorum.bugün kirmizi yastik aldim sizce olurmu bu koltuga?yakinda tasinacagim oyüzden esyalarimi yneiliyorum evlenirken hicbisey benim istedgim gibi olmadi dimdi olsun bari dedim.hadi kizlar bi el atin lütfenn:34::34::34::34:

Eklentiler

• $xxl_52d46bdc7a80fde1ff7e5cb3bcf56e20.webp
    $xxl_52d46bdc7a80fde1ff7e5cb3bcf56e20.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 68
yuppi olmus valla kizlar:46::46:bu arada yatak odamida beyaz alcam annem orasi ahkkindada bi fikrim yok bakalim.oglumun odasini tülünü besiktasli yaptiriyorum bide besiktasli batteniye alincak anlicaniz fanitigiz:13:kizlar hadi yardimlarinizi bekliyorum neler yapabilirim bi anlatin bakemm:21::21:

kırmızı yastıklar iyi fikir canım.bence halı da kırmızı desenli olursa güzel olur :27: beyaz ya da gri fon üstüne kırmızı desenler mesela ,ya da ağırlıklı olarak kırnızı

Son düzenleme:
kırmızı yastıklar iyi fikir canım.bence halı da kırmızı desenli olursa güzel olur :27: beyaz ya da gri fon üstüne kırmızı desenler mesela ,ya da ağırlıklı olarak kırnızı
evet aklima oda geliyor ccanim.ama kirmizidan sikiliyrmiyimki bi süre sonra ben böyle renki sadece kücük seylerdemi kullansammiki hani ilerde canim sikilirsa baska renk yastiklarla kombine etcem bi hali falan olmazmiki.cok kafam karisik hakketten,aslinda 3yasinda bi oglum var oyüzden siyahli beyazli hali yerine kirmizili dahami kullanisli olurmu diye de kafamadan gecmiyor degil.önerin icin cok sagol dikkate alincaktir:16::16:

o zaman mutlaka kırmızı ağırlıklı düşün canım.hem kırmızı uçuk bi renk diil ,bir çok şeyle kombinlenebilir,o yüzden asla sıkılmazsın.ayrıca ev dekorasyonun da kırmızı her zaman harikalar yaratır ;) :31:

:kkk:kizlar bu koltugu almayi düsünüyorum insallah yükleyabilmisimdir resmi.beyaz masa siyah deri sandelyeler beyaz tv ünitesi ve beyaz sehba alcam ortaya ama hali ne renkte olabilir dekorasyonu nasil yapim bilmiyorum.bugün kirmizi yastik aldim sizce olurmu bu koltuga?yakinda tasinacagim oyüzden esyalarimi yneiliyorum evlenirken hicbisey benim istedgim gibi olmadi dimdi olsun bari dedim.hadi kizlar bi el atin lütfenn:34::34::34::34:

koyu füme kırmızı çok basit durur cnm ama bu renklle turkuaz harika olur derim ben.çok hevelisin gördüğüm kadarıyla istediğin gibi içine sindirerek döşemek istiyorsun madem bu aralar siyah kırmızı gri beyaz fln çk moda seninki afrklı olsun bence turkuaz çok yakışır hemde çk ferah bir renktir insanın içi açılır

canım koltuklarına mor pembe kırlentler yerede düz mor şagi halı canlandırdım gözümde fıstık gibi olur bence .mor halı kiri de göstermez hem.

kizlar koltuklarimi yatak odami ismarladim.ha bu arada koltuklar koyu gri degil,siyah deri ici.fikirllere acigim yorumlarinizi dikkatle incelicem.

Merhaba.BU koltuğu nerde kullancaksıız.?oturma odasımı,salon mu?Köşe takımı şık duruyor ama çok kullanışlı olmuyor.Ben evlenirken Çok büüyk olmayan bit köşe takımı almıştım.Misafir geldiğinde,hatta iki kişi bile çok rahat edemedik.Misafir geldiğinde çok yakın oturmak zorunda kalıyordu.Bunun yanında ikili koltuk olursa bu sorun çözümlenebilir.
Akşamları tv izlerken en rahat yeri birimiz kapıyordu ,diğeri çok rahat uzanamıyordu.Koltuk kenarına kafanı koyduğunda ayakların,diğer kişiye çok yakın oluyordu.
Fikir verme amaçlı yazdım.Ben aldığım ürünlerde fonksiyonelliğe,ergenomiye çok öenm veririm.Şıklık ikinci plandadır benim için..

Merhaba.BU koltuğu nerde kullancaksıız.?oturma odasımı,salon mu?Köşe takımı şık duruyor ama çok kullanışlı olmuyor.Ben evlenirken Çok büüyk olmayan bit köşe takımı almıştım.Misafir geldiğinde,hatta iki kişi bile çok rahat edemedik.Misafir geldiğinde çok yakın oturmak zorunda kalıyordu.Bunun yanında ikili koltuk olursa bu sorun çözümlenebilir.
Akşamları tv izlerken en rahat yeri birimiz kapıyordu ,diğeri çok rahat uzanamıyordu.Koltuk kenarına kafanı koyduğunda ayakların,diğer kişiye çok yakın oluyordu.
Fikir verme amaçlı yazdım.Ben aldığım ürünlerde fonksiyonelliğe,ergenomiye çok öenm veririm.Şıklık ikinci plandadır benim için..

mrb canim ben yurtdisinda kaliyorum burda ayribir salon odasi yok.anlican oturma odasi icin bugün gittik gördük ve aldim.inan köse takimlarin icinde en kullanislisi ve rahati buydu.bundan baska büyük bir model var oda cok kücük gösterir odayi ikili koltuk ve 3lü koltuk ebatinda diyim.simdiki koltuklarimda ayri ayri ama bi ikilim var bide üclüm bize yetiyor.bende en cok yatak olan bi koltuk istedim buda yatak oluyor inan bundan baska sik ve rahat olan yok yataklilarda.misafrim geliyor bu seferde yatak problem oluyordu.otuma salano oglumun odasi ve yatak odam var oyüzden kullanisli ve yatakli sectim.oglumun odasinada 140/200 cift kisilik yatak alicam hem araht etsin hem yine misafri gelince problem olmasin diye.tek kisilik yatakta ilerde rahat edemez diye düsünüyorum.neyse fikirin icin cok sagol cnaim.renk ve dekor konusundada yardimci olursan sevinirim.

Aldıysan güle güle kullan canım.Siyak beyaz koltuk takımında benc kırmızı yastık-kırlentler hiçte kötü durmaz.hatta siyah-beyaza renk katar.ben bu ara mutfak dolanlarına bakıyorum.Şimdiki moda siyah-beyaz dolaplar,ama aksesuar olarak ya da tezgah arası taşlarda azıcık kırmızı renk katıyor.
sonuçta koltuğun ana rengi kırmızı değil.sıkıldığında alır değiştirisin

ah canım ya bu deri koltuklar evi çok itici gösteriyor bana göre.. kumaş alsan daha iyi olurdu..iş yeri gibi görünüyo büro tipinde.. bide köşe koltuğu kullanış açısından hiç iyi değil.. sıralanıp oturmak bana ters geliyo tabi senin fikrin saygı duyarım..kırmızı uyar bu renge ama perde için sadece yanlara iki kanat al.. çünkü spor bi koltuk bu, detaylı farbalı karmaşık çarşaf gibi kaba görünümlü perde olmaz bu odaya..

arkadaslar fikirleriniz icin cok sagolun.kizlar su an kullandigim koltuk 2li ve 3lü ayri napim icimde kalmasin bide köseli koltuk kullanim dedim.suanki koltuklar kadife gibi kumasi ve koyu mavi resmen bi bela banaya su damalasa leke oluyor ve cok devamli hemen silmem gerekyor.benim 3yasinda bi oglum var devamali su döküyor tükürüyor ne bilim cocuk iste yogurt döküyor basa cikamiyorum.bu yüzden deri alim dedim leke olmadigi icin bi arkadasim kullanim acisindan cocukla cok rahat dedi.ilk önce beyaz deri istiyodum köseli yine ama iste onada biri otursa bile pantolunun lekesi cikar devamli ugrasirsin dediler ondanda vazgectim.fazla istemesemde siyah almak zorunda kaldim hic icim isinmiyodu ama iste rennklide istemiyodum ya siyah yabeyaz.neyseki tam zamaninda bu koltuklari görüdüm arkalari beyaz sadece oturma yerleri siyah resmen carbildim yani.evet büro tarz düsünüyosunuz belki ama napim cocukla bu kolay olur diyorum.diger türlü inan basa cikamadim canimya.kizlar tüümü bembeyaz istiyorum iceri ferah olsun diye,ama halida kararsizim bana örnek dekorlar gösteririmisiniz.burayi hep takip etcem arkidisler.

$images[3].webp$images[8].webp
arkadaslar fikirleriniz icin cok sagolun.kizlar su an kullandigim koltuk 2li ve 3lü ayri napim icimde kalmasin bide köseli koltuk kullanim dedim.suanki koltuklar kadife gibi kumasi ve koyu mavi resmen bi bela banaya su damalasa leke oluyor ve cok devamli hemen silmem gerekyor.benim 3yasinda bi oglum var devamali su döküyor tükürüyor ne bilim cocuk iste yogurt döküyor basa cikamiyorum.bu yüzden deri alim dedim leke olmadigi icin bi arkadasim kullanim acisindan cocukla cok rahat dedi.ilk önce beyaz deri istiyodum köseli yine ama iste onada biri otursa bile pantolunun lekesi cikar devamli ugrasirsin dediler ondanda vazgectim.fazla istemesemde siyah almak zorunda kaldim hic icim isinmiyodu ama iste rennklide istemiyodum ya siyah yabeyaz.neyseki tam zamaninda bu koltuklari görüdüm arkalari beyaz sadece oturma yerleri siyah resmen carbildim yani.evet büro tarz düsünüyosunuz belki ama napim cocukla bu kolay olur diyorum.diger türlü inan basa cikamadim canimya.kizlar tüümü bembeyaz istiyorum iceri ferah olsun diye,ama halida kararsizim bana örnek dekorlar gösteririmisiniz.burayi hep takip etcem arkidisler.

canım bu renkte halı yakışır siyah beyaz sade alma... zaten koltuğun siyah beyaz halıda öyle olursa boğarsın odayı...kırmızı siyah beyaza en yakışan renktir... birde inşallah leke olmasın diye aldığın koltuklarında delinme yırtılma olayı yaşamazsın hemde çocuklu evde... deri çabuk deforme olur ve tamiri yok gibi bişey...

Eki Görüntüle 367817 Eki Görüntüle 367818

canım bu renkte halı yakışır siyah beyaz sade alma... zaten koltuğun siyah beyaz halıda öyle olursa boğarsın odayı...kırmızı siyah beyaza en yakışan renktir... birde inşallah leke olmasın diye aldığın koltuklarında delinme yırtılma olayı yaşamazsın hemde çocuklu evde... deri çabuk deforme olur ve tamiri yok gibi bişey...

ah cnaim onundüsündüm ama iste napim aldimda ne gibi önlemler alinirki böyle bi durumda ayrica halilar cok güzelller ya.önerilerin icin cok sagol bunlari kafama depo yaptimm

canım benim koltuklarda bunun siyah yerleri kumaş beyaz yerleride aynen deri beyaz benimkide köşe ama bende köşeyi sevmediğim için ayrı koydum benimkini o özellği var ben kırmızıyı sevmediğim için başka renk aryışına girmiştim sitede hatta birirsiyle fikir alışverişi yapmıştık siyah beyaza en yakışan renkler fuşya kırmızı ve mor diye karar vermiştik ben şu anda bu koltuklar için mor bir halı düşünüyorum hatta biraz ayıp olcak ama pıerre cardın tam yazılışını bilmiyom onun bir modeli var lilalı morlu falan outletini bulursam alıcam bir düşün derim ...

Back
X