arkaşlar ortak kullanım ?

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
kızlar kablosuz neti ortak kullanımda başka bilgisayardan girilen siteler görülür mü ? yani talep mi etmek gerekir,yoksa fatura da falan gelir mi ? başka pc den ama. CADIARZU

Merhaba

oncelikle sorum su wireless net sadece sizin mi ? gerci ortak demissiniz ama ?

ben wireless kullaniyorum ama sadece bize ait

sanmiyorum
girilen siteler gorunsun

ve faturada da gorunmuyor ...

canım ben kendi neti iptal ettim taşınınca, komşudan çektim kablosuz.tanımıyorum fazla da ama sınırsız onun ki.girdiğim siteler görünür mü merak ettim.yani bir hinlik olmaz dimi.banka vs işleri çok yapıyorum netten.

Girdiğin siteleri öğrenemezler. Türk Telekom dışında bir de bilgisayarına keylogger tarzı program yüklenmediği sürece

Eger systmc nın soyledıgı keylogger dan da suphelenıyorsan eger google dan keylogger kşller dıye aradıgında sana bununla ılgılı bır psogram gelır o sayede de hem ağ yolu ıle hem de vırus yolu ıle kımse hıc bır bılgı alamaz.

Bırde en cok dıkkat etmen gereken sey hıc bır dosyanın paylasımda olmaması.Ortak ağdan yararlananlar paylasımda herhangı bır dosya oldugunda bunu rahatca gorebılır hatta mudahele secenegı acık ıse mudahele bıle edebılır.

Onun dısında gıordıgın sıte ya da net uzerınden yaptıgın herhangı bır ıslemden haberlerı olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…