Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar kablosuz neti ortak kullanımda başka bilgisayardan girilen siteler görülür mü ? yani talep mi etmek gerekir,yoksa fatura da falan gelir mi ? başka pc den ama. CADIARZU
canım ben kendi neti iptal ettim taşınınca, komşudan çektim kablosuz.tanımıyorum fazla da ama sınırsız onun ki.girdiğim siteler görünür mü merak ettim.yani bir hinlik olmaz dimi.banka vs işleri çok yapıyorum netten.
Eger systmc nın soyledıgı keylogger dan da suphelenıyorsan eger google dan keylogger kşller dıye aradıgında sana bununla ılgılı bır psogram gelır o sayede de hem ağ yolu ıle hem de vırus yolu ıle kımse hıc bır bılgı alamaz.
Bırde en cok dıkkat etmen gereken sey hıc bır dosyanın paylasımda olmaması.Ortak ağdan yararlananlar paylasımda herhangı bır dosya oldugunda bunu rahatca gorebılır hatta mudahele secenegı acık ıse mudahele bıle edebılır.
Onun dısında gıordıgın sıte ya da net uzerınden yaptıgın herhangı bır ıslemden haberlerı olmaz...