• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkaşlar fikir verin yardın edin :(

laves

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
35
1
86
36
İstanbul
Arkadaşlar ben pazar günü havuza gidicem ama bugün güzel bi süprizle karşılaştım hasta oldum:(:(:( napabilirim sizce ne gibi önlemeler alabilirim... yardım edın lütfen... :çok üzgünüm:

yapabileceğin bişi yok..ya gitmeyecen yaa beline neydi o ismini hatırlayamadım..denizde bele bağlanr ya etek gibi ondan işte,bağlayacan.)) sahi adı neydi o şeyin bakk şi,mdi aklıma takıldı.)

canım arkadaşın dediği gibi önlemini iyi bi pedle al sonrada poreo giy....havuza girme fazla ama mikrop alırsın ben şahsen hastayken kalabalık yerlere girmem milletten mikrop bulaşıyo çünkü kadın hastalıkları bu şakaya gelmez dikkat et şekerim:içelim:

tatlım sakın denize giriyim falan deme allah muhafaza bi damla kan havuza kaçsa hemen arkandan renk renk bişiler çıkıyor havuzun özelliği:(

ya hastayken hic havuza girilir mi gercekten ilk defa duyuyorum. hani tampon fln deseniz anliycam da.... ped ne ise yarar ki, icine su dolunca yatak gibi kabarir icinde. yere fln oturunca da fiskirir sular ve kan da....:bbo: bence tampondan baska bir secenek yok ama o bile kesin cozum deil. ayrica herseyi gectim hastaliga davetiye cikarmakla ayni bu.. keske hasta olmadan once geciktirici alsaydiniz. bi de havuza gidiyorsunuz, ya ufak bir kan falan gelse de suya karissakafamçokkarıştı

ıçerik nedeniyle konunuz ”önerim var“ bölümüne taşınmıştır. Bilginize

arkadaşlar biraz geç kaldım yazmakta ama denize havuza giderken veya regl olmamanız gereken bir zamanda kullanılan premelut - N isimli bir ilaç var ben denize gitmeden kullandım tavsiye ederim

Back