Arkamdaki büyük sorun!!!

Belieberarz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
18
11
30
Öncelikle selam in aleykum ben 16 yaşındayım ve popom büyük iste ablam tanıdıklarım eskiden fizigim i begenirlerdi ben de aşırı bugazliydim ve yiyip kilo almıyordum meğer bu yediklerim arkama gitmiş büyük popolu oldum ve bu beni rahatsız ediyor bunun için bana bi spor ve ya ne bilim diyet filan onerebilirmisiniz.

Hahahah bunuda gördük ya burda olsem gam yemem artık...valla ayni durumdayim hicbiryerim yok dik totomdan başka,bilen varsa beri gelsin...duvara vur diycemde oda biyere kadar etkili....kaderimize razı olcaz napalim...:-)

Yazis tarzin beni rahatsiz etmekle birlikte daha kucuk oldugun icin vucut gelisiminin daha tamamlanmadigini soyleyebilirim.

büyük sorun deince bende gerçekten büyük bir şey sandım ama o yaşlarda hepimiz kendimize özellikle de vücudumuza karşı çok acımasız oluyoruz. Eminim seninki de öyle aşırı büyük değildir biraz sporla geçer... Ayrıyetten bu senin yapın da olabilir. Bu kadar takma... Önünde sonunda kendini olduğun gibi sevmeyi öğreneceksin ve o zaman bu günleri hatırlayıp güleceksin.. Ben ağlayarak norul boyum uzasın diye dua ettiğimi hatırlıyorum :KK70:

Yalnız anlatım şekline güldüm :KK45:
:-)

squat yapmanı öneririm o zaman inan bana o büyük popon şekillli ve şahane olacak :cool: ben 3 ayda inanılmaz faydasını grdüm bir spor salonuna git konuş istersen.

Nasil bir faydasini gordunuz?
Sivrilmek icin sormuyorum, cok samimiyim..
Poposunu kucultmek isteyenlede de squat deniliyor, buyutup diklestirmek isteyene de...
Popo diklestirme egzersizlerinin mantigini anlamiyorum gercekten..
Gobek eritcez karni sikilastiricaz diye karin kasimizi yoran hareketler yapiyoruz...
O zaman duz mantikla kalca kaslarimizi yoran tum hareketler de popoyu kucultuyor eritiyor diklestirmiyor...

Az once youtubede yine vidyo izliyim azcik su popo hareketleriyle alakali derken...
Bir popo kaldirma vidyosunda kadinin kalca inanilmaz kotu, resmen tepsi gibi..
Ha gram yag yok o ayri ama ne yuvarlak ne kalkik ne de guzel...
Sorumu tekrarliyim gercekten siz nasil bir faydasini gordunuz? Ne gibi bir degisim oldu...
Ve sitede kendi degisim fotolarini paylasan uyeler var mi biliyormusunuz, zira internettekilere pek kanasim gelmiyor, kanli canli vidyo izledikten sonra, resimlerin dogruluguna inanmak guc..

X