arkadslar sizce hamilemiyim??

yildirak49

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
58
0
6
34
Muş
arladslar 5 aylik ewliyim ve cocuk istiyorz bu ay yumurtlama gunumu takip ettim we cocuk icin calstik yumurtlamadan bi hafta sora akintim oldu beyaz bi kac gun sonra istahim acildi we adetime 10 gun kala goguslerim agrimaya basladi yarin adet gunum we bundan bi hafta once birden sirtimin altina sanci agri grdi o gun ustune yatamadin ertesi gun az daha wardi sonra hafifledi we kasiklarimda agri basladi.. yaklasik iki haftadrda acik kahwe akintim war azar azar ustelik ruyama iki gun ust uste kolye taktigimi gordum sonra bas ortusu gordum bnlar kiz cocuguna isaretmis.. szce hamilemiyim yoksa usuttummu ( normalde adetime 5 gun kala olurdu belirtiler ustelik

selam canım yarın adet gününmüş al bi test yap bence hamile olabilirsin hayırlısı olsun inşaAllah

Test yap bencede çıkmazsa ve adetin geciktirse tekrar yaparsın 2 3 gün sonra.

saolasin hep cewaplarinla yardimci oluyosun.. ay ins hamisimdr cdden bi istahtr bnde bu kiloda aldim bi kg filan o derece istahliyim simdi test yapipta hayal kirikligina ugramk istemiyom kii bu arada bn iki hafta once dktra gttim ulturasonda yumurtaliklarimin temz oldguna baktrmk istedim o siralar yumrtlamamdan bi kac gun soraydi hamis olsam cikmzmiydi dollenme olusu yada cokmu erkndi ulturasnda gornmesi icin??

Yok ultrasonda görünmez daha. kan testiye bakıyor doktorlarda zaten. Ben bile heyecanlandım sonucu bildir mutlaka.)

hic sorma yaa .s.s bndeki heycani bir bilsen kalbim cikcak gbii ays nolurr duanizi eksik etmeyin bi kac gune mujdemle gelim :)

dün adet tarihimdi olmadim oyle bi kasik agrim wardi ki hala bile olmadim test yapip olumsz sonuc almktan korkuyorum sze belirtmistim yukarida herseyimi e adetimde gecti szce hamile miyimm?

arkadaşım akıntı harıc bende de aynı belırtıler var ınsallah hamılesındır..senın bat ne zaman benım 28 kasım...goguslerımın uçlarına bastırınca degısık bı acı var

Arkadaşlar bir haftadır yürüyemeyecek derecede kasık ve bel ağrım var. Geceleri uyutmuyor. Sizce gebelik söz konusu olabilir mi ?

hala bile adet olmadim dun asiri bi kasik agrim sanculanmam oldu olucam derkn gne olmadi goguslerim suan tas gbi dokununca cok aciyo uc kisimlari agrmiyo yanliz ama bnim bndan on gun once bi kramp atti sirt altima uyumadim ki o gun egilemiyidum sora kahwe lekeler acikti sora az koyu oldu ama bi hafta surdu yane bilmiyom bnim bylee test yapmadim bi hafta gecsin once.. senin nasildi ki bu ay degisik hissetinmi hic siskinlik istahliligin ne bilim adete on gun kala gogus kasik sirt agrisi felan??

bence sen hamilesinnn arkadaşımm

bnde aranıza yeni katıldım arkadaşlar, 5 aylık evliyim doğum kont. hapı kullanıyordum bıraktım gecen ay. akışına bırakalım dedik 4 ,5 aya kadar bebek olursa iyi tam uygun oluruz diye düşündük. bu ay adetim 8 gün gecikti ama anlattığınz gibi hiç bir kasık ağrısı bel ağrısı v.s bir şey olmadı 3 defa ayrı günlerde idrar testi yaptım her seferinde 2. çizgi çıkıyor ben hala inanamadım bugün kann testi verdim yarın sonuç alacamm , ne kadar çabuk oldu inanamadım çok şaşırıyorum halaaa . Allah böyle uygun gördü demek ki ...

merhaba kızlar benim adetim 3 gün gecikti düzenli olurum ben her ayın 29 unda aslında hamile olmayı çok istiyorum 3 aylık evliyim 5 gün öncesi karın ağrım vardı bende adet olacağım sandım hamilelik aklıma bile gelmedi sonra o gun olmadım sol kasıgımda 2 saat te bir batma ağrı oluyor göğüslerim çok acıyor damarları koyulaşmış hafif, alt karnım şiş bende kilo aldım diye kendime kızıp duruyordum buna ihtimal vermemiştim sizce hamile miyim çok üşüyorum birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…