bunu buraya yazacagimi aklimdan geciremezdim, rüyamda görsem inanmazdim ama BITTI!!!!!
NEden bitti nasil bitti bilemiyorum, yillardir tanidigim deger vedigim insan beni cok ama cok büyük hayal kirikligina ugratti
Gecen hafta cumartesi günü görüsecektik aslinda, ama hic aramadi sormadi, cuma aksami ben msj yazdim görüsecekmiyiz diye, "yarin konusurz" diye msj atti. Sonra tüm cumartesi bekledim gelecek diye bundan yüzde 100 emindim, ama ne geldi ne aradi ne birsey. Sonra ben sitemli msj yazdim "beraber gecirip dogum günümü kutlariz diye düsünmüytüm ama sen baska seyler yapamyi tercih ettin" diye ms yazdim, sonra geriye yazdi, yorgunmus bütün gün yatmis cani hic birsey istemiyormus vs. Bende "keske hbr verseydin bir kac saatligine bende gelebilirdin, demek beni ciddiye almyiorsun" diye yazdim, birdaha yazmadi aramadida. Sali akmasa kadar müddet verdim kendisine, sonra yine aradim cikmadi tlf bende msj yazdim, ben aramayinca aramiyorsun neyin var birsey varsa söyle pismanmisin gibisinden msj yazdim, ta ertesi günü cevap yazdi, benle ilgisi yokmus, iyi degilmis bu aralar, beni kirmakta istemiyormus....Sonra yine ses yok seda yok. Dün güya beraber benim is yerinin yemegine gidecektik, ve cuma gecesine kadar yine ne aradi ne sordu....
Icime dogdu yazdigi mesajlardan davranisindan vs, bitirmek icin ben msj yazdim,bana karsi acik ve dürüst olmasini bekledigimi benim icin bittigini böyle bir beraberlik istemedigimi, beni hayal kirikligina ugrattigini.... okadar tuhaf okadar celiskili mesaj yazdiki anlayamadim.
Hala daha benle alakasi olmadigini, bana cok deger verdigini ama kendisinede bazi eksikleri farkettigini, zaten bu aralar kafasinin cok karisik oldugunu yazdi. Ve en sonada dostlugumuzun bitmesini istemedigini. Bende bu dostlugu bitirdin bile, bunu bana dürüsüt bir sekilde farkettiginde söylemesi gerektigini yazdim, ve o son mesaj oldu. Ne tekrar yazdi ne özür ne birsey, demek oda bitirmis ve ama bana söyleyemiyordu sessiz sakin bir sekilde bitirmek istiyordu... Eger istiyor olsaydi söylerdi bunu bir sekilde, ve buna ragmen bana hala deger verdigini benle alakasi olmadigini söylüyor, besbelliki benle alakali...
bilmiyorum artik ne olacak, zaman gectigi zaman tekrar dostca ararmi aramazmi bilemiyorum, ama ben onun yüzüne bakamam artik, dostlugumuz arkadasligimiz eskiis gibi olmaz artik.
cok kirildim cok üzüldüm beni büyük hayal kirikligina ugratti, kendisinden okadar cok emindim okadar cok güvenmistimki baskasina böyle yaptigini duysam inanmazdim. Bana acikca söyleseydi hülya denedik ama olmadi yol yakinken bitsin bari dostlugumu devam edebilir deseydi bu kadar kirilmazdim ama sessiz sakin bir sekilde bitirmek istemesi beni cok kirdi, hic beklemezdim kendisinden. Cevremde en dürüsüt insan olarak bilirdim onu.
Yine herzamanki gibi cok sevindim cok ümitlendim, ve nezaman hangi konuda böyle olsa üzülüyorum...
Bir haftadir icim icimi yiyordu, aglamaktan gözlerim sismisti, aciga kavusmasiyle birlikte rahatladim ama cokta üzgünüm.
edir bu bahsettigi eksiklik, beni düsündügünden dahami az sevdigini farketti, benim ona uygun birisi olmadigimimi farketti. Kizarkadasim belki baska (cinsel) beklentileri vardi, alamayinca birakti, yada kendisi gezmeyi eglenmeyi sever, ben ise daha cok evcil insanim o yüzdenmi istemedi, yada evlilige daha hazir olmadiginimi farketti, yada su anki bekar hobbala hayatindan vazgecmek istemediginimi farketti, bilemiyorum bilemiyorum senağlamasenağlama