Arkadassizliktan yakinanlarinda geyigi olsun :)

delimideli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
2.388
2.412
Merhaba hepimiz yada cogumuz arkadassizliktan yakiniriz sevgilimiz esimizde bize yetmez kimi zaman guzel dostluklar kurmaya ne dersiniz herkesi bekliyorum
bende arkadas yok yalniİm kursa gitcektm cevre edinmek icin ama kurstanda hemen skldm vazgectim gitmekten gene evdeyim yani iste bulamiyorm basvurmadigim yer kalmadi
burda da simsicak dostluklar kurabilirz belki uzagizdir ama kalbimiz bir olur :)

Ben varim bi geyik topigim yok :)) burda olan topiklerse baya once acilmis uyeler birbirini tanimis artik onlar muhabbet edince sen olaya paris kaliyorsun.yeni baslamak iyi olur.

Günaydınlar... Bu sabah boyacı gelecek 7 de kalktım. Erken kalkmak ıyı geldi bana normalde 11 de kalkardım . Aksamda misafirliğe gideceğiz yoğun bir gün beni bekler

Bende tam tersi hep erken kalkardim bugun 11e dogru kalktim dun deprem oldi hafif tam uyuyadm ondan herhlde
oo boyaci ha isin tadilat var yani
kolay gelsin cnm bn isimi dun bitirdim haftalik temzligimi hastayken.hemde grip olmstm simdi sadece araa hapsiriyorum :)
2gundur gezmedeydok esimin amcasinda bugun evimizdeyi :)

Reactions: gsx

nerde oldu canımcım ben hiç hissetmedim. gerçi başım döndüp durdu..

Ben varim bi geyik topigim yok :)) burda olan topiklerse baya once acilmis uyeler birbirini tanimis artik onlar muhabbet edince sen olaya paris kaliyorsun.yeni baslamak iyi olur.

benimde geyik topiğim yok. bugün bol bol buraya takıldım.

Günaydınlar... Bu sabah boyacı gelecek 7 de kalktım. Erken kalkmak ıyı geldi bana normalde 11 de kalkardım . Aksamda misafirliğe gideceğiz yoğun bir gün beni bekler
erken kalkan yol alır. erken kalkıntınmı oh mis bir sürü işi bitiriyon. ct ben erken kalkıp işlerimi yapıp komşuya çaya kahveye gidiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…