Arkadaşsızlık

Bende annemden 2 saat kaynanamlardan da 2 saat uzaklıktayım yani tam ortadayım. Ara ara market işlerine girdim çalıştım. Oralardan kendime çevre ettim ama herkes kendi dersinde çok fazla görüşmüyoruz. Eşim polis memuru bazen gece gidiyor bazen gündüz. Evde kendi kendime bir şeyler yapıyorum. Temizlik tv bazen yürüyüş zaman geçiriyorum. Vallahi 4 senelik evliyim hiç kimseyi aramadım keşke arkadaşım yakın olsa akrabalar yakın olsa demedim. Bir eşim olsun o yeter. Bilmediğin tanımadığın bir şehirde arkadaş olmak bulmakta çok zor kimseye güven kalmadı. Onun için azıcık aşım ağrısız başım diyorum. Aslında hamile olmasam bende çalışıyordum. Sende hamileymişsin hayırlı olsun. Ooo bebeklerimiz doğunca canımız sıkılmak için zaman bulamayacak şimdi kendi kendine kafanı dinle boşver arkadaşı

Bi hobi edinin, bi işe girin kendinizi oyalayacak bişeyler bulun halk eğitim merkezlerine de katılabilirsiniz aslında hem hobi edinirsiniz hem iki sohbet ettiğiniz insan olur evden çıkma sebebiniz olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…