• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşsızlık

Sonradan pişman olacak zaten garanti rahat işti neden bıraktım diye. çalışsa bile şuan doğum iznindeydi zaten, memurluk çok rahat izinleri falan teyzelerimden biliyorum
2 bucuk sene oldu herhangi bir pismanligim yok Esimle tayin ayarlayamayip, cok da kendimi ait hissetmedigim işim icin aylarca ayri sehirlerde yasayip tayin beklemektense boyle tercih ettim. Bir pismanligim varsa o da hayalim dedigim is icin cok da cabalamamis olmamdir

2 bucuk sene oldu herhangi bir pismanligim yok Esimle tayin ayarlayamayip, cok da kendimi ait hissetmedigim işim icin aylarca ayri sehirlerde yasayip tayin beklemektense boyle tercih ettim. Bir pismanligim varsa o da hayalim dedigim is icin cok da cabalamamis olmamdir
hayaliniz dediğiniz iş nedir? doğum yaptıktan sonra ona çabalasanız, yoksa o 4 duvar yutar sizi, böyle kendi başına mutlu olacak birine benzemiyorsunuz

Bende evlendikten sonra başka uzak bi ile taşindim, işe girmiştim ama hamile kaldim işten çikarttilar sonrasinda dediğin gibi evde tüm gün tek başimaydim, komşular başka yerden geldim ve kiraciyim diye selam bile vermiyolardi. Halk egitime yazilmiştim ona da sira gelmedi, carşi pazar dolaşiyordum iki insanla sohbet edeyim diye. Bikaç ay önce yeni bi eve taşindik çok şükür komşularim oldu zaten oglumda ele avuca siğmiyo pesinde koştururken gün bitiyo. Hala alişamadim yaşadigim yere o ayri tabi.

hayaliniz dediğiniz iş nedir? doğum yaptıktan sonra ona çabalasanız, yoksa o 4 duvar yutar sizi, böyle kendi başına mutlu olacak birine benzemiyorsunuz
Yazılım. Daha once sektorde baslangic seviyesinde calistim Yine calismak ama evden calismak istiyorum Bu sekilde is bulmak biraz vaktimi alicak, cok emek vermem lazım Zaten hala en onemli hedefim bu

Yazılım. Daha once sektorde baslangic seviyesinde calistim Yine calismak ama evden calismak istiyorum Bu sekilde is bulmak biraz vaktimi alicak, cok emek vermem lazım Zaten hala en onemli hedefim bu
daha çok gençsiniz azmederseniz başarırsınız bence. doğumdan sonra bebekle oyalanıp hayalinizi unutmayın ama, normal üstü çabanız gerekiyor o işi kazanmanız için. yeni mezunlar var önünüzde onlar rakibiniz olacak. hadi, güveniyorum size inşallah başarırsınız

daha çok gençsiniz azmederseniz başarırsınız bence. doğumdan sonra bebekle oyalanıp hayalinizi unutmayın ama, normal üstü çabanız gerekiyor o işi kazanmanız için. yeni mezunlar var önünüzde onlar rakibiniz olacak. hadi, güveniyorum size inşallah başarırsınız
Harikasiniz :) tesekkur ederim. Kafami toplayip, bulantilardan firsat bulabildigim anda dogumdan once bu ise odaklanmayi hedefliyorum insallah.

Üç ay çok kısa bir süre hem orta yaş üstü de olsa iyi insanlarsa kafanız da uyarsa peek tabii arkadaşlık komşuluk yapabilirsiniz

Me
Konu acik, bircok kisinin anlayacağı bir dert aslinda. 27 yasindayim, evliyim. Memlekete cok uzakta sayilmam ama baska ildeyim. Zamaninda universitede arkadaslarim oldu, hala gorusuyor olsak da baska sehirdeler ve eski samimiyet kalmadi. Is arkadaslarim oldu, yine hala gorusuyor olsak da herkes yoluna bakiyor. Evlendikten sonra bir ilde 2 sene oturduk, orda esimin is arkadaslarinin esleriyle baya iyi anlasiyorduk, ama ordan da ayrildim. 3 aydir tayinimiz cikti yeni bir yerdeyiz. Hic tanimadigimiz bir yer, ustelik ilce, vakit geçirebileceğim sosyal alan pek yok. Arkadasim da yok. Eşim her zaman en yakin arkadasim aslinda ama o ise gidiyor haliyle gunduzleri hep yalnizim. Eski apartmanimda yasitlarim, bekar, memur hanimlar vardi, burada zor ev bulabildik ve bize cok buyukgelen bi daire tuttuk haliyle hep oturqnlar cocuklu coluklu orta yas ve uzeri insanlar. Ne yapsam ne etsem bilemedim. Esimden baska insan gormeden gunlerim geciyor. Gercekten bir arkadasa ihtiyac duyuyorum. Buraya da ne seouyorum bunu neden yaziyorum onu da bilmiyorum ama neyse, dertlesmek istedim:KK48:
memurıyetten ıstıfa etmek vay be

Benim de ilk çalıştığım yerde iş arkadaşlarımın en küçük çocuğu ortaokula gidiyordu
Ben daha 25 yaşında yoktum
Ama hayatımda en eğlendiğim iş ortamı orasıydı
Önyargıyla arkadaş sahibi olmaya kalkmayı ben de doğru bulmuyorum
Kimin nasıl çıkacağı anlaşılmıyor

çocuğu olmayan biri için çocuklu biri ile çıkmak falan değişik. yani bazı şeylere anlam veremiyorsun çünkü bilmediğin bir konu.
ama hayatta esnek olmaya inanan biriyim.

Kurslar vs gibi ortamlar sosyalleşmenizi sağlayabilir . Bir dönem benzer yalnızlığı çekmiş biriyim . Kursa yazılmıştım. Baya iyi gelmişti 😊

İnternetiniz var mı? Var tabiki.
İlçede imkan olmasa bile kendinize günlük planlar yapın. Yürüyüş, spor, yoga, dil öğrenme, kitap okuma,,,,,,,,, online eğitimlere katılın, online kurslara katılın. İmkan çok. Hem kafanız dağılır, hem kendinizi geliştirirsiniz

Yaşıtız. Şu an virüsten herkes birbirinden korkar oldu. Şu dönem sosyalleşmek arkadaş bulmak zor. Ben de sizin gibi arkadaş konusunda sıkıntılıyım. Doğduğumdan beri aynı mahallede oturuyorum ama arkadaşım yok. İşsizim bir de bütün gün evdeyim. Annem çık dışarıya bir yerlere git diyo. Hem virüs var nereye gideyim hem de yalnız sıkılıyorum. Yalnız bir yere gitmek de cazip gelmiyor. Pencereden bağırasım geliyor

İstifa etmeniz bana göre pek doğru gelmedi hayırlısı olsun arkqdas edinme konusunda tavsiye veremem malesef çünkü ben belli bir yaştan sonra yeni tanışılan insanlarla gerçek bir arkadaşlığın hemen oluşabileceğine inanmıyorum ve biriyle arkqdas olmak zor ve güvensiz geliyor bana sadece kafanın uyduğu bir komşun olsa iyi olurdu

Hayaliniz olan meslek grubundan sesleniyorum. Pandemi ile birlikte home office çalışma düzeni başladı, tünelin ucu çok pis bir yere çıktı bizde. Ne gece kaldı, ne gündüz.

Yol yakınken, henüz hayal aşamasındayken başka meslekleri de gözden geçirin derim. Nacizane önerimdir.

Konu acik, bircok kisinin anlayacağı bir dert aslinda. 27 yasindayim, evliyim. Memlekete cok uzakta sayilmam ama baska ildeyim. Zamaninda universitede arkadaslarim oldu, hala gorusuyor olsak da baska sehirdeler ve eski samimiyet kalmadi. Is arkadaslarim oldu, yine hala gorusuyor olsak da herkes yoluna bakiyor. Evlendikten sonra bir ilde 2 sene oturduk, orda esimin is arkadaslarinin esleriyle baya iyi anlasiyorduk, ama ordan da ayrildim. 3 aydir tayinimiz cikti yeni bir yerdeyiz. Hic tanimadigimiz bir yer, ustelik ilce, vakit geçirebileceğim sosyal alan pek yok. Arkadasim da yok. Eşim her zaman en yakin arkadasim aslinda ama o ise gidiyor haliyle gunduzleri hep yalnizim. Eski apartmanimda yasitlarim, bekar, memur hanimlar vardi, burada zor ev bulabildik ve bize cok buyukgelen bi daire tuttuk haliyle hep oturqnlar cocuklu coluklu orta yas ve uzeri insanlar. Ne yapsam ne etsem bilemedim. Esimden baska insan gormeden gunlerim geciyor. Gercekten bir arkadasa ihtiyac duyuyorum. Buraya da ne seouyorum bunu neden yaziyorum onu da bilmiyorum ama neyse, dertlesmek istedim:KK48:
Aman kardeşim bu pandemi zamanı arkadaşı ne yapacaksın kimde ne hastalık var bilinmiyor bir de hamileymissin Allah korusun bir bulasirsa sıkıntı büyük. Bak bende evlendiğimden beri kimseyle gorusmuyorum. 2 senelik evliyim. Genelde evde tek takılıyorum. Pek te bir şikayetim yok açıkçası, insanlara göre yaşayacağıma kendi kendime yetebiliyorum. Arkadaşım yok mu var ama görüşmeyi ben pek istemiyorum, inan bana böylesi çok daha iyi. Bak sende benle aynı zamanda hamileymissin Allah sağlık versin bebeklerimiz bizim en büyük dostumuz olacak onlarla ilgilenirken zaman su misali akicak zaten sıkılmaya fırsat olmayacak az sabır☺️

Kedigiller20 Kedigiller20
Bizim aramızda çok kilometre var. Fakat son bir kaç deneyimden edindiğimiz şey şu insan illa birisi ile yüz yüze görüşmese de pek çok şeyi paylaşıyor.
Bazıları ile yuz yuze görüşmek işkence :)
Samimi olduğunuz uzak birisi varsa arayın görüntülü yapın kahvenizi bal şeker olsun

Benim de mesela isyerinden arkadaşlarımla arada yas farki coktu ama o zamanlar onlar da bekar çocuksuz vs idi. Iki komsuyla selamlasip tanistim 35-40 uzeri 3 er cocuklu Cocuklu 12-13 yaslarinda Boyle insanlarin oldugu ortamlarda rahat edebilecegimi sanmam Zaten ben cocuk yaptim hafiften de bi pisman oldum gibi hayirlisi tabi de, cocuklari hic sevmem Hic tahammulum yok cocuklu ortama
Ay aynı benn😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kedigiller20 Kedigiller20
Bizim aramızda çok kilometre var. Fakat son bir kaç deneyimden edindiğimiz şey şu insan illa birisi ile yüz yüze görüşmese de pek çok şeyi paylaşıyor.
Bazıları ile yuz yuze görüşmek işkence :)
Samimi olduğunuz uzak birisi varsa arayın görüntülü yapın kahvenizi bal şeker olsun
Bir ara daha cok online arkadasim vardi, onlarla uzaklasmis oldugumu farkettim Tekrar online arkadas yapmam gerek sanirim Gozum acik ariyorum :KK49:

Devlet memuruydum evlenene kadar Evlenirken "zaten hayalim olan is bu degildi, calisip hayalim olan isi yapicam, zaten hemen evlilik duzenine calisirken adapte olamam, esimle tayinleri uydurmak cok buyuk dert" vs vs sebepleriyle istifa ettim. Ama o hayalim olan ise de hic yaklasamadim. Simdi bir de hamileyim Bilmiyorum Cok uzak geliyor su an calismak
Keşke şu memurluk devredilen birşey olsa da çok isteyen kişilere su sınav torpil vs gibi aşamalar olmadan alınabilseler. En başta kendim çok isterdim

Yüz yüze kurslara katılmayı düşünmez misiniz? Online o tadı vermez, yüz yüze daha sıcak ilişkiler kuruluyor ve eğlenceli oluyor kurs ortamı, e zaten gerekli önlemler de alınıyor o tür yerlerde, bi araştırın bence.

Back