- 21 Eylül 2021
- 3.626
- 10.580
- 158
- 30
- Konu Sahibi cameronhowe
Konu acik, bircok kisinin anlayacağı bir dert aslinda. 27 yasindayim, evliyim. Memlekete cok uzakta sayilmam ama baska ildeyim. Zamaninda universitede arkadaslarim oldu, hala gorusuyor olsak da baska sehirdeler ve eski samimiyet kalmadi. Is arkadaslarim oldu, yine hala gorusuyor olsak da herkes yoluna bakiyor. Evlendikten sonra bir ilde 2 sene oturduk, orda esimin is arkadaslarinin esleriyle baya iyi anlasiyorduk, ama ordan da ayrildim. 3 aydir tayinimiz cikti yeni bir yerdeyiz. Hic tanimadigimiz bir yer, ustelik ilce, vakit geçirebileceğim sosyal alan pek yok. Arkadasim da yok. Eşim her zaman en yakin arkadasim aslinda ama o ise gidiyor haliyle gunduzleri hep yalnizim. Eski apartmanimda yasitlarim, bekar, memur hanimlar vardi, burada zor ev bulabildik ve bize cok buyukgelen bi daire tuttuk haliyle hep oturqnlar cocuklu coluklu orta yas ve uzeri insanlar. Ne yapsam ne etsem bilemedim. Esimden baska insan gormeden gunlerim geciyor. Gercekten bir arkadasa ihtiyac duyuyorum. Buraya da ne seouyorum bunu neden yaziyorum onu da bilmiyorum ama neyse, dertlesmek istedim