Arkadaslık

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.530
1.505
Erkek arkadaşım mühendis 20 ye yakın erkekle çalışıyor. Uzun bir süredir gıpta ediyorum. Bir gün bir arkadaşıyla yemek yer bir gün diğeri ile spora geçer. Bir gün hep beraber çay içerler. Bir akşam başka biriyle planı vardır. Hepsi de aynı kurumda bir günden bir güne beni neden çağırmadınız diyeni duydum yada çağırılmadığı için küseni. Sabah olunca yine hep beraber bir aradalar.

Bide bize bakıyorum. Gruplaşma dedikodu. Öğle yemeğine çıkarken bile bi ince hesaplar. Dışlama çabaları , inceden laf sokmalar, kıyaslamalar… tamam erkeklerde de vardır da bir araya gelince acayip eğlenceli oluyorlar.

Biz niye öyle değiliz yaa. Daha yeni basıma geldi. Çok samimi olmadığım bir kız var diye bir etkinliğe davet edilmedim ve bu sebeple diğerleri de mesafe filan koymaya başladı. Bir de iş yerinde bi çift var sevgili o sebeple de bölündü arkadaş grubumuz vsvs bi ton örnek verebilirim.
Ben de böyle gamsız rahat arkadaşlıklar istiyorum.

İş yerinde mesafemi korayacagım derken iyice uzak kalıyorum herkesten

Benim de bu hesaplardan dolayı hic arkadasım yok. Biri bi sey diyo mesela ay böyle dedim ama söyle söyle anlama diye ikaz ediyo mesela. Abi niye anlayayım ne dediysen o işte. Ben de her dediğimi böyle baska baska ne anlamlara gelecek diye hesaplamak istemiyorum.

Sen böyle anlama diyorsa direk öyle anlarım yani Bırakta ona ben karar vereyim

Cehennemin bile çoğunluğu kadınlar olacakmış. Kadınlardan korkulur yani,erkekler düz mantık biz bu irdelemelerle kafayı yer, yedirtiriz.
Bugün bi kız arkadaşım normal bi erkek arkadaşım hakkında üstü kapalı sapık dedi şok oldum. Tek bana selam vermiş sadece kızlarla konuşuyormuş çocuk eminim gram böyle bi düşüncesi yoktu

Ben de erkeklerin dostluklarına özenirim hep. Kadınlar dediğiniz gibi oluyor grup şeklinde hareket etmek neredeyse imkansız. Herkeste bir biricik olma, lider olma, aşırı sevilen üstte tutulan olma isteği var yani rekabet her zaman hissediliyor. Ama erkeklerde bunlar yok. Benim tecrübeme göre yine iki kişilik dostluklar daha sağlam.

Aynen öyle maalesef. Benim de çok fazla arkadasım olmuştur ama bazılarında kıskançlık, sinsilik, hep bi sidik yarıştırma hali gördüm. Dediğiniz gibi erkekler arkadaslık ilişkilerinde daha başarılı. Bekarken bu yüzden erkek arkadaşlarımla daha iyi anlaşırdım.

Zaten dikkatliydim şimdi çok daha dikkatliyim . Arkadas dediğin nazar yüklemesi yapmaz, bana göre kafa dağıtmalık karsılıklı ferahlatan bi alan olmalı arkadaşlık. Az ve öz iyi insanlarla yol alıyorum.

Az ve öz insan barsa çevrenizde çok şanslısınız onu bulmak bile çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…