- Konu Sahibi melekgibikiz
-
Ah canım benim ya, kardeşim yaşındasın. Kıyamam ben sana.
Arkadaşlıklara en çok önem verdiğimiz zamanlardır lise yılları. Hep güzel bir çevremiz, arkadaşlarımız olacak ve yıllar sonra bile kopmayacağız zannederiz ama öyle olmaz. Bence yol ver gitsin, değmez senin verdiğin öneme. Ayrıca sevgiline de dikkat et olur mu, bu yaşlarda erkekler biraz vurdumduymaz ve meraklı olurlar. Seni incitebilir, sakın kendini üzme. Birkaç defa ayrılıp barışmışsınız oradan vardım bu kanıya, yanılıyor olabilirim de tabi.. Derslerine odaklan ve iyi bir eğitim hayatın olsun. Sen kendin gibi ol ve kendine değer ver. Emin ol güzel arkadaşlıklar kuracaksın. Sadece zamana bırak ve tek bir arkadaşa kapılıp kalma. Herkese bir şans ver. Ve unutma, sen değerlisin, arkadaşlığında değerli. Kaybeden üzülsün.. :)
Bi de okulda öyle arkadaşımda yok napsam nasıl davransam
Rahat ol, doğal ol. Kendinden emin bir duruşun olsun. Bakımlı ve akıllı ol. Derslerine özen göster. Girişken ol. Mesela tenefüslerde kantine gideceğin zaman kantine gidecek var mı beraber gidelim mi diye sor. Kimseden çekinme. Tamam mı canım :)
Tamam çok teşekkür ederiim :)
Diger insanlara verdigim en super tavsiyemi sana da vermek istiyorum : s..tir et gec bu sinif arkadaslarini, hicbirini takma. Kendinden emin, herkesten bagimsiz, kimseye ihtiyaci olmayan bir durus sergilersen , onlar seninle arkadas olmak icin can atar inan bana :)
Tabi ki guzel gecinmeye caba goster, ama cok da fazla caba gosterme. Adam olmazlarsa hic takma bunlari derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?