• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlarr sorunu olan varsa dinleyebılırım

canım ooo cogu bitmiş bile ama sanırım artık son günler gecmek bılmıyor kendıne bi uğras bul sende öğrencımsıın ne okuyosun mesela derslere yogunlas zaten cnm 2 ay cok cabuk biter bı bakmısın gelmiş yanında

evet canım öğrenciyim bankacılık ve sigortacılık bölümü okuyorum haklısın zaten bu ara finallere yoğunlaştım ama genede aklımdan çıkmıyor dinlediğin için çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

ben kendimi sevmiyorum kendimi diğer insanların yanında aciz görüyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum aslında konuşkan biriyim.beni tanıyan birileri bu yazdıklarımı okusa hayatta inanmaz sen mi yazdın der...

aciz görmemin sebebini tam olarak bilmesem de kendimi sevmeme nedenim kilom..1.65 boyunda ve 84 kiloyum.hayatım diyetle geçti.eğitimciyim çocuklara ders öğretmeye çalışırken yada onlara mücadeleci olmayı öğretirken kendim başaramıyorum.kilolu insanlarla sorunum yok asla kilolarına takılmıyorum bile.ama kendimi kilolu görmekten nefret ediyorum.bir şeyler başaramıyorum da.çok şükür sağlıklısın,seni asla üzmeyen ve bu konuda tek kelime etmeyen bir kocan var,2 pırlanta gibi evladın var diyorum ama olmuyor.aynaya bakmaktan nefret ediyorum.eşimden gizli giyiniyorum yada karanlıkta giyiniyorum.birlikteliği karanlıkta yapıyorumçünkü ışığı açınca oram buram takılıyor gözüme ve ağlamaya başlıyorum.bir iki ilaç denedim olmadı.sadece su ve meyve suyu ile beslendim 10 kg verdim 15 geri aldım.kalbim ağrımaya başladı dr a gittim holter cihazı bile takıldı ama kalp çok şükür sağlıklı sorun stres dedi..bi süredir takmıyordum ama geçen haftadn beri kiloma yine üzülmeye başladım bu seferde gözüm atmaya başladı.önce misafir geliyor falan dedik ama 1,5 haftadır sürekli böyle..bu bölümde birinin daha başına gelmiş.arkadaşlar hep stres demiş geçermiş stres yapmazsak..

içimi dökmek isgtedim sadece..

merhaba arkadasım yasadıgın durum senın psıkoljıyı alt üst etmiş bence takılıp kalmıssın bak esınsorun etmoyormus buda cok önemli nice esleri onlanlar var ya düsünsene hayatta bişileri olumlu tarafından yanı bardagın dolu tarafından bakmazsan hayat işkence gibi gelır sana canım unutma ne güzel cocouklaırn var bak sagıgında problem yok..allah dermnsz dert vermesin bence bu şekilde dusun birazda düsünme cok fazla baska seylerle mesgul ol bence kendınle barsısık oll

sevgili aslı duyarlılığın için teşekkür ediyorum ama diyetlerle kendimi o kadar tüketmişim ki artık diyet,spor,şunu bunu yememeler duymak istemiyorum.sporu bir yaşam biçimi halinde görmeye çalışıyorum yediklerimi de diyet olarak değil sağlıklı olduğu için yiyorum diyorum ama yok ne tartı oynuyor ne de ben bu düşündüklerime ertesi gün inanabiliyorum.başarı hikayelerini okuyorum gaza geliyorum ama sonra fıs diye sönüyorum.telkin etmeye çalışıyorum kendimi.en son yasemin soysal ın tek şişman beyniniz kitabını aldı çok da güzel ama uygulayan kim...dün akşam bir yere gittim yemek canlı müzik sadece bayanlar..allahım bir çoğu o kadar güzeldi ki ve bu bayanlar 45-50 yaşında (çünkü hepsi müdür eşi) bir çoğunun üniversitede çocuğu var.bir oynuyorlar görsen..ciltler pırıl pırıl..mini etekler,mini elbiseler giymişler..ben aralarında yağ tulumu gibiydim.kendimce şık olduğumu düşünürken onları görünce oynamadım,onlardan gözlerimi alamadım.nasıl kendileriyle barışıklar..
eve geldim 8.30 da eşim şaşırdı 7 de gitmiştim.10-11 gibi bekliyordu..ben o moralsizlikle ne diye kalacaktım orada..çocuk rahatsız dedim kalktım..eve gelirken bitter çikolata almıştım oturdum onu yedim.bu arada üstümü soyunmadan az önce kapri pantolonun arkası yırtıldı.buyrun buradan yakın..
daha bimedi o akşama kadar 46 giyiniyordum ama aldığım pantolonun bedeni 48.kalıp malıp ne dersen de...
arkadaşım biraz kilo aldım vermem lazım dedi bugün kaç kilo dediler ben hiç 55 olmamıştım hep 50 idim dedi..55 ya benden tam 30 kilo az!!!!yani ben 30 kilo vıcık vıcık dolanıyorum.sonra da kıyafet giyip şık olmayı düşünüyorum.ne şıkı bu vücudu kapladığıma şükredeyim...
şimdi salata tavuk haşlama yedim ama yerken bi ton küfrettim kendime zamanında yemeseydin diye...şimdi 15 tatile girdim ha bu arada öğretmenim.bi de çocuklara asla çalışmaktan vazgeçmeyin illaki başarı bir şekilde kendini gösterecek falan derim.ne komik adam sen kendine laf geçiremiyorsun bırak bize masal okumayı dese haklı...
eşimin anlayışı beni mahvediyor zaten..kendisi uzun boylu ve zayıf.neden onun yanına yakışmamayım ki yanında annesi gibiyim..neyse yoruldum artık..

Ben acayip birisiyim.eşine aşırı bağımlı,onu çok kıskanan birisiyim.Bu nedir ya.Nefret ediyorum kendimden.Yeni taşındık bu şehre bunalımdayım depresyondayım.Herşeyimi eşimin önüne serivermişim.Banka kartımı bile onun eline veriyorum.Çalışan birisi olduğum halde kendi ayaklarımın üstünde duramıyorum.Annem babam hala hayatıma karışıyor.Eşim karışıyor.Otomobil bile kullanamıyorum.Ehlşyetim var cesaret yok.Ben bitmişim ya bitmişim.Derdimi dökeyim dedim.

Ben acayip birisiyim.eşine aşırı bağımlı,onu çok kıskanan birisiyim.Bu nedir ya.Nefret ediyorum kendimden.Yeni taşındık bu şehre bunalımdayım depresyondayım.Herşeyimi eşimin önüne serivermişim.Banka kartımı bile onun eline veriyorum.Çalışan birisi olduğum halde kendi ayaklarımın üstünde duramıyorum.Annem babam hala hayatıma karışıyor.Eşim karışıyor.Otomobil bile kullanamıyorum.Ehlşyetim var cesaret yok.Ben bitmişim ya bitmişim.Derdimi dökeyim dedim.

merhaba arkadasım bu nasılbir karamsarlık böylr biraz kendıne güven hayatın boyunca bu şekilde yasaymazsın yasasanda zevk almazsın kendıne ait özel seylerın olmalı yani kendın için caba göster bence bak ehliyetın varmıs bın gt arabaya düsün biraz neden böyle oldu kendınle basbasa kal bence hayatını zehıretme kendıne esını sevmen güzel bişey ama kendıne zarar verme güvenıyosan bu derece kıskanclıga gerek yokki buda ıpratır etkıler seni bence ......slkelen ve kendıne gel derim inan en önce sen bunu basarcam yapıcam demeden kımse yardım edemez sana canm

kendimi özellikle kilomdan dolayı sevmeme ve diğer insanlardan küçük görme gibi bir sorunum var biliyorsunuz.bir kaç mesaj önce ifade ettim ne hissettiğimi..dr a gitmeye karar verdim belki de terapilerle bunu aşabilirim..çünkü delirmek üzereyim neredeyse toplum içine girmek istemiyorum.ama psikoloğama yoksa psikiyatriste gitmem gerek hiç bir fikrim yok...
diğer sorun bu doktorun cnsiyetine karar verememem komik gelecek ama kadın dr olsa hemcinsim beni ne kadar anlar yada erkek olsa ne kadar açık olabilirim ona karşı..of ya saçma geliyor bana da daha dr olan kişiyi bile görmedik ama neyse ilk soruma cevap verirseniz sevinirim.psikolog mu psikiyatrist mi?

psıkolgun bildıgım kadarıyla tedavı için ilec verme yetkısı yok psikıyatriste gıdersen sneın için daha iyi olur

arkadaslar bugünlerde moralim cok bozuk.cok sikiliom.hayat bana anlamsiz geliyo.sabah kalktigim da ölme istegim var.eskisi hayata karsi bagimliligim yok.hayatenejimi kaybettim.allahim yardimci ol bana.

kendimi özellikle kilomdan dolayı sevmeme ve diğer insanlardan küçük görme gibi bir sorunum var biliyorsunuz.bir kaç mesaj önce ifade ettim ne hissettiğimi..dr a gitmeye karar verdim belki de terapilerle bunu aşabilirim..çünkü delirmek üzereyim neredeyse toplum içine girmek istemiyorum.ama psikoloğama yoksa psikiyatriste gitmem gerek hiç bir fikrim yok...
diğer sorun bu doktorun cnsiyetine karar verememem komik gelecek ama kadın dr olsa hemcinsim beni ne kadar anlar yada erkek olsa ne kadar açık olabilirim ona karşı..of ya saçma geliyor bana da daha dr olan kişiyi bile görmedik ama neyse ilk soruma cevap verirseniz sevinirim.psikolog mu psikiyatrist mi?

Bence kesinlikle psikiyatra gitmelisin.Ben de gidiyorum.Psikolog dr.olmadığı için ne ilaç yazabilir nede senin sorununu çözebilir bence.Zaten sen dr.a gidince eğer dr.gerekli görürse psikologla birlikte devam ediyorlar.Gerek yoksa sadece kendi tedavi ediyor.Ayrıca ben hem erkek hem de bayan psikiyatra gittim.En iyisi bayan dr.Çünkü bir kadını en iyi bir kadın daha anlayabilir.Ben aradaki farkı çok iyi hissetmiştim.En kısa zamanda bi bayan psikiyatra git canım.Geciktirmenin bir anlamı yok.Geçmiş olsun.

arkadaslar bugünlerde moralim cok bozuk.cok sikiliom.hayat bana anlamsiz geliyo.sabah kalktigim da ölme istegim var.eskisi hayata karsi bagimliligim yok.hayatenejimi kaybettim.allahim yardimci ol bana.

senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum.Aynılarını maalesef bende yaşadım.Hala da ilaç kullanıyorum.Allaha şükür çok iyiyim.Sende ihmal etme hemen bir dr.a git.Tedavine başla.İlaçlarını aksatmadan kullan.Herşey yoluna giriyor,merak etme.Sağlıkla kal..

Konu sahibi arkadaşımız iyi niyetle dert dinlemek istemiş ama
bu bölümde tehlikeli olabilir,verilen fikirler...
sonuçta gerçekten psikolojik rahatsızlığı olan birisine,
bizlerin iyi niyetli yaklaşımını bazen uzmanlar uygun bulmuyor,
onun için sorunlarımızı sitemizin bu bölümde doktoru olan Dr. Meltem Kavcar Sırmalı'ya
sormamız daha doğru olacaktır...
analayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum ve
konuyu kapatıyorum arkadaşlar...
sevgiler...

Back