- Konu Sahibi PatikliPenguen
canım kav ay bitti kac ay kaldı geriye:)
13 ay bitti 2 ayımız kaldı şafak 60 bugün turkbayragi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kav ay bitti kac ay kaldı geriye:)
ne demek canım her zaman dinlerımopuyorumnanaktan
teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan
Ben acayip birisiyim.eşine aşırı bağımlı,onu çok kıskanan birisiyim.Bu nedir ya.Nefret ediyorum kendimden.Yeni taşındık bu şehre bunalımdayım depresyondayım.Herşeyimi eşimin önüne serivermişim.Banka kartımı bile onun eline veriyorum.Çalışan birisi olduğum halde kendi ayaklarımın üstünde duramıyorum.Annem babam hala hayatıma karışıyor.Eşim karışıyor.Otomobil bile kullanamıyorum.Ehlşyetim var cesaret yok.Ben bitmişim ya bitmişim.Derdimi dökeyim dedim.
kendimi özellikle kilomdan dolayı sevmeme ve diğer insanlardan küçük görme gibi bir sorunum var biliyorsunuz.bir kaç mesaj önce ifade ettim ne hissettiğimi..dr a gitmeye karar verdim belki de terapilerle bunu aşabilirim..çünkü delirmek üzereyim neredeyse toplum içine girmek istemiyorum.ama psikoloğama yoksa psikiyatriste gitmem gerek hiç bir fikrim yok...
diğer sorun bu doktorun cnsiyetine karar verememem komik gelecek ama kadın dr olsa hemcinsim beni ne kadar anlar yada erkek olsa ne kadar açık olabilirim ona karşı..of ya saçma geliyor bana da daha dr olan kişiyi bile görmedik ama neyse ilk soruma cevap verirseniz sevinirim.psikolog mu psikiyatrist mi?
arkadaslar bugünlerde moralim cok bozuk.cok sikiliom.hayat bana anlamsiz geliyo.sabah kalktigim da ölme istegim var.eskisi hayata karsi bagimliligim yok.hayatenejimi kaybettim.allahim yardimci ol bana.