- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
asli hanım merhaba ya benim sorunum belki basit gelecek ama bana çok agır geliyor artık...ben 6 ay önce üniversiteyi bitirdim. Ama hala iş bulamadım malesef herkes gibi... Ama sorun bu da degil üniveristede yasadıgım aşkı hiç unutamadım. ve şimdi tüm gün evde oturmaktan aklıma geliyor bunalıyorum. üniversiteyi şehir dısında okudugum için döndüğümde pek arkadaş çevremin kalmadığını gördümevde oturmak eski aşkımın aklıma gelmesine daha da çok neden oluyor....bir tavsiyeniz olabilir mi?? şimdiden tşk ederim.
Hangi sıfatla..?
Burası ciddi rahatsızlıkların konu edildiği bir bölüm..
yardımcı olmak için de akademik bilgiye sahip olmak gerek..
aslicm canım ya ne tatlısın..boyle sıkıntılarımzla ugrasmak ıstıyosun ama bız yeternce sıkılıyoruz senı de kendımız gbı bogmayalım bak kolay degıldr bızle ugrasmak kaydirigubbakcemile3
yok cnm neden boguluyum ki yardımcı olmak isterım olabıldıım kadar
a.s. saol canım cok tatlısın.ayrıca kafanı da takma burda soylenenlere sen ii niyetinden boyle bısey yapmıssın cok erdemli bi davranıs bu tesekkur edıyorum ben sana boyle bıseyı ustlendıgın ıcın cunku en yakınlarımızı bıle cekemıyoruz artık ama sen hıc tanımadıgın ınsanlara yardımcı olmak ıstıyosun tabıkı profesyonel bı sekılde olamaz ama konusmak cok onemlı.bazen kımseyı bulamıyosun yannda.en azndan konusabılecegın bırının olması cok guzel cok rahatlatıcı bısey.bız konusuruz senle aslıcım bosver ya herkes karsısındakını kendı gıbı bılırmıs yerimseniben
Ben de 1.5 sene önce bitirdim ünvi ve iş bulamadım herkes beni eleştirmeye başladı ama bazı sorunlara dolayı kafamı hiç bir şeye veremiyorum.Eğer durumun varsa kursa falan git sadece kendi bölümünle ilgili işe girmek zorunda değilsin,başka alanlarda da geliştirebilirsin kendini zamanla o sıkıntıların da geçer ve eski aşkını da atarsın kafandan :teselli:
aynen cnm benım ben iyi niyetlı düüsndum benıde bazen en yakkınım bile dınlemıyor dusundum benım gibi insanlar da vardır diyekesınıkle konuscagın birinin olması güzelolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?