• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlarr sorunu olan varsa dinleyebılırım

dinlicen belki sğl ama beni dinleyenlşerde bıtktık paronoyaklığımdan :( dış gebelik geçirdiğimi öğrendim. 2 günde bi kana bakıcaklar. bunun amileyttan önce çözümü yokmu :((( çok korkuyorum her an her gün ağlıyorum rabbim sabır versin istiyorum :((( yarın doktorla konuşucam bakalım bana bi çözüm yolu göstersin beni rahatlatsın :(( çok moralim bozuk. insanların bana acıyarak bakması uzun bi süre çocuk yapamamak :((( rabbim yardım et lfn

korkma canım allah hakkında hayırlısını versın herseyde vardır bi hayır uyancan bakcan ki hesey bitmiş su an korkman sadece psıkoljını olumsuz yönde etkıler insanın baısna hersey gelebılır bi düsün senden dahada kötü durumda olup caresız hastaları ....

asli hanım merhaba ya benim sorunum belki basit gelecek ama bana çok agır geliyor artık...ben 6 ay önce üniversiteyi bitirdim. Ama hala iş bulamadım malesef herkes gibi... Ama sorun bu da degil üniveristede yasadıgım aşkı hiç unutamadım. ve şimdi tüm gün evde oturmaktan aklıma geliyor bunalıyorum. üniversiteyi şehir dısında okudugum için döndüğümde pek arkadaş çevremin kalmadığını gördüm:( evde oturmak eski aşkımın aklıma gelmesine daha da çok neden oluyor....bir tavsiyeniz olabilir mi?? şimdiden tşk ederim.

aslicm canım ya ne tatlısın..boyle sıkıntılarımzla ugrasmak ıstıyosun ama bız yeternce sıkılıyoruz senı de kendımız gbı bogmayalım bak kolay degıldr bızle ugrasmak kaydirigubbakcemile3

asli hanım merhaba ya benim sorunum belki basit gelecek ama bana çok agır geliyor artık...ben 6 ay önce üniversiteyi bitirdim. Ama hala iş bulamadım malesef herkes gibi... Ama sorun bu da degil üniveristede yasadıgım aşkı hiç unutamadım. ve şimdi tüm gün evde oturmaktan aklıma geliyor bunalıyorum. üniversiteyi şehir dısında okudugum için döndüğümde pek arkadaş çevremin kalmadığını gördüm:( evde oturmak eski aşkımın aklıma gelmesine daha da çok neden oluyor....bir tavsiyeniz olabilir mi?? şimdiden tşk ederim.

Ben de 1.5 sene önce bitirdim ünvi ve iş bulamadım herkes beni eleştirmeye başladı ama bazı sorunlara dolayı kafamı hiç bir şeye veremiyorum.Eğer durumun varsa kursa falan git sadece kendi bölümünle ilgili işe girmek zorunda değilsin,başka alanlarda da geliştirebilirsin kendini zamanla o sıkıntıların da geçer ve eski aşkını da atarsın kafandan :teselli:

Hangi sıfatla..?
Burası ciddi rahatsızlıkların konu edildiği bir bölüm..
yardımcı olmak için de akademik bilgiye sahip olmak gerek..

Hangi sıfatla..?
Burası ciddi rahatsızlıkların konu edildiği bir bölüm..
yardımcı olmak için de akademik bilgiye sahip olmak gerek..

ben dicektim.. mesleğinizde muhasebeci yazıyor?

güzin abla gibi dinlemek istedi sanırım.
kötü niyetli olduğunu sanmıyorum da,neden bu iyilik çabası,neden başkasının dertleri?

Bu devırde cok kalmayınca ıyı nıyetlı ınsanlar sanırım sız altında art nıyet aradıınız tabı buda sızın karakterınız ıllede...cıddı rahatszılıklar vardır bunun yanında kÜÇÜk sorunların bÜyÜyerek ınsanda bÜyÜk etkıler yarattıgı sorunlarda vardır arkadasım sen sorunsuzsan sorunlu arkadaslar varsa en azından dınlemek bıraz yardımcı olmak bıle gÜzeldırrrrr

aslicm canım ya ne tatlısın..boyle sıkıntılarımzla ugrasmak ıstıyosun ama bız yeternce sıkılıyoruz senı de kendımız gbı bogmayalım bak kolay degıldr bızle ugrasmak kaydirigubbakcemile3

yok cnm neden boguluyum ki yardımcı olmak isterım olabıldıım kadar

yok cnm neden boguluyum ki yardımcı olmak isterım olabıldıım kadar

a.s. saol canım cok tatlısın.ayrıca kafanı da takma burda soylenenlere sen ii niyetinden boyle bısey yapmıssın cok erdemli bi davranıs bu tesekkur edıyorum ben sana boyle bıseyı ustlendıgın ıcın cunku en yakınlarımızı bıle cekemıyoruz artık ama sen hıc tanımadıgın ınsanlara yardımcı olmak ıstıyosun tabıkı profesyonel bı sekılde olamaz ama konusmak cok onemlı.bazen kımseyı bulamıyosun yannda.en azndan konusabılecegın bırının olması cok guzel cok rahatlatıcı bısey.bız konusuruz senle aslıcım bosver ya herkes karsısındakını kendı gıbı bılırmıs yerimseniben

a.s. saol canım cok tatlısın.ayrıca kafanı da takma burda soylenenlere sen ii niyetinden boyle bısey yapmıssın cok erdemli bi davranıs bu tesekkur edıyorum ben sana boyle bıseyı ustlendıgın ıcın cunku en yakınlarımızı bıle cekemıyoruz artık ama sen hıc tanımadıgın ınsanlara yardımcı olmak ıstıyosun tabıkı profesyonel bı sekılde olamaz ama konusmak cok onemlı.bazen kımseyı bulamıyosun yannda.en azndan konusabılecegın bırının olması cok guzel cok rahatlatıcı bısey.bız konusuruz senle aslıcım bosver ya herkes karsısındakını kendı gıbı bılırmıs yerimseniben

aynen cnm benım ben iyi niyetlı düüsndum benıde bazen en yakkınım bile dınlemıyor dusundum benım gibi insanlar da vardır diyekesınıkle konuscagın birinin olması güzelolumunekankayizsmile

Ben de 1.5 sene önce bitirdim ünvi ve iş bulamadım herkes beni eleştirmeye başladı ama bazı sorunlara dolayı kafamı hiç bir şeye veremiyorum.Eğer durumun varsa kursa falan git sadece kendi bölümünle ilgili işe girmek zorunda değilsin,başka alanlarda da geliştirebilirsin kendini zamanla o sıkıntıların da geçer ve eski aşkını da atarsın kafandan :teselli:

Pamuk şekeri tşk ederim tavsiyelerin için ama ztn kendi işimle ilgili değil mesleğim dışında da iş arıyorum... Bakalım kısmet ya elbet bulucam bir iş hayırlısı olsun ama beklemek çok zormuş.Çok üzgünüm çoook

aynen cnm benım ben iyi niyetlı düüsndum benıde bazen en yakkınım bile dınlemıyor dusundum benım gibi insanlar da vardır diyekesınıkle konuscagın birinin olması güzelolumunekankayizsmile

evet canım benım sorunumu paylasmıstım aslında onada yorum yapmıssın zaten.en buyuk sorunum suan ıcın o.gecelerı yasadıgım sıkıntılar mafoldumben umarım bı care bulunur gecer :Saruboceq:

bende iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. hani birçok insan yalnız olduğundan, konuşup paylaşacak kimsesinin olmadığından şikayet eder ya, aslı arkadaşımızda sadece paylaşmak istemiş sanırım. konu bu bölümde olunca insan psikoloji eğitimi almış biriyle karşılaşacağını düşünüyor ama arkadaşımız sadece dert ortağı olmak istemiş. bunu yapma sebebininde kendinden yola çıkış olduğunu düşünüyorum. zaten bunu 'benıde bazen en yakınım bile dınlemıyor dusundum benım gibi insanlar da vardır diye kesınlikle konusacagın birinin olması güzel' diyerek açıklıyora.s

açıkçası ben takdir ettim sonuçta illede psikolog olması gerekmiyor sadece dinlemek istediğini belirtmiş yardımcı olmak istemiş vereliniortak yaa canım benimde sevgilim asker az kaldı ama çok özledim yaa ben napcamm yerimseniben

Back