kızlar eşim ve ben öğretmeniz malum tatile girdik ve yaklaşık 10 gün sonra tatile çıkacağız benim ki dert değil biliyorum ama affınıza sığınarak yardım öneri istiyorum. eşim tatile evli olan 2 çift arkadaşımızla çıkmamızı istiyor daha da eğleniriz diye. yani toplamda 6 kişi olacağız hepsini tanıyorum iyi insanlar ama onlardan yana bir sorun yokta sorun kendim ben başka birinin yanında bikini giymeye çekiniyorum çekinme nedenim de vücuduma olan güvensizliğim eskiden böyle sorunlarım yoktu hatta hep insan özgüvenli olmalı derdim ama evlenince hep güzel görünmek zorunda gibi hissediyorum kendimi işin tuhafı eşimin hiç öyle takıntıları yoktur. ben diğer hemcinslerime karşı güzel görünmeyi dert ediyorum sanki hep güzel olmalıyım gibi bir baskı oluşturuyorum üzerimde biliyorum yanlış ergen insanlar gibi davranıyorum ama yeneceğim bu duyguyu umarım yardımlarınızla. sorunum şu bu tatil için dert edindiğim ilk şey makyajsız olmak .öyle çok makyaj yapan kokoş bir hatun da değiim tek yaptığım makyaj rimel sürüp kalem çekmek ama rimel sürmezsem kendimi soluk hissediyorum beyaz tenli olduğum için bu histen nasıl kurtulacağım halbuki makyaj yapmaya üniversite sonda başladım ama rimele çok alıştım insanlarıda alıştırdım o olmazsa kendime de onlara da soluk geliyorum ve soluksun lafı moralimi bozuyor( nasıl yapsam da solgun görünmesem siz neler yapıyorsunuz. ikincisi kilolu değilim ama malum yan yağlarım var ve bikinide bu kötü duracak ne yapsam da bundan kurtulsam 10 güne kurtulabilirmiyim yada nasıl kamufule edebilirim mayo düşündüm ama giymeyi sevmiyorum.siz tatilde plajda nasıl güzel görünüyorsunuz gitmeden önce ne gibi bakım hazırlık yapıyorsunuz var mı püf noktalarınız paylaşırsanız sevinirim kızlar hadi bir el atın