Arkadaşlarla tatil ve özgüven sorunum...

asyam27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
30
0
kızlar eşim ve ben öğretmeniz malum tatile girdik ve yaklaşık 10 gün sonra tatile çıkacağız benim ki dert değil biliyorum ama affınıza sığınarak yardım öneri istiyorum. eşim tatile evli olan 2 çift arkadaşımızla çıkmamızı istiyor daha da eğleniriz diye. yani toplamda 6 kişi olacağız hepsini tanıyorum iyi insanlar ama onlardan yana bir sorun yokta sorun kendim ben başka birinin yanında bikini giymeye çekiniyorum çekinme nedenim de vücuduma olan güvensizliğim eskiden böyle sorunlarım yoktu hatta hep insan özgüvenli olmalı derdim ama evlenince hep güzel görünmek zorunda gibi hissediyorum kendimi işin tuhafı eşimin hiç öyle takıntıları yoktur. ben diğer hemcinslerime karşı güzel görünmeyi dert ediyorum sanki hep güzel olmalıyım gibi bir baskı oluşturuyorum üzerimde biliyorum yanlış ergen insanlar gibi davranıyorum ama yeneceğim bu duyguyu umarım yardımlarınızla. sorunum şu bu tatil için dert edindiğim ilk şey makyajsız olmak .öyle çok makyaj yapan kokoş bir hatun da değiim tek yaptığım makyaj rimel sürüp kalem çekmek ama rimel sürmezsem kendimi soluk hissediyorum beyaz tenli olduğum için bu histen nasıl kurtulacağım halbuki makyaj yapmaya üniversite sonda başladım ama rimele çok alıştım insanlarıda alıştırdım o olmazsa kendime de onlara da soluk geliyorum ve soluksun lafı moralimi bozuyor:KK43:( nasıl yapsam da solgun görünmesem siz neler yapıyorsunuz. ikincisi kilolu değilim ama malum yan yağlarım var ve bikinide bu kötü duracak ne yapsam da bundan kurtulsam 10 güne kurtulabilirmiyim yada nasıl kamufule edebilirim mayo düşündüm ama giymeyi sevmiyorum.siz tatilde plajda nasıl güzel görünüyorsunuz gitmeden önce ne gibi bakım hazırlık yapıyorsunuz var mı püf noktalarınız paylaşırsanız sevinirim kızlar:KK1: hadi bir el atın:KK1:

diğer arkadaşlarınızın vücutları çok mu orantılı? bence manken gibi değillrdir hiç sorun etme boşuna :KK51:

çok hoş plaj elbiseleri var böyle tül gibi yukardan giyilen, denizde olmadığınız zamanlarda otururken bunu giyip oturabilirsiniz. ben güneş yanığı sevmediğim için öyle oturuyorum mesela. zaten efil efil ferah bir şey. :KK55:

siz ne yapıyorsunuz diye sormuşsunuz, ben hiçbir şey yapmam, sadece dudaklarıma koruyucu sürerim güneşte çok kuruyor çünkü. saçlarım da dağılmasın diye balık sırtı örerim evden çıkmadan. ama siz rimel falan sürecekseniz iyi markaların waterproof ürünlerini kullanabilirsiniz. :KK34:

iyi eğlenceler şimdiden :KK55:

Sudan erkilenmeyen rimeller var onlardan alabilirsin,bende kullanıyorum denize giderken rimelimi ve dudak parlatıcımı sürerim:KK1: yanlar konusunda bişey diyemicem " kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer":44:

$plaj-elbise-modelleri-3.jpg

bu tip giysiler işte tarif edemedim az önce :KK1:

kızlar eşim ve ben öğretmeniz malum tatile girdik ve yaklaşık 10 gün sonra tatile çıkacağız benim ki dert değil biliyorum ama affınıza sığınarak yardım öneri istiyorum. eşim tatile evli olan 2 çift arkadaşımızla çıkmamızı istiyor daha da eğleniriz diye. yani toplamda 6 kişi olacağız hepsini tanıyorum iyi insanlar ama onlardan yana bir sorun yokta sorun kendim ben başka birinin yanında bikini giymeye çekiniyorum çekinme nedenim de vücuduma olan güvensizliğim eskiden böyle sorunlarım yoktu hatta hep insan özgüvenli olmalı derdim ama evlenince hep güzel görünmek zorunda gibi hissediyorum kendimi işin tuhafı eşimin hiç öyle takıntıları yoktur. ben diğer hemcinslerime karşı güzel görünmeyi dert ediyorum sanki hep güzel olmalıyım gibi bir baskı oluşturuyorum üzerimde biliyorum yanlış ergen insanlar gibi davranıyorum ama yeneceğim bu duyguyu umarım yardımlarınızla. sorunum şu bu tatil için dert edindiğim ilk şey makyajsız olmak .öyle çok makyaj yapan kokoş bir hatun da değiim tek yaptığım makyaj rimel sürüp kalem çekmek ama rimel sürmezsem kendimi soluk hissediyorum beyaz tenli olduğum için bu histen nasıl kurtulacağım halbuki makyaj yapmaya üniversite sonda başladım ama rimele çok alıştım insanlarıda alıştırdım o olmazsa kendime de onlara da soluk geliyorum ve soluksun lafı moralimi bozuyor:KK43:( nasıl yapsam da solgun görünmesem siz neler yapıyorsunuz. ikincisi kilolu değilim ama malum yan yağlarım var ve bikinide bu kötü duracak ne yapsam da bundan kurtulsam 10 güne kurtulabilirmiyim yada nasıl kamufule edebilirim mayo düşündüm ama giymeyi sevmiyorum.siz tatilde plajda nasıl güzel görünüyorsunuz gitmeden önce ne gibi bakım hazırlık yapıyorsunuz var mı püf noktalarınız paylaşırsanız sevinirim kızlar:KK1: hadi bir el atın:KK1:
Mayokini oneririm. Yan fazlaliklari ortuyor. Hem de cok sIk durur.

diğer arkadaşlarınızın vücutları çok mu orantılı? bence manken gibi değillrdir hiç sorun etme boşuna :KK51:

yani tabi ki değil:KK1: ama bazen hisler mantığın önüne geçer ya doğruyu bilirsin ama kötü hisseder onu yapamazsın işte öyle bir noktadayım:KK1:

bunlar gerçekten güzelmiş teşekkürler aklımda bulunsun alışverişe çıkacağım iyi oldu:KK1: benim saçlarım kısa bide o dert uzun olsa bende örerdim .

kısa saç daha iyi işte geriye tarar elinle şöyle bir karıştırırsın bence çok seksi oluyor o zaman :KK51:

şu mayokini benimde aklımda ama cesaret edemiyorum giymeye pek bir ikoncan işi geliyor giyenlere saygım var yakışana yakışıyor..
rimel sürmek istemiyorum aslında ama o solgunluk hissini napıcam bilmiyorum çok pis alıştım rimele

suda akmayan rimeller var canım onlardan kullanabılırsın ve guneslenmek yerıne gölgede oturup şifon plaj elbıselerınden gıyebılırsın, bu kadar takıntılı olduguna gore bence guzel hatunsun cunku genelde hoş olmayan bayanların kendılerıne acayıp bı ozguwenı oluyo dıkkat ettıgım kadarıyla o yuzden takma dıyorum canım ama bu gıdene kadar 10 gunluk surecte jilian michaels videolarını yapabılırsın hergun fayda eder dıye dusunuyorum

başka neler yapıyorsunuz kızlar taile gitmeden önce ne gibi hazırlıklar bakımlar. plajda güzel hissetmek ve görünmek için uyguladığınız şeyler var mı mesela benim saçlarım kısa olduğu için çok dağınık görünüyor denizden çıkınca pek bişey yapamıyorum..

suda akmayan rimeller var canım onlardan kullanabılırsın ve guneslenmek yerıne gölgede oturup şifon plaj elbıselerınden gıyebılırsın, bu kadar takıntılı olduguna gore bence guzel hatunsun cunku genelde hoş olmayan bayanların kendılerıne acayıp bı ozguwenı oluyo dıkkat ettıgım kadarıyla o yuzden takma dıyorum canım ama bu gıdene kadar 10 gunluk surecte jilian michaels videolarını yapabılırsın hergun fayda eder dıye dusunuyorum

tildacım teşekkürler önerin için şu videolara bakayım bir zor değilse yapayım 1 gün callanetics yaptım 3 gün ağrıdan yürüyemedim:KK1:. güzellik tabikide göreceli ve her bayan güzeldir ama her zaman arkadaş çevresinde çok beğenilen biriyim. belkide bu bana yapıştırdıkları sen çok güzelsin etiketi beni güzellik takıntılı bir hale getirdi sanki her yerde güzel olmak zorundayım gibi hissetmeye başladım tabiki farkındayım zeka ve içi güzellik daha önemli ama bazı şeyler elde değil:KK1:

ben başka bişey sorucam
neden başbaşa gitmiyorsunuz tatile ?
arkadaşlarla takılmak eglencelidir de tatili sevdigimle başbaşa geçirmeyi tercih ederim ben

Mayokini her vücuda gitmiyo. Bir keresinde denedim ben kumpir patates gibi oldum :KK1:

Eğer cok cekiniyorsanız tankiniler var onları deneyin

Mayokini her vücuda gitmiyo. Bir keresinde denedim ben kumpir patates gibi oldum :KK1:

Eğer cok cekiniyorsanız tankiniler var onları deneyin

evet katılıyorum ben bide minyonum daha uzun boylulara yakıştırıyorum mayokiniyi tankini nasıldı bir netten bakayım teşekkürler

tatlım üstten cok açıjk olmayan büyük parça ve alt içinde kısa tayt seklinde mayolar var çok şık onlardan alabilirsin bence

X