- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.076
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Bir şey diyemiyorum.. Arkadaş çevresi önemli Ya
Bak mesela o ses sistemi olayı kötü. Bunu kim yaptıysa sevgilinin durdurması gerekirdihem de o kadar onemli ki. onlarin yanindayken suurunu kaybediyor resmen. ama onlar yokken gayet sakin, seviyeli, oturup kalkmayi bilen biri oluyor. hangisi bunun gercek yuzu bilmiyorum. ben de prenses degilim sonucta benim de her hareketim harika degil ama bunlari da yapmiyorum iste. arkadaslarima anlatiyorum inanmiyorlar yok ya x oyle seyler yapmiyordur diye.
Aynen onu okuyunca çok güldüm o nedir öyle kes kan yavşak filanBak mesela o ses sistemi olayı kötü. Bunu kim yaptıysa sevgilinin durdurması gerekirdi
Bilemiyorum ama sana pek yakıştıramadım
Senin kakkında kafamda oluşturduğun profile uymuyor
Bu adam arkadaşları ve bu ilişki
Bende oturmadı
Bak mesela o ses sistemi olayı kötü. Bunu kim yaptıysa sevgilinin durdurması gerekirdi
Çok eğlendim okurkenÇocuklar benim kafadanmış. Tek kabul edilemez tarafı ailenizin yanında kendini ve arkadaşlarını engellememesi. Siz uğraşmayın bence bunun için. İş ciddileşirse babanız sevgilinizle ciddi bir konuşma yapacaktır.
Ön yargılı olmak istemem ama annen ve babanın gözünden düşmekte oluşu haklı doğru bir tespitannemin o soyledigi resmen icime oturdu. sevgilim de fark etti ne oldu diye dondu durdu pesimde ama anlatmadim. belki de ciddi sekilde konusmam lazim ama alacagim cevaptan da cekiniyor olabilirim.
Sassy bu konuyla ilgili degil de baska birsey sormak istiyorum. Annen ve baban mezuniyetine geldi mi? Yanlis hatirkamiyorum degil mi? Yurt disinda idin ve ailen mezuniyetine gelemeyecekti. Umarim karistirmiyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?