Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaslarımın gazıyla röfle yaptım yapmaz olaydım yardım!!!

kızıllık var cnım sacında ,belkı fotodan oyle gorunuyordur ..cıla attırsan daha ıyı olur

kızlar röflenin üstüne küllü açık kumral vursam nasıl olur sizce?deneyen falan varmı?belki biraz eski haline benzer.???

dışarı çıkmak istemiyorum ya bunalım oldum bn bu saçlarla yapamıycam.renk tonu güzel olsada alışamadım.

walla resımlerde gordugum kadarıyla SUPPPEEER olmus
bu renk herkeste dogal durmaz anladıgım kadarıyla sen acık tenlısın o yuzden dogal durmus bence..renk cok guzel olmus..sankı gunesten acılmıs gıbı gorunuyo..
tek sorun bu renk cok makyaj getekrırır yanı bı allık fln surmen sart eh o kadar da olsun ama bence elleme cok guzel olmus

bence üzerine 6.1 boya biraz zaman geçsin alttan röflelerin çıkar ama güzel görüntü olur diye düşünüyorum sonra tekrar 6.1 boyarsın mischa'nın rengi gibi istiyosun sanırım benim arkadaşımda röfle yaptırmıştı bir kaç kez 6.1 boyadık üstüne koyu sarı-kumral arası gibi birşey oldu röflelerde biraz açık duruyodu gölge gibi deneyebilirsin

sakin küllü kullanma röflelerin yesil olur!

aklıma da gelmedi değil.tşk ederim.
canlar bide aklımda kızıl var ama?

kahve mı kızıl mı? karar veremedim.risk almamak için kahve dyorum.sanırım röflenin üzerine kızıl süper tutar.ama beğenmessem onun geri dönüşümü olmaz sanırım.beyaz tenli değilim tam anlamıyla kumralım arkadaslar.avatarımdaki kız gibiyim saçım ve tenim

öff sizde olmasanız napıcam ben sağolun ya.

Son düzenleme:
Aman ha sakın kızıl yapma mahvedıyo saÇı dÖnerken aÇtırmak ıÇın yaptıĞın yıpratmada cabası ben 15 gÜn oluyo kızıldan aÇtım kahve yaptım Şu anda aÇık kahve ama kızıldan sonra kısacık kestŞrdŞm mahvoldu.1 hafta sonra rÖfle yaptırcam arkadaŞların dedıĞı gıbı gıt cıla atsın o kuafÖr dedıĞınız esnaf.keŞke ordan Çıkmadan beĞenmedım deseydın dÜzeltırdı.

Arkadaslar bu konuda sıkıntım kalmadı memnunum suan tsk

Gümüş ton şampuanı, ben kullanıyorum, normalde saçlarım koyu sarı hafif kızllık var bu şampuanla yıkayınca çok güzel oluyor ama güneşten açılmış yerlerde biraz fazla tutuncada morarıyor, çok gülüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…