- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eet yaa çok gzl olmş. ben de ablama röfle yapmayı düşünüorm ama ilk defa denicem becerememekten korkuorm bi püf noktası var mı röfle yaparken? bi de bi markanın röfle için saç bandı fln var onla mı yapılıo?
Canım röfleni yaptırdığın kuaföre gidip cila yaptırsana, fotoğraftan hoş görünüyor ama herkes tepki verdiğine göre çok değil demek ki. Renklerin oturması açısından cila şart..
saçların güzel olmuş aslında, sadece oturmamış rengi bence.. ben esmerim saçlarımı kumral boyuyodum hep, sarı röfle yaptırdım ve saçlarımı daha önce hiç bu kadar yakıştırmamıştım kendime, hatta beni yeni tanıyanlar kendi saçım zannediyormuş sonradan ortaya çıktı =)) yani söylemek istediğim şu bana yakıştıysa sana heralde yakışır çünkü doğal saç rengin açık kumralmış..
fakat ciddiye alırsan birşey söylemek istiyorum, kaşlarının sadece ucunu gördüm ama biraz koyu duruyolar, açarsan rengini ama çok değil açık kumral, ondan sana acaip gözüküyodur belki de...