- Konu Sahibi karamel delisi
-
Bende 3 yıl öncesine kadar iyi bir işte çalışçıyordum. Evlendikten sonra malesef ayrılmak zorunda kaldım. Sonrasındada eşimin işi dolayısı ile bi süre çalışma imkanı olmadı. Sonrasındada bebek falan derken oturduk kaldık. Evde oturmak istemiyorum ama kızımıda kimsenin ellerine bırakmak istemiyorum bende başka bir çözüm yolu buldum. Kendi ihtiyaçlarımı almak için bir kozmetik firmasının distribütörlüğünü yapıyordum. Bunun yanında şimdide ev hanımlarının yardımcısı temizlik malzemelerini satmaya başladım. Ürünler yüzde yüz:teytey:Amway desem herkes bilir herhalde.
Henüz daha yeni başladım o yüzden kazancım şu diyemem. Ama bi yerlerden başlamak lazım diyorum. Destekleriniz bekliyorum.
elis cim neden olmasın hayatım istersen araştirim senin için. Neredesin sen?
tesekkürler aslışahcım ne zamandır iş kurmayı düşünüyordum o mu bumu diye tereddütlerım vardı cesaret edemıyordum sonunda senın sayende karar verdım evlere ütü servisi yapcam ama dedığın gibi evde değıl dükkan açıcam galıba bir ilki gerçeklestiricem umarım tutar hanı şu halı yıkama yerlerı varya onlar gibi bir yer kartvizit bastırıp dağıtayım dıyorum sonra açayım dükkanı şöyle küçük biryer kirası ucuz,evlerden alıp eve teslim hızmet olsun dedığın gibi parça basına 1 ytl falan perde nevresım tarzı şeylerıde metresı 50kurusa sonra lavantalar almayı düsünüyorum ve güzel jelatin üzerınde reklamımı yapan posetler ütülenen kıyafetlerı arasında lavantayla eve teslim ilk prensibim titizliki sonra kız çeyizleri falanda işte herşey yanı ya rahatladım bılıyomusun olmasada sonuçta bır karar verdım işi kurmanın yüzde 50sı karar vermekmıs meğer eşimin yanında bırkereye mahsus kredım var bakalım bu işi denıycem olmasada canım sağolsun yapcak bısey yok allah mahçup etmesin dua edın bana canım:Saruboceq:
tesekkürler aslışahcım ne zamandır iş kurmayı düşünüyordum o mu bumu diye tereddütlerım vardı cesaret edemıyordum sonunda senın sayende karar verdım evlere ütü servisi yapcam ama dedığın gibi evde değıl dükkan açıcam galıba bir ilki gerçeklestiricem umarım tutar hanı şu halı yıkama yerlerı varya onlar gibi bir yer kartvizit bastırıp dağıtayım dıyorum sonra açayım dükkanı şöyle küçük biryer kirası ucuz,evlerden alıp eve teslim hızmet olsun dedığın gibi parça basına 1 ytl falan perde nevresım tarzı şeylerıde metresı 50kurusa sonra lavantalar almayı düsünüyorum ve güzel jelatin üzerınde reklamımı yapan posetler ütülenen kıyafetlerı arasında lavantayla eve teslim ilk prensibim titizliki sonra kız çeyizleri falanda işte herşey yanı ya rahatladım bılıyomusun olmasada sonuçta bır karar verdım işi kurmanın yüzde 50sı karar vermekmıs meğer eşimin yanında bırkereye mahsus kredım var bakalım bu işi denıycem olmasada canım sağolsun yapcak bısey yok allah mahçup etmesin dua edın bana canım:Saruboceq:
bende evde parfum satıyorum belkı kose felan olmuyorum ama tanesınde 10tl kar oldugu ıcın ayda on onbeste satsam el harclıgımı karsılıyor cok sukur en azından kımseye el acmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?