- 29 Ağustos 2007
- 299
- 52
- 318
- 46
- Konu Sahibi karamel delisi
-
bende kayınvalıdeme bu sekılde evde calısarak gelır getırerek ıs arıyorum fıkrı olanlar yardımcı olursa sevınırım
eylulaks nasıl bir iş anlatabilir misin sakıncası yoksa
merhaba arkadasım tabi ısten bıraz bahsedeyım... Aloe vera yı duydun mu bılmıyorum tamamıyle bıtkısel ılaclar eczanelerde ve dıs pıyasada satılmıyor; Amerıkadan gelıyor balık yagı, kolestrol, seker dusuren bıtkısal kapsullerı var ve bırcok urun, gozum kapalı satıyorum ama onemlı olan cok satıs yapmak degıl cok uye yapmak uye yapılınca para kazanılıyor cunku. fıyatları cok uygun vergısı olmadıgı ıcın elden ele ınsanlar satıyor bunu...Distribütör lük vermıs oradan alıyoruz malzemeleri tavsıye ederım ınanılmaz paralar kazanıyor ınsanlar cnm ya...
çalışan arkadaşlar için sıcak ev yemeği yapan bir kadın duydum.akşamdan sipariş veriliyor,ertesi gün kadın getiriyor. hatta yemeğe misafir çağıracağınızda tencereleri bırakıyorsunuz, kadın herşeyi sizin için pişiriyor. misafir gelmeden evinizde.
tabii ki reklamınızı iyi yapmalısınız. bu tür fikirleriniz varsa çevrenizdekilere bahsedin. kendilerinin ihtiyacı olmasa bile tavsiye edebilecekleri birileri olabilir.
Gerçi bunlar benim fikrim değil netten alıntı ama güzel fikirler bunları gerçekleştirecek çok yetenekli hanımlar var eminim.
SELAM HANIMLAR Sizlere bir girişimci bayan olarak, bugune kadar yaptıgım araştırmalarda, bircok iş imkanı anlatmak istiyorum. Belki darda olan bir kardeşime faydam olabilir diye düşünüyorum. 1- Evlere ütü servisi(Özellikle calışan bay ve bayanlara yönelik hizmet) Evlerine temizlik icin bayan kardeşlerimizi alan hanımlarımız, evlere ütü servisinin fiyatını makul tuttugunuz takdirde bu hizmettende faydalanacaklardır. Mesela parca başı 1 ytl 15 parca 15 ytl gibi.Bir kişi her haftada 1 defa alsa ayda 60 YTL eder. Müşteri portföyünüzü genişlettiginizde yanınızda eleman bile calıştrabilirsiniz. Evden yapılan sermayesiz bir iştir. Vergisi yok, dükkan derdi yok. 2- KANTİNLERE KURABİYE POHÇA TEKLİFİ GÖTÜRÜN Korkmayın evde yapılan herşeyi hem cocuklar sever hemde biz. Yakınızdaki bir okul kantinine gidin. Ve evde yaptıgınız kurabiye ve pohça resimlerinide götürün. Uygun bir fiyata hergün yapabileceginizi anlatın. İkna olacaklardır. Ve hatta okuldaki ögretmenlere afiş hazırlayıp dagıtın. Özel günlerinizde pohça, börek ve pastalarınız hazırlanır diye. Sizi severlerse ve temizliginizden emin olurlarsa bu işi tutturursunuz. 3- YÖRESEL TATLARI BİLEN HANIMLAR Yörenize ait börek yemek bilgileriniz iyiyse ve bu tatları iyi yapabildiginize inanıyorsanız, en yakın lokantaya gidin. Bu tatları onlar icin yapabileceginizi anlatın. Onlarında işine gelecektir. Emin olun yöresel tatları yemek icin yer arayan bircok tanıdıgım var. 4- YÖRESEL YEMEKLER Eger gücünüz varsa sadece yöresel tatlar yapan bir dükkan acın. Ve zamanla işyeriniz nam salacaktır. Ve en uummadıgınız kişiler sizin yaptıgınız şeyleri tatmaya gelecektir. Yeterki güzel yapın.Emeginizin karşılıgını alacaksınız. 5- EL İŞİ HÜNERLERİNİZ VARSA Bunları çeyiz magazalarına götürün. Bu ürünlerin fiyatlarını makul tutun. Zamanla sipariş alırsanız şaşırmayın:)) 6-YIKAMACI ACIN Sermayesi cok azdır.Bir kurutma makinası ve bir camaşır makinası ile başlayabilirsiniz. Hatta bu işi evinizde bile yapabilirsiniz. 2000 YTL ile hem kurutma hemde camaşır makinası alabilirsiniz(asgari). Bir makina camaşır 15 ytl ye yıkanıyor. Bir gömlek 5 ytl ye yıkanıyor. Ütü ücretleri 1 ytl civarı. İnternetten araştırabilirsiniz. Lokanta ve otellere teklif verebilirsiniz. Masa örtülerini ve pecetelerini hep size yıkatabilirler. DAHA BİRCOK FİKRİM VAR. HEPSİNİ YAZACAGIM. LÜTFEN GİRİŞİMCİ OLUN KORKMAYIN VE BAŞLAMAK BİTİRMEİN YARISIDIR İNANIN. NE YAPACAGINI BİLEN İNSANA YOL VERMEK İCİN DÜNYA BİR YANA CEKİLİR:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?