• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARKADASLAR YUMURTLAMADAN 12 GÜN SONRA İDRAR TESTİ POZOTİF CIKARMI ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

epilesnos

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
611
183
23
26
bugun test yaptım hayalet cızgı vardı ama anlamadım bısey ıdrara 12. gün karısırmı hemen bıde erken gebelik testiyle yapmadım yapanlar varmı sonuc negatıf olan kanda pozotif olan oldumu neler oldu nolur :(

bugun test yaptım hayalet cızgı vardı ama anlamadım bısey ıdrara 12. gün karısırmı hemen bıde erken gebelik testiyle yapmadım yapanlar varmı sonuc negatıf olan kanda pozotif olan oldumu neler oldu nolur :(
Bende 11nci gün sabah ilk idrarla çoooook silik çıkmıştı. Dpo11’den sonra yapılması tavsiye ediliyor zaten. Fotoğrafını çektiniz mi öyle baksaydık

Cikmasi icin gayet ideal bir gun 12 gün..sayet 9 gunden snra kana ve idrara karismaya basliyor nesen bu kadar sasirdiniz :)

Bende 11.gün hayaletti 12.gün silik çıkmıştı atarmısın testi bakalım

20-21 Kasım yumurtlama
31 kasım gece 2 benden başka kimsenin görmediği silik bile denilmeyecek çizgi
Sabahına silik çizgi
Öğlen 10,6 beta hcg 😂
Normal 5 tllik test. Sabah yaptığım testim bu da.

Eklentiler

• C55CF6E6-7329-4254-8ADA-215EF14AEAE1.jpeg
    C55CF6E6-7329-4254-8ADA-215EF14AEAE1.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 2.050
20-21 Kasım yumurtlama
31 kasım gece 2 benden başka kimsenin görmediği silik bile denilmeyecek çizgi
Sabahına silik çizgi
Öğlen 10,6 beta hcg 😂
Normal 5 tllik test. Sabah yaptığım testim bu da.
😂benim de böyleydi çizgi. Yaptığım günün gecesi 14,77 çıktı. Ne acelemiz varsa bu kadar 😄

😂benim de böyleydi çizgi. Yaptığım günün gecesi 14,77 çıktı. Ne acelemiz varsa bu kadar 😄
Bende sonucu alınca eşime “daha yerleşmeden yakaladık çocuğu” demiştim 😅😅
Sonra keseyi görebilmek için bile 2 hafta bekledik geçmedi günler 😑

Back