Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ☺️

gozdeggrmn01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2023
26
5
Ben 2016 yılında gögüs protezi oldum boy 180 kg 64 350cc takıldı ama diğer taktıranlara göre gözüme minicik geldi şimdi tekrar oldum hp 550cc takıldı çıplakken büyüklüğü iyide birşey giyince o kadarda büyük durmuyor sebebi ne sizce zamanla oturur mu? Böyle top görüntüsüde yok ben o görümtüyü seviyorum annem kocaman olmus diyor ama beni tatmin etmedi nedense yorumları size bırakıyorum ve cevaplarınızı bekliyorum bu arada kas üstü ilki öule olduğu için

Merhaba boyunuz uzun ondan dolayı 550 sizde büyük durmamış olabilir. Benim de 175 boyum ve 425 cc var. Bana da çok normal geliyolar büyük değil kimse anlamıyor bişey olduğunu. Sütyen bedeniniz ne oldu?

Merhaba boyunuz uzun ondan dolayı 550 sizde büyük durmamış olabilir. Benim de 175 boyum ve 425 cc var. Bana da çok normal geliyolar büyük değil kimse anlamıyor bişey olduğunu. Sütyen bedeniniz ne oldu?
Merhaba henüz ölçmedim çarşamba gideceğim ama korkuyorum kas üstü 550cc sarkar mı sizce birde siz yatarken nasıl yatıyorsunuz

Benimki de kas üstü ama kas zarı altında kas üstü. Benim 1,5 sene oldu ameliyat olalı gayet rahatım yatma konusunda yani ama yüz üstü önceden de yatmazdım şimdi de yatmıyorum. 2.haftadan sonra yan yatmaya başlamıştım.

1,5 senede sarkma olmadı bende bu arada. O sizin önceki dokunuzun ne kadar var olduğuyla ve derinizin sıkılığıyla ilgili birşey.

1,5 senede sarkma olmadı bende bu arada. O sizin önceki dokunuzun ne kadar var olduğuyla ve derinizin sıkılığıyla ilgili birşey.
350cc koymuştu bana önceki, şimdi 550cc kamburluk yapar mı ya ağır gelmiyor ama o kadar koymuş ama gözüme büyük gelmeye basladı çıplakken. Ben en çok kamburluk yapar diye korkuyorum gerçi şuan ağır gelmiyor ama sütyenle ağır geliyor hafif

Önceden sıfır deriydi 350cc konduğunda çatlak sarkma olmadı ilk günki gibi sertti hatta doktor hiç değiştirmeyin cok güzel demişti şuanki olduğum ama bana kucuk geldi tekrar oldum. Şuanki doktorum bile hiç değişmekten yana değildi adam aslında 7 yıl olmus hiç yıpranma olmamış dedi şuanki doktorum. Simdi 550cc ya korkuyorum sarkma falan olur mu diye

Yaş aldıkça insanın kendi derisi sarkıyor, normal memesi olan kişinin de yaşı ilerledikçe sarkabilir. Sütyensiz gezmemeye çalışın bence sarkmaya etkisi oluyor onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…