- 8 Haziran 2023
- 26
- 5
-
- Konu Sahibi gozdeggrmn01
Merhaba henüz ölçmedim çarşamba gideceğimMerhaba boyunuz uzun ondan dolayı 550 sizde büyük durmamış olabilir. Benim de 175 boyum ve 425 cc var. Bana da çok normal geliyolar büyük değil kimse anlamıyor bişey olduğunu. Sütyen bedeniniz ne oldu?
Sizinki kas üstü müydü birdeMerhaba boyunuz uzun ondan dolayı 550 sizde büyük durmamış olabilir. Benim de 175 boyum ve 425 cc var. Bana da çok normal geliyolar büyük değil kimse anlamıyor bişey olduğunu. Sütyen bedeniniz ne oldu?
350cc koymuştu bana önceki, şimdi 550cc kamburluk yapar mı ya ağır gelmiyor ama o kadar koymuş ama gözüme büyük gelmeye basladı çıplakken. Ben en çok kamburluk yapar diye korkuyorum gerçi şuan ağır gelmiyor ama sütyenle ağır geliyor hafif1,5 senede sarkma olmadı bende bu arada. O sizin önceki dokunuzun ne kadar var olduğuyla ve derinizin sıkılığıyla ilgili birşey.
Bende normal duruyor ama kafam kadar oldu550 çok büyük değilmi
Önceden sıfır deriydi 350cc konduğunda çatlak sarkma olmadı ilk günki gibi sertti hatta doktor hiç değiştirmeyin cok güzel demişti şuanki olduğum ama bana kucuk geldi tekrar oldum. Şuanki doktorum bile hiç değişmekten yana değildi adam aslında1,5 senede sarkma olmadı bende bu arada. O sizin önceki dokunuzun ne kadar var olduğuyla ve derinizin sıkılığıyla ilgili birşey.