Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar yerlesme kanamasi mi bu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Caresizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
250
-40
11
29
Resimden ötürü herkesten özür dilerim. Bunu yaşayan hanımlar , anneler bana yardımcı olabilir mi ? Eşimle gün aşırı ilişkiye girdik 2 hafta sonra siskinlik vs basladi kasik agrilarim oldu simdi de adetime 5 /7 gün var kahverengi akıntı geldi birdaha akintim olmadı sizce test yapayım mi sağlıkçı arkadaşım 3 gün bekleyip öyle yap yerlesme kanamasina benziyor şimdi kan testi yaparsan ancak görünür dedi bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız?

Birazdan banlanabilirsin resmi kaldır canım ama adet başlangıcı bu yerleşme daha az ve pembe oluyor aklında kalmaması adına test yap zaten varsa çıkması gerek yerleşme kanaması olanda hcg zaten yükselmiş oluyor

Benim geçen ay adetten bir hafta önce başlayan k.rengi lekelenmelerim olmustu sizinki gibi ve biraz daha fazlaydi suphelendm hamile miyim diye ama adet oldum. Belli olmaz tabi her bünye çok farkli

Benim ki de adete yakin boyle oluyor test yapin daha kesin olur

Benım de adete 3 gun kala cok cok az kahverengi akıntım geldi ben adet oluyorum diye onemsemedım hala ne gelen var ne giden aferdesınız esimle ılıskıye bile gırdım hıc leke kan yok goguslerım şiş ve sızlıyor kasıklarım fena ama cok gaz doluyum ondan kasıklarım fena midem falan hep şişti ve sureklı uykum var fakat ben yine de gebe oldugumu sanmıyorum elimde son 1 tane ovulasyon testi vardı onu yaptım lekeden 2 gun sonra o da boyle cıktı

Eklentiler

• IMG_20210809_124947.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…