slm arkadaslar.aynen bu olayi bende yasadm ve doktora gittim ilk defasinda yara olusabilebilecegini ve zamanla gececegini söyledi.hic bisey kullanmadm sadece 1hafta bekledik ve gecti.umarim sennde adet süresince gecer.seni anlayabiliyorum gercekten cok zor bi durum.gecms olsn canm.
arkadaşlar ben yeni evliyim evleneli 10 gün oldu ama ben dogru düzgün ilişkiye giremiyorum yani tam olarak olmuyo her seferinde kan geliyo ilk ilişkiden sonra 4 gün ara verdik sonra gene oldu içine tam giremiyo yani hemen ağrı oluyo sonrada kan geliyo lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz yardımınıza ihtiyacım var
Leyla ve sebsine katılıyorum aynı şeyleri yaşadım kesinlikle dert etme derim bende tam bir aylık evliyim son 1 haftadır rahatım kendini hiç sıkma sabır et düzelecektir.3 hafta ben tam olmadı 3 haftadan sonra anca oldu kayganlaştırıcı,yapın sonra bırakın 2 günde bir bu şekilde devam edin biraz gitsin bi acı çek sonra durun aradan 1 gün geçsin ertesi günü bi daha deneyin gene kayganlaştırıcı ile. bu şekilde yaparsanız ve kendini rahat bırakırsan eşinde süreci uzun tutarsa hoşuna gidecek şeyleri o biliyordur öle rahat oluursun sonrada zaten insan alışıyor kanamada azalıyor hepsi geçiyor...aynen albenimde haklı direkt olmasın en rahat pozisyon iki bacağını açarak zaten o şekilde biraz aşağıya doğru yapsın ve yavaş yabsın acele etmesin ve sende sürekli nefes alıp ver ben bunu 3. yapışımdan sonra farkettim baktım gevşiyorum kendisine söledim böle yabcam dedim belki olurya ne oluyo birşeymi oldu derdedim nefes alıp vercem böle daha rahat oldm dedim ve benimle sürekli böle güzel şeyler konuşsun istemiştim oda konuştu dikkatim oraya verilmemiş oldu :) sende bunları denersen rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?