Arkadaşlar yeni evliyim ilişki sırasında her seferinde kan geliyo sürekli

aa bi dak.
ben de yeni 3 aylık evliyim
neler vardır kimbilir bilmediklerimiz
paylaşalım kızlar.

arada kaynamasınnn

En mantıklısı ıse bı uzmana gÖrÜnmen cnm

slm arkadaslar.aynen bu olayi bende yasadm ve doktora gittim ilk defasinda yara olusabilebilecegini ve zamanla gececegini söyledi.hic bisey kullanmadm sadece 1hafta bekledik ve gecti.umarim sennde adet süresince gecer.seni anlayabiliyorum gercekten cok zor bi durum.gecms olsn canm.

teşekkürederim

bide bikaç gün ara verin cnm
tahriş düzelsin

4 gÜn ara verdıım ama tahrıŞ dÜzelmedı sonra gene kanadı Şımdıde hastayım hastalıgım 1 hafta sÜrÜyo ınŞllah dÜzelır

inşallah cnm
çok can sıkıcıdır tahmin edebiliyorum
adetten sonra ilk ilişkide biraz acı olabilir ama
kayganlaştırıcı kullanmanı tavsiye ederim

canım aynı şeyi bende yaşadım. bende 1 aylık evliyim.. bi 13 - 14 gün falan kan geldi sürekli.. doktorada gidemedim adet olduktan sonra geçti kan gelmiyo artık.. seninde geçicektir eminim ama doktora danışmanda fayda var tabi ki

aynısı banada oldu 1 ay boyunca kanamam oldu eğer ara verirsen faydasını göremessin ben 11 yıllık evliyim bence canın acısada dişini sık ve tam ilişkiye gir daha sonra vicudun alışır eğer canın cok yanarsa kıremle yapın her kadının ilk ilişkiden sonra kanaması olur canını sıkma kendini rahat bırak sevgiler

canim biz ilk defa birlikte oldukdan sonra 3 gun ara verdik...her defasinda tualete gittigimde adet oluyormusum gibi kan geliyordu...sonra da her birlesmede kanama oldu....normal bu canim..hic merak etme...hatta bizde 2 haftaya kadar tam birlesme olmadi.hem aciyor,hem de kaniyordu...korkmana bir sebep yok.normal bunlar.zamanla oluyor...

bu gayet normal bi olgu doktora gitmeye gerek yok tabi kana ma çok değilse
sadece ilk günlerde kayganlaştırıcı kullan yeterli
agrı hissetme diye kızlık zarı yırtılmıs ve yara olarak lamış her seferinde o yara kalkio ve kanama oluyo hepsi bu

cnm nasıl oldun düzeldimi kanamalar
doktora gittinmi

canım senin durumunu bende yaşadım tam giremiodu ve ondan sonra korktum bende hiç izin vermedim 20 gün falan..canım kendini sıkma vajina kasların kasılıodur o yüzden eşin giremiodur.benimde girmiyodu bende kızlık zarım yırtılmadı sanıyodum sonra vajinismus rahatsızlığımda vardı ama artık tam girebilio sadece nefes alıp vererek kendini rahatlatmaya bak o zaman tam girer canım..bi de p...si aşağı makat deliğine doğru ittirsin eşin dimdirek yerleştirmesin 20-30 derecelik açıyla yerleştirsin.

Leyla ve sebsine katılıyorum aynı şeyleri yaşadım kesinlikle dert etme derim bende tam bir aylık evliyim son 1 haftadır rahatım kendini hiç sıkma sabır et düzelecektir.3 hafta ben tam olmadı 3 haftadan sonra anca oldu kayganlaştırıcı,yapın sonra bırakın 2 günde bir bu şekilde devam edin biraz gitsin bi acı çek sonra durun aradan 1 gün geçsin ertesi günü bi daha deneyin gene kayganlaştırıcı ile. bu şekilde yaparsanız ve kendini rahat bırakırsan eşinde süreci uzun tutarsa hoşuna gidecek şeyleri o biliyordur öle rahat oluursun sonrada zaten insan alışıyor kanamada azalıyor hepsi geçiyor...aynen albenimde haklı direkt olmasın en rahat pozisyon iki bacağını açarak zaten o şekilde biraz aşağıya doğru yapsın ve yavaş yabsın acele etmesin ve sende sürekli nefes alıp ver ben bunu 3. yapışımdan sonra farkettim baktım gevşiyorum kendisine söledim böle yabcam dedim belki olurya ne oluyo birşeymi oldu der dedim nefes alıp vercem böle daha rahat oldm dedim ve benimle sürekli böle güzel şeyler konuşsun istemiştim oda konuştu dikkatim oraya verilmemiş oldu :) sende bunları denersen rahat edersin

Son düzenleme:

bende bir aylık evliyim ben de aynı şeyleri yaşıyorum ilk iseferde olmadı kızlık zarı yırtılması her seferinde kan geliyordu tabi ağrılar olmazsa olmazı benim kanamam durdu ama hala canım cok acıyor ve biz o pozisyonda hiç deneyemedik sanki en cok o pozisyonda acıyor halbuki en rahat pozisyon oymuş belki de kendimi cok kasmam dan ve rahat pozisyon alamamaktan kaynaklanıyor ağrılarım sizin dediğinizi bende deneycem nefes alışverişi de inş herkes rahata kavusur ya artık ne zor işmiş cinsellik evlilik diyorum eziyet gibi geliyor artık ağrılar yüüznden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…