How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Arkadaşlar yeni evliyim ilişki sırasında her seferinde kan geliyo sürekli

asg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
11
0
86
İstanbul
arkadaşlar ben yeni evliyim evleneli 10 gün oldu ama ben dogru düzgün ilişkiye giremiyorum yani tam olarak olmuyo her seferinde kan geliyo ilk ilişkiden sonra 4 gün ara verdik sonra gene oldu içine tam giremiyo yani hemen ağrı oluyo sonrada kan geliyo lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz yardımınıza ihtiyacım var

Bir Kadın Doğum uzmanına Görünmelisin.
Burda kim sana nasıl çare bulsunki.!

güzelim tam ilişkiye giremediğini yazmışsın..o zaman kızlık zarın yırtılmamıştır sadece zedelenmiştir..o yüzden her defasında kan geliyor..banada aynısı oldu..tam ilişkiye girdiğinizde kesilir kanama merak etme

arkadasım nesrın ınde dedıgı gıbı tam bır bırlesme gerek. aksı olursa her seferınde tekrar zorladıgınız ıcın yıne kanayacaktır. ama sen yınede bı doktora gorun bence.

neden vajinismus olsun ki ne ilgisi var?adapte olmayla alakalı tamamen,biraz zaman geçtikten sonra düzelecektir merak etme

cevaplarınız için çok teşekküredrim ama artık korkuyorum birlikte olmaktan yani sanki herseferinde acı cekicekmiş gibi ve kan gelicekmiş gibi geliyo 5 defaa denedik her defasında kan geldi bende biraz zaman geçsin diyorum ama

en iyisi arkadaşlar doktora gideyim ben dün regle oldum baraz zaman geçsin doktora gideyim. çünkü artık ilişkiye girmekten korkmaya başladım

Bence korkmayın,siz kendinizi zorladığınız için birde kuru kuru ilişki olmamasına dikkat ediniz.Eğer vajin kuru ise birde zorlanma ile birlikte yırtılıp kanama yapabilir,yani tahriş olabilir..
Ama size tavsiyem bir hekime başvurup sıkıntınızı dile getirmeniz,muhakkak yardımcı olucaktır!!
yerimseniben

evet dogru diyosun ama size birşey daha diyim kuru kuru olmaz diyosunya o ana ıslakta olsa hemen kuruluk oluyo neden bilmiyorum eşim öyle diyo

cevabı özelden yolladım,dediklerimi harfiyen uygula gülüm.
Mutlu günler dilerimyerimseniben

ben bu kulube yeni üye oldum o yüzden biraz acemilik çekiyorum 2 defadır yazıyorum.
Teşekkürederim dilekriniz için bide ayriten beni rahatlattınız önerileriniz için çok sağolun .sizede mutluluklar

cnm eğer tam ıslanmıyosan alışana kadar kayganlaştırıcı kullan
ve ön sevişmeyi uzun tutun
biraz açık yazıyorum ama kusura bakma
ilk denemeler sonuçta
anladığım kadarıyla kendini fazla sıkıyosun
relaks ol cnm eşinde acele etmesin

Cevabı özelden yolladım,dediklerimi harfiyen uygula gülüm.
Mutlu günler dilerimyerimseniben

merak ettim cnm banada yazarmısın :jeyyar:
1 yıllık evliyim ama bilmediğim şeyler vardır belki laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile5

cnm eğer tam ıslanmıyosan alışana kadar kayganlaştırıcı kullan
ve ön sevişmeyi uzun tutun
biraz açık yazıyorum ama kusura bakma
ilk denemeler sonuçta
anladığım kadarıyla kendini fazla sıkıyosun
relaks ol cnm eşinde acele etmesin

teşekkürederim sağolun

mutlaka bi doktora gitmelisin
benim veye bi başkasının ne söylediği senin için önemli olmamalı.
yaşadığın normal değil
zaten sen iyice strese girmişsindir en güzel anlarınızı yaşayamıyorsunuz malesef
eşin için de çok tatsız bir olay.

Son düzenleme:
Back