• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yemek takımı alacagım acil fikirlerinize ihtiyacım var...(resimli)

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Arkadaslar hangi yemek takımı daha şık duruyor ve göze hitap ediyor ??? Bana yardımcı olabılırsenız ınanın cok sevınırım...Cok az bı zamanım kaldı hemen almamız gerekıyor...Yardımcı olun lütfen fikir verin...

Bu modeller Kütahya' nın modellerı

$2 (2).webp $3 (2).webp $1---kütahya (1).webp

Bu model Taç' ın modeli

$tac yemek takimi 890-90 tl.webp

Bu modeller Karaca' nın modelleri

Eki Görüntüle 567477 $karaca 1 (2).webp

bu ikisi aynı model-----Karaca----sofradakı görünümü----Eki Görüntüle 567479 $539904_349196215175085_2019763334_n.webp

bence kütahyanın 2. modeli :) bak ben bu siteden bu modeli aldım, sağ salim geldi ve yakından daha şık :
KÜTAHYA 84 PARÇA KARE BONE ALİZA - 25112

güle güle kullan canım senınkıde bayagı sık bır takım...Bu arada gercekten güvenilir bi yer mı bu alısverıs yaptıgın yer...Fiyatlar diger yerlere gore cok uygunda ondan tereddut ettım...Kapıda ödeme sistemleri var mı kı acaba ?

sımdı ıletısım bılgılerıne baktımda o sıtenın...benım memleketımden gonderıyorlarmıs :) Güvenım arttı :)

canım çoook uzak olmasına rağmen sağ salim geldi :) öyle güzel paketlemişler ki anlatamam... zaten internetten alır almaz telefon açtı adam, kargo takip numarasını falan verdi. 3 günde de ulaştı cidden orda yazdığı gibi :)
bu arada birkaç kişiye daha aldırdım siteden, onlar da memnun kaldı ;) sonuçta bi de kütahya bu işi en iyi yapan marka... indirim yakında bitebilir, hızlı karar ver derim ;)

canım çoook uzak olmasına rağmen sağ salim geldi :) öyle güzel paketlemişler ki anlatamam... zaten internetten alır almaz telefon açtı adam, kargo takip numarasını falan verdi. 3 günde de ulaştı cidden orda yazdığı gibi :)
bu arada birkaç kişiye daha aldırdım siteden, onlar da memnun kaldı ;) sonuçta bi de kütahya bu işi en iyi yapan marka... indirim yakında bitebilir, hızlı karar ver derim ;)

Cok tesekkurler canım yaaa :) :34::34::34:

Ben çok uzunca bir sğre araştırma yaptım. şikayet sitelerindeki şikayetleri ve forumdaki kullanıcıları göz önünde bulundurarak Kütahya Porselen'i tercih ettim. Bu ay kampanya olması da çok iyi denk geldi. 1230 lira değerindeki setlerin 749 liraya düştüğünü görünce cumartesi aldım. Benimki Alize Bone 25103 modeli. Sizin 3. ye benziyor. Tavsiye ederim

ben geçen seferki esse indirimlerinden demoonji almıştım. Esseyi sevmeyen çok kişi var sanırım ama ben niyeyse hep memnun kaldım umarım bunda da sorun çıkmaz :) $Misafir Yemek Takımı.webp

Merhaba, bende 2. takımı beğendim. Benim size bir sorum olacak. Bir çeyiz mağazasından güral porselenin günlük yemek takımını ( 24 prç ) 79 tl aldım . Sizce fazla mı yoksa normal mi ?

kütahya 2 numara
karaca bulaşık makinada çıkabiliyor diye duymuştum.
bende kütahya aldım yıkadıkça parlıyor. Sadece desen değil bunlarıda hesaba katmalısın. Birde çok desenli olunca masada çok boğuyor sade çizgiler her zman güzeldir.kolay gelsin

Back
X