• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardıma ıhtıyacım var arkadaslar lütfen yardım...Herkesin fikrine ihtiyacım var

sensizolmazkiii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
37
0
16
Ankara
Arkadaslar fikir verıp yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım

Bu benım koltuk takımı modelım fakat rengi pudra pembesı rengınde olacak ortayada bı tane seker pembesı gibi bi renkte yuvarlak yastık yapılck yastıkların kenarlarındakı fırfırlarda yıne aynı renkten pudra pembesı olacak...kısacası hepsı aynı renk sadece ortadakı yuvarlak yastıgı pembe olacak...

$20130221_132055.webp

Sorum ıse şu = Yemek odamın rengi kırık beyaz renginde bisey yanı acık renkte masamın sandalyelerının rengi pudra pembesı mı olsun koltuk renginde yoksa koltugun ortasındakı yuvarlak yastık renginde (pembe) mı olsun ?

Bi de perdem kruvaze olacak fon olarak pudra mı olsun pembe mı ? yanı koltuk renginde mı yoksa ortadakı yuvarlak pembe yastıgın renginden mı fon yaptırayım ?

Ornek foto paylasmak istedim...Koltugum aynen bu sekılde pudra pembesı kırlentlerıde aynen bu skeılde pudra fakat kenarlarındakı fırfırlarda pudra pembesı benımkınde...sadece resımdekı gıbı ortadakı yuvarlak yastıgımda aynen bu renkte pembe...Ona göre fıkır verırsenız cok sevınırım gercekten

Eki Görüntüle 651902

Merhaba anladığım kadarıyla en alttaki fotoğraftaki koltuklar ve yastıklar olacak değilmi?Bence koyu pembe yastığa göre bir seçim yapma yani perden yada diğer eşyaların o koyu pembe göre değilde açık pembe pudra tonlardan git çünkü eğer koyu pembe bir perde olursa birazcık koyu kaçabilir tabi benin fikrim bu sen bilirsin açık tondan gitmek daha iyi olur çok çok pembelerle döşemeyin bence.Hatta tekrar baktımda sandalyelerin rengi beyazda olabilir

Son düzenleme:
Merhaba anladığım kadarıyla en alttaki fotoğraftaki koltuklar ve yastıklar olacak değilmi?Bence koyu pembe yastığa göre bir seçim yapma yani perden yada diğer eşyaların o koyu pembe göre değilde açık pembe pudra tonlardan git çünkü eğer koyu pembe bir perde olursa birazcık koyu kaçabilir tabi benin fikrim bu sen bilirsin açık tondan gitmek daha iyi olur çok çok pembelerle döşemeyin bence

hayır yukarıdakı koltuk takımı benım koltugum...sadece rengi alttakı koltuk tonlarında olacak :) pudra pembesı olacak ortadakı yuvarlak yastıgıda asagıdakı resımdekı gıbı pembe olacak

Yukarıdaki koltuğun sizin olduğunu anladım zaten sadece ortadaki yastık renginde diğer eşyaları seçmeyin bence demiştim çok koyu geldi bana yastık olarak iyi ama toz pembe ve beyaz daha hoş olur gibi geldi bana siz bilirsiniz :)

Yukarıdaki koltuğun sizin olduğunu anladım zaten sadece ortadaki yastık renginde diğer eşyaları seçmeyin bence demiştim çok koyu geldi bana yastık olarak iyi ama toz pembe ve beyaz daha hoş olur gibi geldi bana siz bilirsiniz :)

cok tesekkur ederım yenı gelın evı dızecegımız ıcın daha oncedende pek bı bılgım olmadıgından yardım ıstedım...cevremdekılerde aynı sekılde sızın dedıgınız gıbı soyledıler ama ben kararsız kaldım o zamanda cok mu soluk olur dıye :) O yüzden burdan fıkır almak istedim cok tesekkur ederım :)

Ben olsam,pastel pembeye,koyu pembe karıştırmam.
Sandalyelerimi beyaz veya beyazlı pudra pembeli damask desenden seçerim.

Perdelerimi kesinlikle pembe yapmam.Beyaz yaparım.
Pembe çok severim ama her renk gibi pembeyi de çok kullanmak pembeye bulanmak gibi görünür.

Bir salonda bütünlük oluşturmak için her yerin aynı renk olması gerekmez.
Başka renklerle vurgu yapıp tamamlanabilir.

İllaki koyu pembeyle tamamlamak istiyorsan,aşağıdaki gibi sadece baştaki sandalyeleri koyu pembe yapıp,diğerlerini beyaz bırakabilirsin.

$79436582.webp$BelliniAvangardeYemekOdasi85001.webp

Öncelikle koltuğun ve rengi çok şeker canım güle güle otur şimdiden.koyu pembe sadece orta yastıkta kalsın yeter başka bir yerde kullanma derim ben.masanın kırık beyaz olması çok güzel bembeyaz sevmiyorum ben.ama masanın koltuklarını pembe yapma derim ben.arkadaşın dediği gibi baş 2 sandalyeyi koltuk rengi yap diğerlerini yine aynı kumaşın kırık beyazı yap çok hoş olur.her taraf pembe pembe olmasın.perdelerin fonunu da aman diyim fuşya pembesi yapim deme güzelim salona yazık edersin.kurvaze perdede fon oluyormuyduki?

bende pudra pembeden yanayım...yani o ortadaki tek yastık koltuğa yakışmış ama fonlarda falan hoş durmaz..çocuk odası gibi gözükür...
ben senin yerinde olsam english home daki pembe çiçekli country fonlardan yaptırırım buraya cuk oturur çokda yakışır...

Back
X