• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yaşamış olduğunuz çikolata kistinin belirtileri nelerdir...

95 kişi okumuş bir kişi cevap yazmaya bile tenezzül etmemiş.bizler böylemi paylaşımlar yapıp dertlerimize bir umut ışığı arayacaz :43:

Canım daha bugün doktora gittim. Çikolata kisti mi bilmem ama... Regl olamadım 2 aydır, kasıklarımda ağrı vardı. Adet dışı kanlı akıntı felan olunca doktora koştum bugün. Ultrasonda baktı 4cmlik kist var sol overde dedi. :5:

Canım daha bugün doktora gittim. Çikolata kisti mi bilmem ama... Regl olamadım 2 aydır, kasıklarımda ağrı vardı. Adet dışı kanlı akıntı felan olunca doktora koştum bugün. Ultrasonda baktı 4cmlik kist var sol overde dedi. :5:

geçmiş olsn.reglimde 15 gunluk gecikme yaşıyorum.kasıklarımda ağrı var.hiç böyle olmamıştı.regli olmak istiyorum.senin bu şekilemiydi

off ya aynı durum bendede var bugün kan tahlilleri yaptırdım yarısı çıktı diğerleri cuma çıkacak bakalım bana ne diyecek dr

bende de çikolata kisti vardı ameliyat oldum, 1.5 yıl önce. adet dönemlerinde aşırı ağrım oluyodu, çok kanamam oluyodu aynı zamanda, evlimisin bilmiyorum ama cinsel ilişkide ağrılı oluyodu.. ama ameliyattan sonra düzeldi. ağrılar geçmedi ama maalesef.. çocuk olmasınıda engelliyodu, şimdi bir oğlum var Allah uzun ömür versin.. zor bişey çikolata kisti..

bende de çikolata kisti vardı ameliyat oldum, 1.5 yıl önce. adet dönemlerinde aşırı ağrım oluyodu, çok kanamam oluyodu aynı zamanda, evlimisin bilmiyorum ama cinsel ilişkide ağrılı oluyodu.. ama ameliyattan sonra düzeldi. ağrılar geçmedi ama maalesef.. çocuk olmasınıda engelliyodu, şimdi bir oğlum var Allah uzun ömür versin.. zor bişey çikolata kisti..[/QUO

çok teşekürler canım sanırım benimki ozaman çikolata kisti değil

Back