A ada67 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2008 1.525 11 23 Kasım 2008 Konu Sahibi ada67 #1 arkadaslar dun aksam catlatma ıgnemı yaptım yarın sabah 8 de hastanede olucam yumurtalarım toplanıyor benım ıcın dua edın
arkadaslar dun aksam catlatma ıgnemı yaptım yarın sabah 8 de hastanede olucam yumurtalarım toplanıyor benım ıcın dua edın
E EU2 Ziyaretçi 23 Kasım 2008 Konu Sahibi ada67 #2 ada67 .!.: arkadaslar dun aksam catlatma ıgnemı yaptım yarın sabah 8 de hastanede olucam yumurtalarım toplanıyor benım ıcın dua edın Genişletmek için tıkla... canım dualarımız seninle hayırlısı olur inşallah,yakında müjdelerimizi buradan verirz.yum sayın kaç oldu canım belli dimi?kaydirigubbakcemile5
ada67 .!.: arkadaslar dun aksam catlatma ıgnemı yaptım yarın sabah 8 de hastanede olucam yumurtalarım toplanıyor benım ıcın dua edın Genişletmek için tıkla... canım dualarımız seninle hayırlısı olur inşallah,yakında müjdelerimizi buradan verirz.yum sayın kaç oldu canım belli dimi?kaydirigubbakcemile5
K KEDERSİZ Ziyaretçi 23 Kasım 2008 Konu Sahibi ada67 #3 hayırlısı olsun canım allah emeklerini karşılıksız bırakmasın en kısa zamanda hamilelik müjdeni vermen dileği ile...
hayırlısı olsun canım allah emeklerini karşılıksız bırakmasın en kısa zamanda hamilelik müjdeni vermen dileği ile...
casablanka_05 anne olmak istiyorum Kayıtlı Üye 1 Kasım 2008 156 0 23 Kasım 2008 Konu Sahibi ada67 #4 ada67 .!.: arkadaslar dun aksam catlatma ıgnemı yaptım yarın sabah 8 de hastanede olucam yumurtalarım toplanıyor benım ıcın dua edın Genişletmek için tıkla... canım benim inşallah hayırlısı olur..inşallah sana tutunurlar.
ada67 .!.: arkadaslar dun aksam catlatma ıgnemı yaptım yarın sabah 8 de hastanede olucam yumurtalarım toplanıyor benım ıcın dua edın Genişletmek için tıkla... canım benim inşallah hayırlısı olur..inşallah sana tutunurlar.