- 8 Kasım 2007
- 118
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi beyazkaramel
arkadaşlar benim ilk tüp deneyimim en sonun da yumurtalar oluştu ve yarın toplanacak duanıza ihtiyacım var ve deneyimi olanlar lütfen bişiler yazsınlar beni birden heycan sardısenağlama tutmayacak diye çok korkuyorum aslında bizde öle büyük bi sorun yok ama mevla nasip etmeyince olmuyo allahım inş bu yolda emek verenlerin kucağını boş koymasın rabbim
canım hiçbir deneyimim yok ama işallah olur:1hug:
aklına kötü şeyler getirme lütfen rabbim bebişin versin kucağına..
bu yolda olanalrın hepsine yardım etsin rabbim.:1hug:.
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım birde ben şunu anlamıyorum böyle baştan niye hemen olumsuz düşünüyorsunuzki nedir bu sizdeki teslimiyet benimde ilk denememdi ve hiç tutmuyacak diye korku hissetmedim hep tutacak dedim hç korkma allahımın izniyle inşallah bebişlerin tutacak niye tutmasın tutanların sizden bir fazlasımı var arkadaşım değilmi ama:1hug:arkadaşlar benim ilk tüp deneyimim en sonun da yumurtalar oluştu ve yarın toplanacak duanıza ihtiyacım var ve deneyimi olanlar lütfen bişiler yazsınlar beni birden heycan sardısenağlama tutmayacak diye çok korkuyorum aslında bizde öle büyük bi sorun yok ama mevla nasip etmeyince olmuyo allahım inş bu yolda emek verenlerin kucağını boş koymasın rabbim
arkadaşlar benim ilk tüp deneyimim en sonun da yumurtalar oluştu ve yarın toplanacak duanıza ihtiyacım var ve deneyimi olanlar lütfen bişiler yazsınlar beni birden heycan sardısenağlama tutmayacak diye çok korkuyorum aslında bizde öle büyük bi sorun yok ama mevla nasip etmeyince olmuyo allahım inş bu yolda emek verenlerin kucağını boş koymasın rabbim
Hayırlısı olsun canım.Hiç endişelenme 6 aralıkta benimde yumurtalarım toplandı. Bende çok korkarak girdim 2 gün önceden stres yaptım ama hiç gerek yokmuş gördüğün tek şey ameliyathanenin kapısından girip masaya uzanana kadar ve sonra günlerce uyumuş kadar dinlenmiş uyanıyorsun çok hafif bir kasıklarında sızlama o kadar.Hiç korklduğu gibi değil kendini rahat bırak emin ol büyütülecek bi şey yok. İnşallah tüm yumurtaların kalitelidir ve transfer sonrası tutunurlar dualarım seninle canım. Bol Şans şimdiden geçmiş olsun.arkadaşlar benim ilk tüp deneyimim en sonun da yumurtalar oluştu ve yarın toplanacak duanıza ihtiyacım var ve deneyimi olanlar lütfen bişiler yazsınlar beni birden heycan sardısenağlama tutmayacak diye çok korkuyorum aslında bizde öle büyük bi sorun yok ama mevla nasip etmeyince olmuyo allahım inş bu yolda emek verenlerin kucağını boş koymasın rabbim
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım birde ben şunu anlamıyorum böyle baştan niye hemen olumsuz düşünüyorsunuzki nedir bu sizdeki teslimiyet benimde ilk denememdi ve hiç tutmuyacak diye korku hissetmedim hep tutacak dedim hç korkma allahımın izniyle inşallah bebişlerin tutacak niye tutmasın tutanların sizden bir fazlasımı var arkadaşım değilmi ama:1hug:
:roflol::roflol: canım ya bende beni tasıyan adamın elini öpmüsüm beni kocamn yanına götür diye :roflol:
hemsireler cok gülmüş transferde anlatıp gülüyolardı utantım ya :roflol: