Arkadaşlar yargılamadan yorum yapın lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İğneden sonra pozitif görmeye başladım pozitiflerim devam etti negatife dönüp tekrar pozitif olacak sandım eşimin doğum gününde 1 gün sonra bir kaç hediyeler bakmıştım söylemek için hayaller kurmuştum bundan kaynaklı bu kadar kırılmış olabilirim

Bence bu kadar takmak için küçük bir neden yani eşinize söyleme heyecanınız olmadı diye mi bu kadar takıldınız?

Yorumun için çok teşekkür ederim bu çocuk olayı burada ki insanları da tabiki etkiliyor maalesef ki beni sizler anlarsınız
Rica ederim ama Bakış açınızı gerçekten değiştirmeniz lazım sabır isteyen meşakkatli yollar bu süreç. Tedaviler alınan hormonlar tekrar belkide negatif çıkan sonuçlar önünü kimse bilmeden yaşıyor ilk tokezlemede isyan edip depresyona girme yaşın hiçte geç değil bu arada tüp bebek tedavisi konularında neler yaşıyor herkes acı yada üzüntü ayrıştırma değil söylemek istediğim sadece erken pes ediş sizin yaptığınız Rabbim inşirah ferahlığı versin sizlere 💕

Benim ilk cocugum 4 sene sonra oldu.Ikinci olmadi.Cok cok uzuldum ama isyan etmeyin.Biraz kendinizi rahat birakin.Kendiliginden olur.Haa bir de rahim filmi cektirin.Benim rahim filminden sonra oldu mesela.Tupler kapaliysa aciliyor.

Bence bu kadar takmak için küçük bir neden yani eşinize söyleme heyecanınız olmadı diye mi bu kadar takıldınız?
Bakın daha önce asla böyle bir isyana girmedim arkadaşımın bir arkadaşı var kızı bekar sanıyorduk gece hayatı aktifti bizi ilgilendirmez dedik ama 5 yaşında çocuğu varmış ve isteyerek olmadığı için babasına vermiş 2 senedirde görmüyormuş yeni öğrendik arkadaşımda karşısına alıp konuşmuş isteyerek olmadı olunca aldıramadım daha sonra bakamadım hayatıma engel oldu vs demiş bunları duydum testim negatif geldi bebek hediyesi almıştım eşime söylemek için bunların hepsi üstü üste geldi bende o çocuğun günahı ne dedim kendisini ablası olarak tanıtmış sonra biliyorsunuz ki savaşlar devam ediyor bebekleri görüyorum neden çocuklar ölüyor diyorum … olay bu aslında suan da istemeyene veriyor isteyene neden dedim ve konu açtım ama sanki ben o kadar kötü biriymişim gibi yorumlar yapılıyor ki anlamıyorum hiç mi isyan etmediniz ya hiç mi ağlamadınız üzülmediniz koca koca insanmosoz eee koca koca insanlar kafınlar ağlayamaz mı asıl böyle saçma sapan yorum yapanların aklı yerinde değil . Bir teselli almak bu kadar mı zor ya sıkılmısım ve yazmışım ilk defa isyana girmişim belkide dolmuşumdur ? Sizler mesela bir şeyler üst üste gelince neden neden demiyor musunuz hep mi mutlu hep mi aklı başınızda davranıyorsunuz hatasız mısınız mümkün değil bence bu yazdıklarım sadece size değil genel olarak yorum yapanlara

İğneden sonra pozitif görmeye başladım pozitiflerim devam etti negatife dönüp tekrar pozitif olacak sandım eşimin doğum gününde 1 gün sonra bir kaç hediyeler bakmıştım söylemek için hayaller kurmuştum bundan kaynaklı bu kadar kırılmış olabilirim
O pozitiflik iğnenin etkisi.bakın ben pazartesi günü 7 haftalık bebeğimi düşürdüm ve öncesi de var baştan anlatmayım sizin burda yapmanız gereken iyi bir doktor bulup her şeyi denemek

Annelik nasıl bir şey tam olarak ? Çünkü 3 4 yaşlarında bir sürü öğrencim oldu hala görüşüyorum onlarla ve velilerimle hepsi benden çok memnundular ve çocukları çok seviyorum bir kedim bir köpeğim var inanın çocuk gibi bakarım tam olarak yıkıldığım konuyu yazdığım için mi anne olamayacağım ya da bakamayacağım pekala
Bende öğretmenim doğum iznindeyim. Okul öncesinden tut 65-70 yaşında bile öğrencilerim oldu. Sadece şunu diyebilirim bekara karı boşamak kolay gelir. Annelik öyle birşey değil. Öğretmenlik ayrı annelik ayrıdır. Öğretmenlik de baktığınız çocuklar akşam evine gider ve siz hizmet karşılığında para alırsınız. Annelik ise 0 beklentiyle bir canlıya hayat vermek hatta hayatını adamaktır. Ayrıca herkesin anneliği biricik ve özeldir. Size tavsiyem yaradan ile pazarlığa girmeyin, ben girip de kârlı çıkanı görmedim.

Benim ilk cocugum 4 sene sonra oldu.Ikinci olmadi.Cok cok uzuldum ama isyan etmeyin.Biraz kendinizi rahat birakin.Kendiliginden olur.Haa bir de rahim filmi cektirin.Benim rahim filminden sonra oldu mesela.Tupler kapaliysa aciliyor.
Peki hiç mi üzülmediniz neden olmuyor demediniz merak ettim ya

Evet bakın en önemli nokta da orası tüp bebek için problemlerimin olması gerekiyor yapamıyorum o yüzden
Devlette aşılamayla başlayabilirsiniz gerçekten anlıyorum sizi ama bu ruh halinden çıkıp çözüm aramanız gerekiyor kimin çocuğu var kimin yok bunları düşünerek neyi çözüyosunuz ben anlamadım. siz kendinize odaklanin insanlar defalarca negatif tüp bebek denemesi geciriyolar

arkadaşlar lütfen yargılamayın ve anlayışla karşılayın çocuklarını sokaklara atan uyusturucu içip hamile kalıp kenarda köşede bırakan evlatlık veren ya da boşanınca çocuğu reddedip barlarda gezen daha nicelerini görünce sorgulamaya başladım

Sorgulamak ve yargılanmamayı beklemek senin ne haddine?

Devlette aşılamayla başlayabilirsiniz gerçekten anlıyorum sizi ama bu ruh halinden çıkıp çözüm aramanız gerekiyor kimin çocuğu var kimin yok bunları düşünerek neyi çözüyosunuz ben anlamadım. siz kendinize odaklanin insanlar defalarca negatif tüp bebek denemesi geciriyolar
Özele gidiyorum sanıyorum ki aşılamaya geçeceğim

Sizin çocuk sahibi olamamanızla bilhassa bu kısım ne alaka?
Şöyle söyleyeyim yukarda inancımı sorguluyorum ya hani ??? İsim yasağı var söylemek istemiyorum ama bir sürü bazı yerlere üye olan insanların tutuklanması vs helal paralar olmaması gibi ve hayatları … orda da şunu düşünüyordum bu hayatta cenneti öteki hayatta cehennemi mi yaşayacaklar gibi .. anlatabildim mi acaba ?

Onu diyorum daha yolun başı belki aşılama da olmayacak tüp bebek de bunların hic birinin garantisi yok maalesef bakış açınızı biran önce degistirmenizi öneririm.
Tüp bebek istedim ama problemim olmadığı için yapmıyorlardı bugünde bunu öğrendim her şey üst üste üst üste geldi diyorum işte

Yazdıklarının bir çoğunu yaşadım hastanenin tuvaletine atılan ordan yetiştirme yurduna verilen,ordan da aileye verilen ergenliğe kadar savrulan bir çocukluk geçirdim. Sonra severek evlendim 5 yıl çocuğum olmadı.Hastaneler tedaviler ameliyatlar vs. Sonra birgün gebe olduğumu öğrendim Rabim nasip etmedi 3 aylıkken kalbi durdu isyan etmedim. Allah'a sığındım ardan 6 ay geçti herşeyi unutmuştum bir baktım yine hamileyim bu sefer ikiz şimdi sen söyle dert diye dertlenirsinde neden altında hayır aramazsın.Sana nacizane tavsiyem Sabırlı ol kendini toparla çok bitik durumdasın..

Ilk cocukta tedaviye basladik.Hafif hafif yol gittik.Ilacla yumurtlama yapildi ama filmden sonra hic beklemdigim an da oldu.ikinci denemede hic olmadi.Asilama tup derken yas gecti.Uzulmez mi insan cok uzuluyotdum.Cevremde hamile haberleri alinca ozellikle.Ama veren Allah ne yapabilirdik.Bir de esimi devam tedaviye de ikna edemedim.O da ayri bir sorundu.ne bileyim iste.Benim kizkardesimin hic olmadi mesela.Ama o bir donem.Kizkardesim de cok uzulurdu.Yasiniz genc.pesini birakmayin canim.Sogan ve incir kuru yapin mesela.Ben bunlardan haberdar olsaydim daha genc yasimda mutlaka yapardi.Daha fazla doktora giderdim mesela.Dua etmeyi asla birakmayin ve olmadi demeyin.Oyle derseniz duanizi etkisiz hale getirisiniz.Bir de kafa tam rahat olmali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X