- 27 Mart 2023
- 928
- 323
- 23
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
2.5 senelik evliyim 1.5 senedir çocuk istiyoruz hiç korunmadım hiç bir problemim yok bu ay hiç bir problemim olmamasına rağmen 1 seneyi geçtiği için yumurtlama takibi femara ve Ovitrelle iğne oldum 22. Şubatta oldum iğneyi umudum çok yüksekti bir tanıdığım var hisleri de kuvvetli sanırım delirdim neyse onu aradım bu ay 3 yumurtam var vs tamam hamilesin tamam korkma vs önceki aylarda da hep öyle dedi bugün martın 7 di az önce test yaptım Prodoctor negatif gördüm suan ağlıyorum böyle nasıl anlatayım boşum boş ilk evlendiğim sene eşimin ailesi ve ailesinin tarafı ve komik olacak yeni bir gelin vardı 1 sene uğraştım beni çekememesinden ve durumumuzun daha üst olmasından neyse hiç bit problem olmamasına rağmen olmadı çok fazla yardım eden çocuktu yaşlıydı maddi manevi çok yardım eden namaz kılmam ama mevlütüydü kandiliydi camide kuranıydı sürekli okutur kandillerde perşembe ve cuma günleri okumaya özen gösteren cebimde olan son kurusu veren bir anaokul öğretmeniydim suan çalışmıyorum tabi ki 1 senedir ama çocuğum olmuyor çocuk içinde ne dualar neler yaptım sanki inancımı kaybediyorum arkadaşlar lütfen yargılamayın ve anlayışla karşılayın çocuklarını sokaklara atan uyusturucu içip hamile kalıp kenarda köşede bırakan evlatlık veren ya da boşanınca çocuğu reddedip barlarda gezen daha nicelerini görünce sorgulamaya başladım nelki onlarda böyle yapmak istemezdi ama o çocukların günahı ne ?neden diye senelerdir okudum okurken çalıştım ne birinden yardım ne destek hiç bişey almadım zor zor yaptım liseden beride çalışırım demem o ki bu ay umutluydum çok umutluydum olmadı neden diyorum rabbim bana neden vermiyorsun isyan etmek geliyor içimden tövbeden gelmeye çalışıyorum telefonumu yardım için kim ararsa akraba arkadaş tanıdık destek verdim kazık yememe rağmen birde o kadar saf salak bi insanım ki lise yıllarımdan beri … neyse biraz içimi dökmek istedim ramazan geliyor o kadar dualar ettim sanki artık boşa gidiyor sanki artık Allah’a sığındığında işe yaramıyor sorgulamaya başladım yine bunları söylerken tövbeden geliyorum içimden ama bilmiyorum herkesim sınavı farklıdır diyorum ama ben ne yaptım ki ? Haram yemedim … sonra şu hacı hoca derneklere vs üye olanları görüyorum kapalılar yüzler estetik bir ton paralar gösteriş … çok sorgulamaya başladım çoook