Bebek Beslenmesi arkadaslar yardiminizi ekliyorum!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

e.elif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
4
0
86
37
Almanya
arkadaslar benim 16 aylik bi kizim var,14 aya kadar sabah kahvaltisinda bi cogunuz gibi bisküvi ve pekmez karisimi yediriyordum,daha sonra kizim bi soguk alginligi gecirdi ve iki hafta boyunca bütün istaahi kesildi,kahvalti karisimini agzina bile sürmedi,zaten hic süt iciremiyorum,bi kere bile icmedi,gerci emzirmeye devam ediyorum ama sütede baslamak istiyorum ayni zamanda.bende daha sonra karisimi biraktim ve normal kahvalti vermeye basladim,yumurtanin beyazini yiyor,sarisina dokunmuyor,baska bigün peynirli omlet yediriyorum,bi sonrakki gün tost yapiyorum,tabi bunun yaninda bi kac zeytin ve peynirde yiyor ama,hep yumurtayla olacak gibi degil,ne yedirecegimi sasirdim,siz neler veriyosunuzkahvaltida,süte nasil alistiricam,herseyi denedim,pekmez koydum,bal koydum nesguikle karistirdim,bisküvi ezdim bi türlü iciremedim.gece sürekli emiyo yatmadan önce kasik mamasi yapmayi denedim onuda yemedi,cildirimamak elde degil,cok yoruldum.önerrilerinizi bekliyorum,kahvaltida neler yediriyosunuz ayrintisiyla yazin lütfen..simdiden tesekkürler...

canım öncelikle yazını okuyana kadar gözlerim döndü ..
kızınızın soğuk algınlığı geçirdiğini yazmışsınız eğer kulaklarında bir iltihaplanma varsa yutkunmakta zorlanacağı için yemeği reddetmiş olabilir siz kulaklarını bir kontrol ettirin isterseniz. arkadaşımın kızı da hiçbir şey yemiyordu en sonunda tesadüfen götürdükleri kbb uzmanı durumu farkediyor tedaviden sonra kızının iştahı yerine geliyor .iştahsız çocukla uğraşmanın ne zor olduğunu iyi bilirim
şimdiden geçmiş olsun güle güle büyütün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…