Arkadaşlar Yardımınıza ihtiyacım var :((

cnsdrn11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
26
0
1
Adana
Merhabalar ben siteye yeni kayit oldum yardımlarınıza ihtiyacım var4 aylik evliyim 1 aydir deniyoruz 5 nisanda adet oldum en son edet ime 2 gün var 28 nisanda kan tahlili yaptim asiri derece migde bulantisi ve halsizlik vardi doktor var ve ya yok demek icin cok erken dedi. 28 nisan gecesi kasik bacak bel agrisindan uyuyamadim 29 nisan butun gün uyudum migde bulantimdan en son iliski günümüz 25 nisan hala hamile kalma ihtimalim var mi gec döllenme olabilir mi lütfen yardım edin 

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım cogu zaman psikolojik oluyor bu ağrılar sancılar uyku vs. Gebelik belirtileri diye birşey araştırıyoruz insanlar ne yasıyorsa aynıları biz de oluyormuş gibi hissediyoruz ama sanıyorum bu kadar erken bu belirtiler ortaya çıkmamalı. Ben 2 aylikken bebeğimi kaybettim kurtaj olmak zorunda kaldım. O donem hiçbir belirti yasamadım oncesinde de sonrasında da. Ama cok istiyoruz adet dönemim gelirken sanki belirtiler başlıyor zannediyorum ☺️ tabi herkesin bünyesi yani degil belirtiler kiminde hic olmazken digerinde asırı olabiliyor. Ya da aynı kisi birinci cocuğunda bi belirti yasamazken ikincisinde yaşıyor vs. Adetlerin düzenli mı kac günde bir oluyor bilmiyorum ama 2 -3 Mayıs gibi adet olmamış olursan eğer bi kan tahlili yaptır derim. Hayırlısı olsun Rabbim gönlüne gore versin inşallah ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adet dönemlerim hep duzenlidir 28 günde bir olurum doktor degerlerin güzel adet olmassan tekrar test yap dedi bende hiç böyle olmazdı bu sebepten dolayı çok araştırdım psikolojik mi bilmiyorum ama ben hic bu tur seyler yaşamadım. çok teşekkür ederim allahim hepimizin gönlüne göre versin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…