Arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var lütfen yardımcı olun

A_ask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
5
1
1
Merhaba arkadaşlar bende aşırı tuylenme var ve hormon tedavisi için hastahaneye gittim.kan aldılar hormon düzeyine bakmak için ultrason a gel dedi gitmedim utandım çünkü tüm vücudum da tuylenme var şimdi sonuçları e devletten baktım lütfen yardımcı olun
TSH 0.9218
Prolaktin 21.72
Testesteron 41.12

Yorumlarsaniz sevinirim ve hastaligimin ne olduğunu ve nasıl bi çözüm bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.yaza kadar çözüm bulmam gerekiyo çünkü yazin düğünüm var

eğer bekarsaniz ultrasonu idrara sıkışıkken karindan yapabilir ya da vajinal ultrasonla rahat edemedginizi söylerseniz yine karindan bakar utanmadan gidin çünkü pco varmi diye kontrol etmesi gerek

Pco dediğiniz şey ne acaba.ve ultrosana girdikten sonra nasıl bir tedavi uygulanıyor ne kadar suruyo açıklamısiniz.yardimci olursanız inanin duaciniz olurum

Hormonal sıkıntı var gibi geldi bana ama evet usg de bakılması lazım zaten karından bakacaktır bekar olduğunuz için. Utanmayın sıkılmayın doktorlar nelerle karşılaşıyorlar muhtemelen hormon tedavisi görmeniz icap edebilir. Geçmiş olsun

Pco dediğiniz şey ne acaba.ve ultrosana girdikten sonra nasıl bir tedavi uygulanıyor ne kadar suruyo açıklamısiniz.yardimci olursanız inanin duaciniz olurum
canim yumurtikta cok fazla sayida küçük zararsiz kistler olan bi durum. cok yaygin bi rahatsizlik bu. yumurtlama tembelliği, adet düzensizliği, tüylenme, kilo aldirma gibi belirtileri var. bu belirtilerin hepsi sende olamasa da pco olabilirsin. aslinda bunun icin fsh ve lh hormonlarina baktirmak gerek. bir de ultrason muaynesi gerek. sanirim doğum kontrol hapi tarzi bi hormon ilaci kullandirarak belirtilerin azalmasi sağlanıyor

Erkeklik hormonu olan testosteron yğkske çıkmış. Proklatinin de yüksek. Tüylenme sebebi bunlar. Yüksek ihtimal yumurtalıkların normal çalışmıyor. Pcos dedikleri de bu kızların. Polikistik över sendromu... detaylı bakmak istersen diye yazdım. Doğum kontrol hapı vs. Veriyorlar sanırım. Onun dışında tüylere lazer yaptırabilirsin. Ama ihmal etme git mutlaka. Doktorun utanması olmaz. Sonuçta bir rahatsızlık bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…