• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..bakabilirmisiniz.....

mavi_eren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
119
0
96
Bursa
uzun zamandır takip ediyorum forumu.en sonunda kararımı hayata geçirmeye karar verdim..nerdeyse 1 yıldır araştırıyorum... kararımı vermede sizlerin yani forumdaki arkadaşların çook etkisi olduu..öncelikle herkese teşekkürler.

dün iki tane dr görüştüm.bugün 3.bi dr randevum var..bugün kararımı vericem hangisine olucağımı.
ilk gittiğim dr muayene etti..250-280 cc arası uygun olduğunu söledi..ben çok doğal olmasını istediğimi.büyük istemediğimi söyledimm.ameliyata çeşitli boyutlarda silikonlarla girdiğini orda karar verceğini söledi.arion marka protrez kullanıyormuş..meme altı kesisi ile yapıyor..yuvarlak protezdi..6.000 ne yapıyormuş..acıbadem hastanesinde.

gelelim 2.dr oda aynı ölçülerde uygun olur dedi.damla şeklinde pütürlü protez kulanabiliriz dedi...diğer dr hiç bu tarz bi protezden bahsetmedi.herşeyi çok detyalı anlattı..kullandığı protezler natrelle ve silimed miş ben bu markaları çok fazla duymadım.olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi?.ücrette 4.500

bugünde bi prof.görüşücem kararımı vericem ...sizlerinde düşüncüleri benim için önemli arkadaşlar .şimdiden teşekkür ederim:70:

öncelikle damla protezmi yoksa yuvarlakmı ona karar vermelisin buda senin nasıl istediğine bağlı örneğin ben bir ay önce yuvarlak mentor marka 300cc taktırdım anatomik düşünmedim çünkü benim göğsümün üst tarafıda boştu anatomik silikonda daha çok altta dolgunluk oluyo yani üstte doldun olsun istiyosan yuvarlak kullan anatomik silikon genellikle memenin yukarda olduğu yani boyunla meme arası az olan kişilerde kullanılıyo çünkü yuvarlak takılırsa meme nerdeyse boynunda görünüyo yani v yaka bi badide bile dekolte veriyo. birde anatomik silikon için sırt genişliği önemli sırt darsa arkadan bakınca yana taşma yapıyo ve buda komik görünüyo. marka konusunda arion daha çabuk şekil alıyo ve kolay yumuşuyo ama doktorlar genellikle mentor kullanıyo. ölçü ise örneğin ben 1.60 boyunda 50 kiloyum doktor bana ısrarla 270 280 cc dedi ben 300cc istedim göğüslerim iri ama çok büyük dormuyo yani çok memnunum inş biraz aydınlatmışımdır hoşçakal...

öncelikle damla protezmi yoksa yuvarlakmı ona karar vermelisin buda senin nasıl istediğine bağlı örneğin ben bir ay önce yuvarlak mentor marka 300cc taktırdım anatomik düşünmedim çünkü benim göğsümün üst tarafıda boştu anatomik silikonda daha çok altta dolgunluk oluyo yani üstte doldun olsun istiyosan yuvarlak kullan anatomik silikon genellikle memenin yukarda olduğu yani boyunla meme arası az olan kişilerde kullanılıyo çünkü yuvarlak takılırsa meme nerdeyse boynunda görünüyo yani v yaka bi badide bile dekolte veriyo. birde anatomik silikon için sırt genişliği önemli sırt darsa arkadan bakınca yana taşma yapıyo ve buda komik görünüyo. marka konusunda arion daha çabuk şekil alıyo ve kolay yumuşuyo ama doktorlar genellikle mentor kullanıyo. ölçü ise örneğin ben 1.60 boyunda 50 kiloyum doktor bana ısrarla 270 280 cc dedi ben 300cc istedim göğüslerim iri ama çok büyük dormuyo yani çok memnunum inş biraz aydınlatmışımdır hoşçakal...

bugün ki giitiğim dr karar verdim..mentor marka 270 cc takılıcak.yuvarlak olucak.benim boyum 1.70 kilom 55 ..büyük istemiyorum inşlhh sonuçtan memnun kalırım..verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım ...çok güzel açıklamışssın...:61:
:46:

Son düzenleme:
bugün ki giitiğim dr karar verdim..mentor marka 270 cc takılıcak.yuvarlak olucak.benim boyum 1.70 kilom 55 ..büyük istemiyorum inşlhh sonuçtan memnun kalırım..verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım ...çok güzel açıklamışssın...:61:
:46:

şimdiden hayırlı olsun keşke doktorunuda yazsaydın :61: boyumuz aynı eğer göğüs dokun varsa bence istediğin gibi olur göğsün belli olsun istemiyorsan sadece dolgun olsun istiyorsan :34: benimde 3 hafta olucak yarın bendede mentor var ve şimdiden üstüne yatabiliyorum hissetmiyorum yumuşamaya başladılar bile
ben ameliyat olmadan önce bazı arkadaşlar sert falan diye yazmışlardı ama benim beklentimi fazlasıyla karşıladı bu gidişle fazla yumuşarlarmı acaba demeye bile başladım :61:
inşallah ağrısız atlatanlardan olursun ayrıntıları bizimle paylaş :71:

şimdiden hayırlı olsun keşke doktorunuda yazsaydın :61: boyumuz aynı eğer göğüs dokun varsa bence istediğin gibi olur göğsün belli olsun istemiyorsan sadece dolgun olsun istiyorsan :34: benimde 3 hafta olucak yarın bendede mentor var ve şimdiden üstüne yatabiliyorum hissetmiyorum yumuşamaya başladılar bile
ben ameliyat olmadan önce bazı arkadaşlar sert falan diye yazmışlardı ama benim beklentimi fazlasıyla karşıladı bu gidişle fazla yumuşarlarmı acaba demeye bile başladım :61:
inşallah ağrısız atlatanlardan olursun ayrıntıları bizimle paylaş :71:

dr um prof dr mesut özcan cnm.ne güzel sen atlatmışssın darısı benim başıma ..mentora sert deniliyor ama biçok dr da bu markayı tercih ediyorr...inşlh bende sonuçtan memnun olurum..ayrıntıları paylaşırım cnm.çok teşekkür ederim..büyük ihtimal bu cuma olucam...olmadı p.tesiye kalıcak..çok heyecanlıyım birazda korkuyorum..inşlhh hayırlısı ile atlatırım

dr um prof dr mesut özcan cnm.ne güzel sen atlatmışssın darısı benim başıma ..mentora sert deniliyor ama biçok dr da bu markayı tercih ediyorr...inşlh bende sonuçtan memnun olurum..ayrıntıları paylaşırım cnm.çok teşekkür ederim..büyük ihtimal bu cuma olucam...olmadı p.tesiye kalıcak..çok heyecanlıyım birazda korkuyorum..inşlhh hayırlısı ile atlatırım

çok az kalmış :46: hayırlısıyla atlatıcaksın inşallah heycan çok normal ama sonrasını düşün :34:
ameliyat sonrası en çok ağrı çekenlerden biriydim ama şimdi 3 hafta oldu ve hiç pişman olmadım inan sende aramıza döndüğünde belki ağrıların olucak ama inan 4 günlük bir ağrı sonra hergün çok iyi olucaksın :16: ameliyat sonrası mutlaka yaz buraya ve şimdi aklına ne takılıyorsa rahatlıkla sor herkes senin için elinden geleni yapacaktır :70:

mesut beye forumdan cıcegımde amelıyat oldu ve sonuctan gayet memnun..umarım sende onun kadar memnun olursun..sımdıden bol sans ve cok gecmıs olsun

çok az kalmış :46: hayırlısıyla atlatıcaksın inşallah heycan çok normal ama sonrasını düşün :34:
ameliyat sonrası en çok ağrı çekenlerden biriydim ama şimdi 3 hafta oldu ve hiç pişman olmadım inan sende aramıza döndüğünde belki ağrıların olucak ama inan 4 günlük bir ağrı sonra hergün çok iyi olucaksın :16: ameliyat sonrası mutlaka yaz buraya ve şimdi aklına ne takılıyorsa rahatlıkla sor herkes senin için elinden geleni yapacaktır :70:

iyi ki varsınız inanın cesaretleniyorum..inşlhh kolay atlatırım..ameliyat sonrası yaşadıklarımı paylaşıcam sizinle.yanlız forumda mentor sert gibi yorumlar yapılıyor..genel olarak en çokta mentor kullanılmış.kafamı şu an en çok karıştıran protezin markası..yazılanları okudum iyice allak bullak oldum.3 dr tanıştım 3 de farklı protez kullanıyordu...napıcam bilmiorumm:50:

iyi ki varsınız inanın cesaretleniyorum..inşlhh kolay atlatırım..ameliyat sonrası yaşadıklarımı paylaşıcam sizinle.yanlız forumda mentor sert gibi yorumlar yapılıyor..genel olarak en çokta mentor kullanılmış.kafamı şu an en çok karıştıran protezin markası..yazılanları okudum iyice allak bullak oldum.3 dr tanıştım 3 de farklı protez kullanıyordu...napıcam bilmiorumm:50:[/QUOTE

sana en cok guven veren doktoru secmelısın

iyi ki varsınız inanın cesaretleniyorum..inşlhh kolay atlatırım..ameliyat sonrası yaşadıklarımı paylaşıcam sizinle.yanlız forumda mentor sert gibi yorumlar yapılıyor..genel olarak en çokta mentor kullanılmış.kafamı şu an en çok karıştıran protezin markası..yazılanları okudum iyice allak bullak oldum.3 dr tanıştım 3 de farklı protez kullanıyordu...napıcam bilmiorumm:50:

cnm sen doktoruna karar ver protezi sonra konuşursunuz :34: zaten içine sinen doktoru bulunca yani işte bu dediğin doktoruna güvenmen gerekiyor yoksa proteze karar versende doktor önemli sen doktorunu bulmaya konsantre ol sonra birlikte karar verin hiç bir doktor kötü protez kullanmaz kullanmak istemez sonuçta işinin iyi olması için protezin iyi olması gerek :70:

bende mesut özcan' a ameliyat oldum. 6 ay oldu cok memnunum.seçiminde pişmanlık yaşamamı umud ediyorum

ayrıca sana bisey söyleyim,mesut beyde de silikonların testerları var.kendisinden rica et,elinle bi hisset silikonu.yumuşak meme kıvamında bisey.vücuda girdiğinde başta biraz sert oluyor,zamanla yumusuyor.bu her markada böyledir.

cnm sen doktoruna karar ver protezi sonra konuşursunuz :34: zaten içine sinen doktoru bulunca yani işte bu dediğin doktoruna güvenmen gerekiyor yoksa proteze karar versende doktor önemli sen doktorunu bulmaya konsantre ol sonra birlikte karar verin hiç bir doktor kötü protez kullanmaz kullanmak istemez sonuçta işinin iyi olması için protezin iyi olması gerek :70:

haklısın cnm.....

bende mesut özcan' a ameliyat oldum. 6 ay oldu cok memnunum.seçiminde pişmanlık yaşamamı umud ediyorum

ne güzel memnun olmana sevindim...inşlhh bende senin gibi memnun olurum...biraz bahsedermisin cnm ..kaç cc takıldı sana..ameliyat sonrası neler yaşadınn.ne kadar ücret ödedin..mesut bey sabah olup akşama eve dönersin diyor...diğer dr lar bi gece hastanede kalıcaksın diyorlar.birde mentor un sertlik dereceleri varmış bunuda yeni duydumm..bilgi verirsen sevinirim cnm...teşekkürler:61:

ayrıca sana bisey söyleyim,mesut beyde de silikonların testerları var.kendisinden rica et,elinle bi hisset silikonu.yumuşak meme kıvamında bisey.vücuda girdiğinde başta biraz sert oluyor,zamanla yumusuyor.bu her markada böyledir.

canım muayene olduktan sonra, silikon verdi sütyenimin içine taktırdı ..o sırada dokundum..hatta eşimede verdi bi tane:60:yumuşaktıı..

valla bende mentor konusunda kararsız kalıyorum tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi versin yaaa...

cnm neden kararsız kalıyorsunuz bence başka bir markaya mentordan daha çok güveniyorsan onu taktır bende mentor var ama ben başka markayı düşünmedim bile bazı nedenlerden dolayı
bende olaylar bu yönde gelişti ama siz belki başka markaya daha fazla güvendiniz onda karar verirsin burda herkes kendi memnun olduğunu söylicektir ama bu seninde memnun olacağın anlamına gelmez :34:
inşallah sağlıcakla atlatırsınız hepiniz :16:

inşallah en iyi şekilde atlatırsın bence daha fazla kafanı karıştırma sana bir ay hergün marka doktor ve ameliyat şekli araştıran biri olarak söylüyorum mentorun sert olduğu bence doğru deil 1 buçuk ay oldu daha fazla yumuşamasını istemiyorum ameliyat sonrası acın seni korkutmasın bu konuda max. acı çeken biri olarak söylüyorum 4. gününden sonra çok mutlu olacağına eminim ki kas üstüyse eğer 2. gününde itibaren iyisin haberlerini bekliyorum...
:16:

canım bencede mentor marka sert değil ilk başta sert olması doğal daha sonra cok yumuşuyor ben 1 sene önce taktırdım ve cokta memnunum kas altı oldum dual plane yapıldı hiçte sert değil meme dokusu neyse aynı öyle şuan 85bcup kullanıyorum nede bu kadar zaman geçmesine ragmen sarkma oldu ben fazla agrı yaşamadım ilk 3 gün oda bi gerilme hissi bünyeye yabancı madde giriyor ve oraya uyum sağlamaya calışıyor bünye bunu kabul etmek istemiyor atmak istediği için agrı bundan dolayı oluyor en fazla 1 hafta sıkıntısı olur sonra 2 ayda geciyor şişlikler meme oturması ondan sonra doğal ve güzel bi gögüsün oluyor.ben ameliyat oldum öğlen akşam evime geldim hastahanede kalmadım bile sporcu südyeniyle cıktım ameliyattan nede diren vardı.yani kendi doktorum diye demiyorum ama cok başarılı birisi vede tecrübeli herkesede tavsiye ederim kendisini ankarada yeri ama genelde hafta sonrıda istanbulda ameliyatlara gidiyor istanbuldada cok hastası var cünki doç dr. zühtü demir araştırabilirsin canım türkiyedeki en iyi 10 doktor içinde kendisi ist ve ankdaki onepte yıllarca calışmış ve onur erolda kendisinin hocası ve onun tekniklerinde ameliyat yapıyor.. ben bundan 3 sene önce burun ameliyatı oldum kendisine burnumdanda cok memnunum ve o kadar cok doktor araştırdım ki artık bi ara uzaman olacaktım gidip gelmekten doktorlara cokta hastalarla karşılaştım bilgiler edindim bu konuda yinede kim içine siinerse ona olmanıda tavsiye ederim canım şimdiden sana geçmiş olsun diliyorum.

Back