Arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen ?

Matsiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
1.073
610
Adetime 2 gün var ve 3 gündür acayip bir şişkinlik yaşıyorum. Fakat gaz olsa sancım olurdu yoktu. Bugün adet sancısı çektim bi kaç kez ıslaklık hissettim lavaboya gittim ama birşey yok. Akşam üzeri de bel ağrısı başladı. Bu ay ilk kez farklı olarak kasık batması yaşadım. Tüm bunlar olunca aklıma hamilelik geliyor. Bu belirtileri yaşayan oldu mu daha önce?

Canım moralini bozmak istemem ama ben belirtişerileri geçen ay yaşamıştım bende senin gibi düşünmüştüm taki kırmızıyı görene kadar umutlar bu aya bat 5 gün kaldı biliyorum beklemek çok zor ama artık test yapmak için adet gecikmesini beklemeye karar verdim diğer türlü çok yıpratıyor insan kendini ama inşallah sen hamilesindir hadi güzel haberlerini bekliyoruz :)

Canım ya ah keşke ama bende geçen ay umutlandım 5 gün geciktim hiç birşey yok. Şimdi de sürekli rüyamda görüyorum psikolojik olarak etkiliyoruz kendimizi hayırlısıyla bir pozitif görseydik :)

arkadaşlar yardım edin ben ikizlere gebeyim biri sağlıklı gayet erkek ama diğeri 2 hafta geriden geliyo ve kafa gelişiminde sıkıntı olduğunu söyledi perinatolojiye yolladı böyle olupta perinatolojide sağlıklı olduklarını söyleyen oldumu endişeliyim

Arkadaşlar merhaba bende yeni katılanlardanım :) bir süredir hamile kalmak için uğraşıyorum. Klomen kullandım ve sağ tarafta 4 e yakın ikisi olgun yumurta vardı iğne olmadım kontrolde çatlamış olduğunu söyledi doktor ... sorum aslında şu adetim 3 gün geçti ama ara ara böyle 1 hafta geçtiği olur yılda 2-3 kez ama inanılmaz bir sağ kasık ağrım var apandisitte mi gebelik mi kist mi anlamadım göğüslerim 10 gündür şiş Bu yakın zamanda iki kez fena halde kuyruk sokumum ağrıdı bugün dahil gebelik testi yap diceksiniz ama daha önceki hayal kırıklıkları arada gecikme falan totem yaptım Pazar’a kadar yapmıcam ama merak ediyorum :) yorumlarınızı bekliyorum ayrıca kaşık ağrım adet ağrısı gbi değil batma gbi çoğunlukla ... teşekkürler

.

Canim cevap verirsen sevinirim cok kotu sancim var adet oldun olcam saniyorum uzerinden baya zaman gecmis ama merak ettim hamilemiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…