Erkek arkadasıma yapma dememe rağmen yaptıBüyük ihtimal hamile kalmazsınız ama neden korunmasız ilişki yaşayıp ilaç kullanıyorsunuz vitamin değil ki o ilaçlar zararlı.
İki hafta üstüste sen istemediğin halde? Ne fikirlerini ne sağlığını önemsiyor. Bu adamla sevişebilmek için adet geciktiriciler dahil bi dünya zehirli ilaç katmışsın bünyeye. Hamile kalmazsın zaten de sevgilini hamileyim diye iyi bi korkut.Erkek arkadasıma yapma dememe rağmen yaptı
Tesekkur ederim
Ben zaten hemşireyim o konudan yana sorunum yok tesekkur ederim yorumunuz icinPeki erkek arkadaşınla Seks yapabilmek uğruna adetini kesip ilaçlar alıp sağlığını tehlikeye atman cahillikte kaçıncı seviye. Hamileliyim diye düşünmeden önce fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklımıyım diye sorgulamalısın bence
Canım selam, korumayı etkisizleştidiği doğru değil ancak ertesi gün hapının 1 adet döneminde 1'den fazla kez kullanılması önerilmiyor.Kasımın 1 de ilk adet günümdü erkek arkadasımla bulusucaz diye dolerex ictim ve reglmi kestim. 4 kasımla bulustuk ve korunmasız bir ilişki yaşadık sabahı ertesi gün hapı ictim. Ertesi hafta tekrar bulustuk ve korunmasiz yine iliskiye girdik ve icime boşaldı sabahı yine ertedi gün hapı aldım fakat benim korkum 1 ayda 2 defa ertesi gün hapı aldım ve adetime daha cok var erteleniyormuş sanirım ama ilacı cok kullanınca koruması imkansızlaşıyormuş hamile kalırmıyım sizce
Hemsireysen senin bizden daha iyi bilmen lazım ?Ben zaten hemşireyim o konudan yana sorunum yok tesekkur ederim yorumunuz icin
Erkek arkadasıma yapma dememe rağmen yaptı
Tesekkur ederim
İki hafta üstüste sen istemediğin halde? Ne fikirlerini ne sağlığını önemsiyor. Bu adamla sevişebilmek için adet geciktiriciler dahil bi dünya zehirli ilaç katmışsın bünyeye. Hamile kalmazsın zaten de sevgilini hamileyim diye iyi bi korkut.
inşallah bir şey olmaz,kalbim sizinle. kendinize değer verin böyle bir insan için,sizin bu konudaki fikirlerinizi önemsemeyen biri için kendinize bunu yapmayınKasımın 1 de ilk adet günümdü erkek arkadasımla bulusucaz diye dolerex ictim ve reglmi kestim. 4 kasımla bulustuk ve korunmasız bir ilişki yaşadık sabahı ertesi gün hapı ictim. Ertesi hafta tekrar bulustuk ve korunmasiz yine iliskiye girdik ve icime boşaldı sabahı yine ertedi gün hapı aldım fakat benim korkum 1 ayda 2 defa ertesi gün hapı aldım ve adetime daha cok var erteleniyormuş sanirım ama ilacı cok kullanınca koruması imkansızlaşıyormuş hamile kalırmıyım sizce
Madem hemşiresin bunları bizden çok senin bilmen lazım.Ben zaten hemşireyim o konudan yana sorunum yok tesekkur ederim yorumunuz icin
Ya bende bisey sormak istiyorum. Bende kullandım ilişkiden 11 saat sonra ama 4 gün sonra yine ilişkim oldu içime boşaldı ama hicbir şey kullanmadım hamile kalır mıyıminşallah bir şey olmaz,kalbim sizinle. kendinize değer verin böyle bir insan için,sizin bu konudaki fikirlerinizi önemsemeyen biri için kendinize bunu yapmayın
size tecavüz etti yani , tecavüz illa yabanci birisi tarafindan tehdit edilerek yapilan birsey degildir , erkek arkadasiniz yapma demenize ragmen sizinle iliskiye girmis . bu tecavüzcü pislikle cidden iliski yasamaya devam edecek misiniz ?Erkek arkadasıma yapma dememe rağmen yaptı
Tesekkur ederim
Ben sadece önceki ilişkiyi koruyor diye biliyorum,devamlı bir korunma yöntemi değilYa bende bisey sormak istiyorum. Bende kullandım ilişkiden 11 saat sonra ama 4 gün sonra yine ilişkim oldu içime boşaldı ama hicbir şey kullanmadım hamile kalır mıyım
vallalah ha ne güldüm hahahahahHemsireysen senin bizden daha iyi bilmen lazım ?
çok riskli bence kaladabilir siniz, kalmaya da regl bekleyeceksinizYa bende bisey sormak istiyorum. Bende kullandım ilişkiden 11 saat sonra ama 4 gün sonra yine ilişkim oldu içime boşaldı ama hicbir şey kullanmadım hamile kalır mıyım
Ben ertesi gün hapını aynı gün içmeme rağmen hamile kaldım sen ne diyosunnKasımın 1 de ilk adet günümdü erkek arkadasımla bulusucaz diye dolerex ictim ve reglmi kestim. 4 kasımla bulustuk ve korunmasız bir ilişki yaşadık sabahı ertesi gün hapı ictim. Ertesi hafta tekrar bulustuk ve korunmasiz yine iliskiye girdik ve icime boşaldı sabahı yine ertedi gün hapı aldım fakat benim korkum 1 ayda 2 defa ertesi gün hapı aldım ve adetime daha cok var erteleniyormuş sanirım ama ilacı cok kullanınca koruması imkansızlaşıyormuş hamile kalırmıyım sizce
Hadi yaa ben şokBen ertesi gün hapını aynı gün içmeme rağmen hamile kaldım sen ne diyosunn
Kasımın 1 de ilk adet günümdü erkek arkadasımla bulusucaz diye dolerex ictim ve reglmi kestim. 4 kasımla bulustuk ve korunmasız bir ilişki yaşadık sabahı ertesi gün hapı ictim. Ertesi hafta tekrar bulustuk ve korunmasiz yine iliskiye girdik ve icime boşaldı sabahı yine ertedi gün hapı aldım fakat benim korkum 1 ayda 2 defa ertesi gün hapı aldım ve adetime daha cok var erteleniyormuş sanirım ama ilacı cok kullanınca koruması imkansızlaşıyormuş hamile kalırmıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?