- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah olur ama o olana kadar atamalar düzelsin de uğraşmasın yavrucak :)Terazi burcu:) kız.inşallah oda öğretmen olur:) Bende anaokulu öğretmeniyim
ağzına sağlık canım beni anlayan birilerinin olması güzel :) arkadaşının ilişkisi nasıl ailesi filan yapmış mı böyle bi sıkıntıbenim yakın arkadaşım ingilizce öğrtmeni eşi de infaz koruma memuru.arkadaşım atandı eşi de bölü değiştirecekmiş.yani bu örneği verebilirsiniz.eğer isterse ileride birimini değiştirir diye amaaa;ipsiz sapsız birine aşık olsanız o infaz koruma memurunu nasıl ararlar nasılll...:)
arkadaşlar nolur fikirlerinizi esirgemeyin ihtiyacım var. benim 5 yıllık bi ilişkim var ve erkek arkadaşım infaz koruma memuru ben bu yıl üniversiteyi bitirdim öğretmen adayıyım. yazın istemeye gelecekler ama ailem işinden dolayı onu istemiyor saçma sapan bahaneler öne sürüyorlar yok izni azmış benimkine denk gelmezmiş filan onları nasıl ikna edeceğim nasıl üstesinden geleceğim bu problemin yardımcı olun (
galibalafın kısası annen öğretmen istiyor.
erkek arkadaşım da öyle diyor bakalım bi tanışalım tanıyınca değişir fikirleri diyor inşallah öyle olurAslinda erkek arkadasina kendini tanitip sevdirmesi icin firsat vermeliler. Isi gucu olmasaydi nolacakti ?
çoğu işte denk gelememe problemi var, mesai kalma durumu var , tayin çıkma durumu var... varda var... tamamiyle eşlerin işlerinin örtüşmesi çok zor sanırım. vakti zamanında biz aynı evin içinde eşimle 5 gün karşılaşamadığımız oldu mesailerden :)))arkadaşlar nolur fikirlerinizi esirgemeyin ihtiyacım var. benim 5 yıllık bi ilişkim var ve erkek arkadaşım infaz koruma memuru ben bu yıl üniversiteyi bitirdim öğretmen adayıyım. yazın istemeye gelecekler ama ailem işinden dolayı onu istemiyor saçma sapan bahaneler öne sürüyorlar yok izni azmış benimkine denk gelmezmiş filan onları nasıl ikna edeceğim nasıl üstesinden geleceğim bu problemin yardımcı olun (
ben şaşırmadım canım, erkek kuzenimin aileside kız arıyor , ne olacakmış kendi oğulları memur diye izni denk gelen biri olacakmış, bazı anne babalara çok kızıyorum evladımızı okuttuk bedelini el in evladıda ödeyecek gibi muamele yapıyorlar sanki, tamam kültür seviyesi dese anlıcam ama izin deyince uyuz oluyorum bende :))Izninin az olmasi sebebiyle istenmeyen damat adayini da ilk kez duydum
Ailenizle guzelce konustunuz mu?tek sebep bu mu?
şahsını tanımadıkları için o ihtimal pek aklıma gelmedi açıkçasıçoğu işte denk gelememe problemi var, mesai kalma durumu var , tayin çıkma durumu var... varda var... tamamiyle eşlerin işlerinin örtüşmesi çok zor sanırım. vakti zamanında biz aynı evin içinde eşimle 5 gün karşılaşamadığımız oldu mesailerden :)))
aileniz şahsi olarak istemiyorda belki işi bahane ediyorlardır, millet memur için genelde takla atıyorda:)
bi tek benimkiler değilmiş demek izne takılan gerçekten tuhaf hele şu zamanda iş bulmak zorken bi de izni denk gelen işli eş aranıyorben şaşırmadım canım, erkek kuzenimin aileside kız arıyor , ne olacakmış kendi oğulları memur diye izni denk gelen biri olacakmış, bazı anne babalara çok kızıyorum evladımızı okuttuk bedelini el in evladıda ödeyecek gibi muamele yapıyorlar sanki, tamam kültür seviyesi dese anlıcam ama izin deyince uyuz oluyorum bende :))
sizin meslekleriniz neler acaba?çoğu işte denk gelememe problemi var, mesai kalma durumu var , tayin çıkma durumu var... varda var... tamamiyle eşlerin işlerinin örtüşmesi çok zor sanırım. vakti zamanında biz aynı evin içinde eşimle 5 gün karşılaşamadığımız oldu mesailerden :)))
aileniz şahsi olarak istemiyorda belki işi bahane ediyorlardır, millet memur için genelde takla atıyorda:)
walla hakkaten yaa çocuk atmış kendini işte bi yere memur olmuş daha ne , demekki garibi bide özel sektörde olsa eyvah eyvah :) bence ikna olurlar siz devam edin:)bi tek benimkiler değilmiş demek izne takılan gerçekten tuhaf hele şu zamanda iş bulmak zorken bi de izni denk gelen işli eş aranıyor
eşim fabrikada çalışıyor mak.oprtrü 3 vardiya, ben evliyken 6 yıl (toplam 14 yıl) çalıştım, özel bir market zincirinde depo sorumlusuydum . gündüz sabittim ama malum alışveriş ortamı olunca bayram, ramazan , alışveriş fişleri derken gece 12 lerde çıktığım oluyordu:) şu an 4 yıldır evdeyim ikiz bebeklerimden sonra çalışamadım kalan primimi eşim evden ödüyor sağolsun, orta yol bulunur yani siz mücadelenizi bırakmayın sakın :) sevdikten sonra önemli olan çok görüşmek değil bence görüştüğün vakti kaliteli değerlendirebilmek:) gerçi 15 yıldır tanışınca kaliteli zaman oluyormu bana kalsınsizin meslekleriniz neler acaba?
teşekkür ederim gerçekten içime su serpiliyor böyle söyleyince :)walla hakkaten yaa çocuk atmış kendini işte bi yere memur olmuş daha ne , demekki garibi bide özel sektörde olsa eyvah eyvah :) bence ikna olurlar siz devam edin:)
Allah bağışlasın çocuklarınızı :) inşallah bizim de hallolur hayırlısıylaeşim fabrikada çalışıyor mak.oprtrü 3 vardiya, ben evliyken 6 yıl (toplam 14 yıl) çalıştım, özel bir market zincirinde depo sorumlusuydum . gündüz sabittim ama malum alışveriş ortamı olunca bayram, ramazan , alışveriş fişleri derken gece 12 lerde çıktığım oluyordu:) şu an 4 yıldır evdeyim ikiz bebeklerimden sonra çalışamadım kalan primimi eşim evden ödüyor sağolsun, orta yol bulunur yani siz mücadelenizi bırakmayın sakın :) sevdikten sonra önemli olan çok görüşmek değil bence görüştüğün vakti kaliteli değerlendirebilmek:) gerçi 15 yıldır tanışınca kaliteli zaman oluyormu bana kalsın
çooook karakışlar gördük biz yine pes etmediiiiik , çoook ayrılıklar gördük yine pes etmediiiiik :))))teşekkür ederim gerçekten içime su serpiliyor böyle söyleyince :)
teşekkür ederim :))çooook karakışlar gördük biz yine pes etmediiiiik , çoook ayrılıklar gördük yine pes etmediiiiik :))))
bu şarkı benden sizeeeee :)))) mutluluklaaaaarr :))))
hallolur hallolur , bir bakmışsınız çoluk çocuğa karışmışsınız:)))Allah bağışlasın çocuklarınızı :) inşallah bizim de hallolur hayırlısıyla
inşallah bizde görürüz çoluğa çocuğa karıştığımız günleri hayırlısıyla :) iyi fikir bunu deneyeceğim sağolunhallolur hallolur , bir bakmışsınız çoluk çocuğa karışmışsınız:)))
bu arada 4444 salatı tefriciye tavsiye ederim , tecrübeyle sabit