• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardımcı olun kafayı yemek üzereyim :(

Neyini layık görmüyorlar sen de memursun o da, memurların izni bellidir zaten en az 20 gün, rapor mazeret vs de var

Ailene hak verdim...
ha bu demek degilki infaz koruma memuru
ile evlenilmez.
ama ogretmensen eger o isi yapan biriyle gelecege donuk planlar yapmadan once iyice arastirmani oneririm..
sen de infaz koruma memuru olsaydin veya ceza evinde calisan bi memur falan olsaydin katlanabilirdin. Ama senin icin zor canim. Iyi dusun derim.
bende olabilirim infaz koruma memuru erkek arkadaşımın iş yerinde birçok atanamayan öğretmen var infaz koruma memuru olmuş teşekkür ederim fikirleriniz için

Ayrica sunu da belirtmek isterimki;
ailen sana denk biriyle evlenmeni istiyor. Doktor olsaydi mesela, yine onay vermezlerdi. Bak ben 6yillik evliyim.
Ben avukatim. Esim kamu iscisi.
esimle evlenmeden once bir subayla nisanliydim. Ustegmendi o da. Ailem istemedi hic onunla evlenmemi. Cunku benim tayin olayim yok bir askerle ordan oraya tayin olursam, belli bir yerim olmayacakti, hep baska avukatlarla gecici ofislerde calisacaktim.
Ben yine de hep usteledim ama dugunume 1 hafta kala yapamayacagimi anladim ve ayrildim. Yani bi nebze hakli ailen canim.
yani sanmıyorum doktor olsa yok bu sana denk değil senden üstün deyip hayır diyeceklerini sizin durumunuz sıkıntılıymış gerçekten avukat oradan oraya gidip duramaz ama bizde o kadar büyük sıkıntı var mı gerçekten

İzin konusu sizin sorununuz adam gemi kaptanı mı 6 ayda bi gelecekmiş gibi konuşmuşlar.
Kusura bakmayın ama böyle sınıflandırma yapan insanlara hoş bakamıyorum malesef.
Doktor bir aday olsaydı karakteri önemli olmazdı sanırım aileniz için.
Size sabır diliyorum.
teşekkür ederim zaten erkek arkadaşım nöbet usulü çalışmıyor 8 5 mesaisi var haftasonu ve resmi günlerde tatil

aılenın ıcıne sınmıyorsa yok dıyorsa mutlaka dınle
eger kaderındeyse zaten herkesın agzı dılı baglanır

aılenın ıstemedıgı bırıyle asla evlenme sorun yasasan allah korusun yıne doner dolasır aılene gıdersın

aılemızın ıstedıgı onayladıgıyla zorlanıyoruz okadar kolay olmuyor o ısler
ozellıkle anneler hıssedıyor annenı dınle sen

yani tam neyini layık görmüyorlar bilmiyorum ama mesleğinin statüsü diye düşünüyorum toplumda infaz koruma memuruna karşı oluşmuş olan olumsuz yargı

özetle gardiyan değil mi yanlış mı biliyorum

benim eşim de polis bildiğin o.puedilmiş bi meslek ama birileri yapacak bu işleri de

aılenın ıcıne sınmıyorsa yok dıyorsa mutlaka dınle
eger kaderındeyse zaten herkesın agzı dılı baglanır

aılenın ıstemedıgı bırıyle asla evlenme sorun yasasan allah korusun yıne doner dolasır aılene gıdersın

aılemızın ıstedıgı onayladıgıyla zorlanıyoruz okadar kolay olmuyor o ısler
ozellıkle anneler hıssedıyor annenı dınle sen
teşekkür ederim dikkate alacağım fikirlerinizi

Kurban olsunlar mis gibi memur 8.5 calışma hafta sonu tatil yıllık tatil ekstra ücretli nöbetler maaşda gayet iyi daha ne istiyolarmış anlamadım öğretmen maaşıyla aralarında ne kadar fark varki

Kurban olsunlar mis gibi memur 8.5 calışma hafta sonu tatil yıllık tatil ekstra ücretli nöbetler maaşda gayet iyi daha ne istiyolarmış anlamadım öğretmen maaşıyla aralarında ne kadar fark varki
bilmiyorum öğretmen maaşını en fazla 500 lira olur heralde maaş farkı :( teşekkür ederim bu arada

ayrıca bebeğiniz benim doğum günümde doğcak sanırım Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

yani sanmıyorum doktor olsa yok bu sana denk değil senden üstün deyip hayır diyeceklerini sizin durumunuz sıkıntılıymış gerçekten avukat oradan oraya gidip duramaz ama bizde o kadar büyük sıkıntı var mı gerçekten

Canim ben hukukcu oldugum ve infaz koruma memurlarinin calisma ortami ve kosullarina yakindan sahit oldugum icin sana fikrimi soyledim sadece. Seni kirdiysam ozur dilerim. Asla kirmak falan istemem. Ama gercekten zor sarrtlarda calisiyorlar...

Canim ben hukukcu oldugum ve infaz koruma memurlarinin calisma ortami ve kosullarina yakindan sahit oldugum icin sana fikrimi soyledim sadece. Seni kirdiysam ozur dilerim. Asla kirmak falan istemem. Ama gercekten zor sarrtlarda calisiyorlar...
yok canım ne özürü ben sağlıklı düşünmek için fikir danışıyorum tabi fikirlerinizi söylemelisiniz teşekkür ederim

Back
X