• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardımcı olun kafayı yemek üzereyim :(

atanmak önemli bence bakalım ben atanabilecek miyim onu düşünmüyorlar işte :KK43: üniversite okuyup iş bulamamaktansa lise mezunu atanmış olmayı yeğlerim ben
Ben lisans atanamayan biriyim eşim sağlıkcı 4 yıl önce lise mezunuydu lise mezunu olarak atandi şuanda üniversite okudu yani sonuçta ben eğitim olarak yüksek olsamda bos atanıp para getiren esim

onlara göre denk değil sanki ben bilim insanıyım gbi
Hayatta meslekleron denk olmasindan daha onemli seyler vardir bir erkegin mesleginin olmasindan cok caliskan olup elinin ekmek tutmasi onemli bence biraz iliskine zaman verip ailenin suyuna gitsen?

Ben lisans atanamayan biriyim eşim sağlıkcı 4 yıl önce lise mezunuydu lise mezunu olarak atandi şuanda üniversite okudu yani sonuçta ben eğitim olarak yüksek olsamda bos atanıp para getiren esim
aynı durum bizimki de öyle ben atanamadıktan sonra üniversite okudum ne fayda eve bakacak olan yine o :(

Doktor olsun bak nasıl havada karada kaparlar, izin mizin bakmazlar. İsterse eve hiç uğramasın, doktor ya hani..

Doktor olsun bak nasıl havada karada kaparlar, izin mizin bakmazlar. İsterse eve hiç uğramasın, doktor ya hani..
aynen öyle :( ailem ama utanıyorum bunları yaptıkları için doktor olsa tatil de önemli olmaz memlekette bu kadar mı değersiz benim düşüncelerim

aynen öyle :KK43: ailem ama utanıyorum bunları yaptıkları için doktor olsa tatil de önemli olmaz memlekette bu kadar mı değersiz benim düşüncelerim
Canım işin çok zor ama ciddiyetini göster, çabuk pes etme. Kararlı olduğunu görürlerse kabul etmekten başka çareleri kalmaz. Böyle çok kişi biliyorum, başta istemiyorlar sonra tanıdıkça çok seviyorlar.

benim korkum tamam deyip sonradan bana sırt çevirmeleri ailem sonuçta kötü olmak istemiyorum ama annem kendi düşen ağlamaz dedi . baya baya ilerde bi sorun olursa bize ağlama demek yani :( ;(

bence ailen onu sana layık görmüyor veya begenmiyor ya da başka bir bahane var . sen atanıcan da evleniceniz de izniniz denk geldi gelmmedi sorun bu değil bence en azından şimdilik .
Bu ileri görüşlülük değil tamamen kısıtlamadır .
sen kaç yaşındasın ailen neden senin kararlarına karışıyor ki sen biraz güçlü ol kimsenin senin hayatına bu kadar karışmasına izin verme.

bence ailen onu sana layık görmüyor veya begenmiyor ya da başka bir bahane var . sen atanıcan da evleniceniz de izniniz denk geldi gelmmedi sorun bu değil bence en azından şimdilik .
Bu ileri görüşlülük değil tamamen kısıtlamadır .
sen kaç yaşındasın ailen neden senin kararlarına karışıyor ki sen biraz güçlü ol kimsenin senin hayatına bu kadar karışmasına izin verme.
evet bencede layık görmüyor ama benim derdim para statü değil bunu anlamıyorlar malesef :( önemli olan saygı sevgi dürüstlük parası olup huzuru olmayan aile olmaktansa huzurlu bi aile olmak isterim :(

evet bencede layık görmüyor ama benim derdim para statü değil bunu anlamıyorlar malesef :KK43: önemli olan saygı sevgi dürüstlük parası olup huzuru olmayan aile olmaktansa huzurlu bi aile olmak isterim :KK43:

evet para kazanılır ama adamlık kazanılmaz. kadınlık ve dişiliğin aynı olmadığı gibi adamlık ve erkeklik de aynı değildir . sevdiğiniz adamdan vazgeçmeyin derim.Nasihatları dikkate alın ama kimsenin size dayattığı hayatı yaşamayın En azından keşke demezsiniz :oops:

evet para kazanılır ama adamlık kazanılmaz. kadınlık ve dişiliğin aynı olmadığı gibi adamlık ve erkeklik de aynı değildir . sevdiğiniz adamdan vazgeçmeyin derim.Nasihatları dikkate alın ama kimsenin size dayattığı hayatı yaşamayın En azından keşke demezsiniz :oops:
haklısınız. teşekkür ederim fikirleriniz için inşallah ailem huzursuzluk çıkarmaz daha fazla

arkadaşlar nolur fikirlerinizi esirgemeyin ihtiyacım var. benim 5 yıllık bi ilişkim var ve erkek arkadaşım infaz koruma memuru ben bu yıl üniversiteyi bitirdim öğretmen adayıyım. yazın istemeye gelecekler ama ailem işinden dolayı onu istemiyor saçma sapan bahaneler öne sürüyorlar yok izni azmış benimkine denk gelmezmiş filan :KK43: onları nasıl ikna edeceğim nasıl üstesinden geleceğim bu problemin yardımcı olun :KK43:(

Ailene hak verdim...
ha bu demek degilki infaz koruma memuru
ile evlenilmez.
ama ogretmensen eger o isi yapan biriyle gelecege donuk planlar yapmadan once iyice arastirmani oneririm..
sen de infaz koruma memuru olsaydin veya ceza evinde calisan bi memur falan olsaydin katlanabilirdin. Ama senin icin zor canim. Iyi dusun derim.

İzin konusu sizin sorununuz adam gemi kaptanı mı 6 ayda bi gelecekmiş gibi konuşmuşlar.
Kusura bakmayın ama böyle sınıflandırma yapan insanlara hoş bakamıyorum malesef.
Doktor bir aday olsaydı karakteri önemli olmazdı sanırım aileniz için.
Size sabır diliyorum.

Ayrica sunu da belirtmek isterimki;
ailen sana denk biriyle evlenmeni istiyor. Doktor olsaydi mesela, yine onay vermezlerdi. Bak ben 6yillik evliyim.
Ben avukatim. Esim kamu iscisi.
esimle evlenmeden once bir subayla nisanliydim. Ustegmendi o da. Ailem istemedi hic onunla evlenmemi. Cunku benim tayin olayim yok bir askerle ordan oraya tayin olursam, belli bir yerim olmayacakti, hep baska avukatlarla gecici ofislerde calisacaktim.
Ben yine de hep usteledim ama dugunume 1 hafta kala yapamayacagimi anladim ve ayrildim. Yani bi nebze hakli ailen canim.

Back
X