- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
o da iş meselesineydi ki sorun özel değilse biraz daha açabilir misin?
daha doğrusu çocuğun diğer hareketlerinden de çok sorumluluk sahibi olmayacağını anlamamızdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o da iş meselesineydi ki sorun özel değilse biraz daha açabilir misin?
onlara göre denk değil sanki ben bilim insanıyım gbiMeslekler de gayet denk bence ikiniz de memursunuz neden bu kadar tepki gostermisler anlayamadim gercekten
Ben lisans atanamayan biriyim eşim sağlıkcı 4 yıl önce lise mezunuydu lise mezunu olarak atandi şuanda üniversite okudu yani sonuçta ben eğitim olarak yüksek olsamda bos atanıp para getiren esimatanmak önemli bence bakalım ben atanabilecek miyim onu düşünmüyorlar işte üniversite okuyup iş bulamamaktansa lise mezunu atanmış olmayı yeğlerim ben
anladım ama kime sorsam bizim ilişkimizde böyle bi sorun görünmüyo ailemden başka kimse sıkıntı yapmıyoo da iş meselesi
daha doğrusu çocuğun diğer hareketlerinden de çok sorumluluk sahibi olmayacağını anlamamızdı
Hayatta meslekleron denk olmasindan daha onemli seyler vardir bir erkegin mesleginin olmasindan cok caliskan olup elinin ekmek tutmasi onemli bence biraz iliskine zaman verip ailenin suyuna gitsen?onlara göre denk değil sanki ben bilim insanıyım gbi
aynı durum bizimki de öyle ben atanamadıktan sonra üniversite okudum ne fayda eve bakacak olan yine oBen lisans atanamayan biriyim eşim sağlıkcı 4 yıl önce lise mezunuydu lise mezunu olarak atandi şuanda üniversite okudu yani sonuçta ben eğitim olarak yüksek olsamda bos atanıp para getiren esim
onların suyuna gitsem bizi hemen ayırırlarHayatta meslekleron denk olmasindan daha onemli seyler vardir bir erkegin mesleginin olmasindan cok caliskan olup elinin ekmek tutmasi onemli bence biraz iliskine zaman verip ailenin suyuna gitsen?
aynen öyle ailem ama utanıyorum bunları yaptıkları için doktor olsa tatil de önemli olmaz memlekette bu kadar mı değersiz benim düşüncelerimDoktor olsun bak nasıl havada karada kaparlar, izin mizin bakmazlar. İsterse eve hiç uğramasın, doktor ya hani..
Canım işin çok zor ama ciddiyetini göster, çabuk pes etme. Kararlı olduğunu görürlerse kabul etmekten başka çareleri kalmaz. Böyle çok kişi biliyorum, başta istemiyorlar sonra tanıdıkça çok seviyorlar.aynen öyle ailem ama utanıyorum bunları yaptıkları için doktor olsa tatil de önemli olmaz memlekette bu kadar mı değersiz benim düşüncelerim
inşallah benim ailemde çok sever zamanla.Canım işin çok zor ama ciddiyetini göster, çabuk pes etme. Kararlı olduğunu görürlerse kabul etmekten başka çareleri kalmaz. Böyle çok kişi biliyorum, başta istemiyorlar sonra tanıdıkça çok seviyorlar.
evet bencede layık görmüyor ama benim derdim para statü değil bunu anlamıyorlar malesef önemli olan saygı sevgi dürüstlük parası olup huzuru olmayan aile olmaktansa huzurlu bi aile olmak isterimbence ailen onu sana layık görmüyor veya begenmiyor ya da başka bir bahane var . sen atanıcan da evleniceniz de izniniz denk geldi gelmmedi sorun bu değil bence en azından şimdilik .
Bu ileri görüşlülük değil tamamen kısıtlamadır .
sen kaç yaşındasın ailen neden senin kararlarına karışıyor ki sen biraz güçlü ol kimsenin senin hayatına bu kadar karışmasına izin verme.
evet bencede layık görmüyor ama benim derdim para statü değil bunu anlamıyorlar malesef önemli olan saygı sevgi dürüstlük parası olup huzuru olmayan aile olmaktansa huzurlu bi aile olmak isterim
haklısınız. teşekkür ederim fikirleriniz için inşallah ailem huzursuzluk çıkarmaz daha fazlaevet para kazanılır ama adamlık kazanılmaz. kadınlık ve dişiliğin aynı olmadığı gibi adamlık ve erkeklik de aynı değildir . sevdiğiniz adamdan vazgeçmeyin derim.Nasihatları dikkate alın ama kimsenin size dayattığı hayatı yaşamayın En azından keşke demezsiniz
arkadaşlar nolur fikirlerinizi esirgemeyin ihtiyacım var. benim 5 yıllık bi ilişkim var ve erkek arkadaşım infaz koruma memuru ben bu yıl üniversiteyi bitirdim öğretmen adayıyım. yazın istemeye gelecekler ama ailem işinden dolayı onu istemiyor saçma sapan bahaneler öne sürüyorlar yok izni azmış benimkine denk gelmezmiş filan onları nasıl ikna edeceğim nasıl üstesinden geleceğim bu problemin yardımcı olun (