• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Arkadaşlar !!!! yardıma ihtiyacım var acill

• Konu Sahibi Konu Sahibi pipistrella
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
P

pipistrella

Ziyaretçi
slm kızlar yarın akşam saatlerinde yakın bi arkadaşımın nişanı var dışarda yapılıcak kırık fön yaptırmak istiyorum ama kararsızım yapay bi görüntü olsun istemiyorum saçlarımın rengi koyu kahverengi uçları yazdan kalma açık kahverengi halde uzunluğuysa omuzlarımın yaklaşık 7-8 cm altında sizce yakışırmı daha önce fönden başka hiç bi model denemediğim için tereddütte kaldım fön tarzı bişey istiyorum ama dümdz bana pek gitmiyo

yardımcı olursanız çok sevinicem=)

çok küçük ya da çok büyük bir yüzün varsa dışa doğru abartılı kabarık fönler kötü durabilir. ön katların kısaysa onları dışa doğru yapıp arkaları düz yapabilirsin

kıyafetine de bağlı cnm. açık bi kıyafetse saçını açabilirsin, ama kapalıysa toplu bi model tercih et.
bi de saçın düz fön için uygun bi boyda değil bence, zaten gitmiyo demişsin, hareketli fön hoş olur o boyda. ama kıyafetin önemli işte...

yüzüm kare şeklinde çok byük dil ama dışa doğru kötü duruyo ve elbisemde açık saçlarımın kesmi dz ama hareketli gidermi

cnm saçın düz kesimse hareketli fön olmaz maalesef. düz kesime geniş-dağınık balıksırtı çok yakışır, boyu da müsait.
ya da önden örgü bant, arka dalgalı-açık olabilir.

bi de şu modelleri buldum:
uzunsacmodelleri013.jpg

uzunsacmodelleri008.jpg

örgü olarak da bunu buldum, açık elbiseyle de çok hoş olmuş zaten belli;)
orgusaclar2.jpg

çook çok teşekkürler zaman ayırdığın için budapest :))

örgüye karar verdim annemde toplu sacın yakıştıını söyler hep:)

bişi diil cnm. inş. kuaför de becerikli çıkar, çok güzel olur saçına.s.

Back