• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar yardım :((

KeyifLiHatuun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
3
0
6
34
İstanbul
5 senelik bi birlikteliğim var ve artık ciddi anlamda bi adım atmak istiyoruz söz için tarih aldık ailelerden ama söze 1 ay kalmışken erkek arkadaşım değişmeye başladı sinirlendiğinde ağza alınmıcak küfürler zor geldğinde siktiri çekmeler sonra af dileyip barışmaya calısmalar. :S saygının bittiği yerde sevgi ne kadr daha devam edebilir ki :S sizce ne yapmalıyımmm

erkekler evliğiği bi adım gibi görüyor sanki bambaşka boyuta geçip herşeyden vazgececeklermiş gibi algılıyorlar bence.onun stresiyle ufak bi tartışma olması gereknden daha cok abartılabilir.kabul edilecek bi gerekçe değil tabi ki bu belki oda 5 senenin verdiği paylaşımla nazını sana geçiriyordur.bence hemen kabul etme özür dilediğinde sensiz hayatının ne kadar kötü olacağını bi görsün yani tam anlamıyla pişman olsun öyle barış.bi daha küfür ederken 2 kez düşünür belki

5 sene küfür falan etmeyip şimdi ediyorsa, cidden önemli bir sorunu olmalı
yok önceden de ederdi ama şimdi abarttı diyorsan, o zaman adam seni kendi düşlediği evliliğe hazırlıyor
yani bu adam şimdiden böyleyse evlenince canına okur ozaman senin
bile bile ateşe atma kendini
kendine saygını korumalısın bence...

Son düzenleme:
Back